STAGE - CREATIEVE KOMPAAN BIJ MR. HOP

Ga jij mijn nieuwe creatieve kompaan worden?

Wil jij een bijdrage leveren aan de meest innovatie en creatieve speciaalbier winkel van Nederland? Wil je stage lopen op een afdeling met allemaal jonge, ambitieuze en gezellige collega’s?

Het doel van de afdeling is het behalen van een maximaal rendement uit de online sales en het verhogen van de traffic naar zowel onze webshop als fysieke winkel. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om Mr. Hop op de kaart te zetten. Onze huidige en nieuwe klanten blijven wij keer op keer weer verbazen met ludieke acties en uitspattingen waar jij je bijdrage aan levert.
 
Als stagiair werk je nauw samen met de webshopmedewerkers, designers en webshopmanagers aan de creatie van content, zowel tekst als beeld, voor onze webshop Mr. Hop. Met jouw creatieve en commerciële inzicht weet jij als geen ander hoe de omzet van onze webshops verhoogd kan worden met goede teksten, afbeeldingen en nieuwsbrieven. Jij vraagt je dan ook continu af hoe de content verbeterd kan worden om een nog hogere conversie te realiseren. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor het doen van een opdracht of onderzoek op het gebied van content marketingstrategie. 
 

 Een gemiddelde werkweek ziet er als volgt uit:


 • Je ondersteunt het team van webshopmedewerkers, designers en webshopmanagers bij de creatie van content, je kunt hierbij denken aan landingspagina’s, foto’s, video’s, banners en nieuwsbrieven.
 • Je onderhoudt de teksten en afbeeldingen op de website www.misterhop.com
 • Samen met je collega’s creëer je commercieel aantrekkelijke content;
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de digitale nieuwsbrieven door het schrijven van teksten en de opmaak hiervan;
 • Je blijft niet afwachten en levert uiteraard zelf een actieve bijdrage aan verbeteringen op onze websites en webshops.

 De stage is voor een periode van 3 tot 5 maanden, voor 5 dagen per week.


 WAT HEB JE NODIG VOOR DE STAGE 
 STAGE - CREATIEVE KOMPAAN VAN MR. HOP


 • Je zit in het 3e of 4e jaar van de HBO-opleiding richting Communicatie, Communicatie & Multimedia Design of Marketing.
 • Je hebt een passie voor online commercie en een sterke affiniteit met webshop en retail.
 • Je bent enthousiast, gedreven, leergierig en hebt oog voor detail.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist.
 • Ook ervaring met werken in een CMS en Photoshop is een pre.
 • Uiteraard ben je fan van speciaalbier en ons assortiment en onze manier van aanpak.

 WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG?


Als stagiair creatieve kompaan van Mr. Hop maak je deel uit van de afdeling eCommerce. Alles wat wij doen is gericht op online succes en next generation marketing en commercie. Wij zorgen ervoor dat onze klanten ook 24/7 terecht kunnen op onze webshops en dat onze websites meegroeien met alle (digitale) ontwikkelingen en technische mogelijkheden. Werk je op deze afdeling, dan werk je uiteraard nauw samen met andere afdelingen, zoals inkoop en marketing. Gegarandeerd afwisselend en leerzaam!

Wat bieden wij jou naast deze web oriented omgeving?


 • Een inhoudelijk interessante stage op het gebied van eCommerce binnen een succesvolle en krachtige organisatie die continu in beweging is. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!
 • Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren; wij bieden jou de kans om jezelf net zo snel te ontwikkelen als onze snelgroeiende eCommerce-organisatie.
 • Een enthousiast, professioneel en gedreven team van collega’s met een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn.

Wat je belooft, moet je ook doen. Daar geloven we bij Mr. Hop niet alleen in, we maken het ook waar. Je werkt niet alleen binnen ons team, maar we bieden je ook de mogelijkheid te groeien naar het niveau waar jij het beste tot je recht komt.

Interesse? Stuur een e-mail naar hallo@misterhop.com.