BROUWERIJ HOPITO

Brouwerij Hopito is opgericht in 2018. Gestart als een echt familiebedrijf. Met een uitzonderlijke kijk op biervariaties maakt Hopito indruk met zijn bieren. Maak kennis met het assortiment van Hopito. 
Limited
Hopito Game Over
Hopito Game Over IPA 6,1%
8.5
Limited
Hopito IPA
Hopito IPA IPA 5,4%
7.1
Limited
Hopito APA
Hopito APA Pale Ale 4,9%
6.7
Limited
Hopito Ice Ice Tea
Hopito Ice Ice Tea IPA 6,2%
7.3
Limited
Hopito Buzzer Beater
Hopito Buzzer Beater IPA 4,6%
7.4
Limited
Hopito Brooklyn
Hopito Brooklyn Pale Ale 5%
7.0
Limited
Hopito Pancake
Hopito Pancake Zuurbier 4,2%
6.6
Limited
Hopito Jungle Smoothie
Limited
Hopito Zombie Sour Ale
Hopito Zombie Sour Ale Zuurbier 4,2%
8.8
Limited
Hopito Psycho Beatz
Hopito Psycho Beatz IPA 6,4%
9.2
Limited
Hopito Skate Zone
Hopito Skate Zone IPA 5,8%
8.8
Limited
Hopito Lunapark
Hopito Lunapark IPA 6,2%
8.9
Limited
Hopito Grizzly Stout
Hopito Grizzly Stout Stout 10,2%
8.9
Limited
Hopito Pizza Vibes
Hopito Pizza Vibes IPA 6,1%
9.0

Maak kennis met Brouwerij Hopito


Brouwerij Hopito of Browar Hopito is een echt familiebedrijf opgericht door Andrzej Pawluczuk, brouwer en eigenaar van Hopito. De brouwerij is relatief jong en pas opgericht in juni 2018. Maar vergis je niet, er is veel kennis en kunde binnen de brouwerij. Voordat er op grote schaal gebrouwen werd er ervaring opgedaan in binnen-en buitenland om de techniek van het bier brouwen goed onder de knie te krijgen. 

De juiste grondstoffen als de basis voor succes!

Als er binnen Hopito één gouden regel geldt is het wel: Geen goed bier zonder het gebruik van alleen de allerbeste grondstoffen. Het motto van de brouwerij is dan ook: Brouwen zonder compromis. Elk bier dat de brouwerij verlaat moet beschikken over een unieke smaak en reukaroma en dat kan alleen door te kiezen voor de beste ingrediënten. Dit proef je ook absoluut terug in de bieren, de bieren van Hopito worden gekenmerkt door een sterk aroma en een krachtige smaak. Niet voor niets krijgen de bieren ook een uitstekende beoordeling op Untappd. 

Hopito als auteur van de bier-revolutie in Polen

Polen staat bekend als een echte bierland of moet ik “Piwo” zeggen. Met een jaarlijkse productie van circa 37 miljoen hectoliter staat Polen op de derde plaats in Europa. Het grootste deel daarvan wordt in Polen zelf geconsumeerd. Echter, de bierproductie is vooral gericht op blonde lagers, en enkele brouwers brouwen ook een eigen Porter. Craftbier vindt nog moeilijk doorgang in Polen, en dat is iets waar Hopito verandering in wil brengen. Binnen Hopito wordt het brouwen gezien als kunstvorm en de passie voor het brouwen willen ze dolgraag overbrengen op het publiek in binnen- en buitenland. 

Hopito Bier brouwen als kunstvorm

Combineer de hoogwaardige grondstoffen met de juiste dosis passie, kennis en ervaring, en je kunt brouwen inderdaad tot kunstvorm verheffen. Hopito wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke kijk op biervariaties, ze durven daarbij buiten de kaders te denken. Dit levert een spannend assortiment op met bieren met ieder een geheel eigen karakter en smaakpatroon. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het brouwen van ijzersterke bieren, ook aan de looks van ieder bier is veel aandacht besteed. De labels van de bieren zijn geïnspireerd op de popculture van de jaren ''90 en 2000. Dit wil jij niet missen toch? 


Officieel beoordeeld en getest

door 2682 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Martijn 24/11/2020
Positieve punten
Snelle bezorging, ruim assortiment, snelle service
Bekijk alle 2682 beoordelingen