BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.82

4345 beoordelingen
9.85 / 10

Communicatie

9.82 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Andy 04/08/2021
Positieve punten
Snelle levering en wat anders dan de Wolf die ook mijn bier verstuurd 😉
Verbeterpunten of tips
Ben niet gecharmeerd van de sticker die in de doos 😛 zat
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gihan 04/08/2021
Positieve punten
Very fast service Very helpful Mr.Hop, and kind and very professional Amazing selection of beers. Can’t wait for the next one!
Verbeterpunten of tips
No need
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
lois 03/08/2021
Positieve punten
Super snelle levering ! Leuk persoonlijk kaartje
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Yanick 03/08/2021
Positieve punten
- prachtig assortiment - duidelijke website - snelle levering - gewoon super!
Verbeterpunten of tips
Enige opmerking dat ik heb is dat ik heb een cadeaupakket + wat biertjes voor mezelf had besteld. Deze zaten jammer genoeg allemaal samen in de doos verpakt. Maar dat is niet erg uiteindelijk!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jochem 03/08/2021
Positieve punten
Zeer positief. Snelle levering, fijn contact, zeer overzichtelijke website.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk helemaal niks
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dominique 03/08/2021
Positieve punten
Snelle service, goed aanbod. Leuk persoonlijk kaartje er bij.
Verbeterpunten of tips
Geen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Eric 03/08/2021
Positieve punten
Gewoon alles top!!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Pieter 03/08/2021
Positieve punten
Groot assortiment en snelle levering. Goed verpakt, nog nooit een natte doos gehad. Eeeh, je begrijpt me wel.
Verbeterpunten of tips
Biertje van de maand met een stuntprijs. Bestelt vast iedereen mee.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wout 02/08/2021
Positieve punten
Snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Carin 02/08/2021
Positieve punten
Snelle levering, de flesjes bier waren goed verpakt EN er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij de bestelling. SUPER Ik zal binnenkort wéér bestellen!!!
Verbeterpunten of tips
Geen, blijf zo door gaan
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Elie 02/08/2021
Positieve punten
Goeie beschrijving van de bieren! Super snelle en veilige levering!
Verbeterpunten of tips
Heel wat bieren zijn niet verkrijgbaar.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rob van de Weijer 02/08/2021
Positieve punten
Snel levering, kwaliteit
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Michaël 02/08/2021
Positieve punten
Het is lekker snel geleverd. Leuk berichtje.
Verbeterpunten of tips
Ik wilde iets anders proberen en heb non-alcohol of alcohol arm bier bij jullie gekocht alleen was er een verdwaalde alcohol biertje bij in gekomen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 02/08/2021
Positieve punten
Helaas geen min punten
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
damian 01/08/2021
Positieve punten
Erg snelle service volgende dag meteen binnen. Erg fijn dat er een hele beschrijving van hoe het bier smaakt en de kleur. Waarbij je het bier kunt drinken echt alles staat er bij.
Verbeterpunten of tips
Heb geen tips of negative punten. Aleen jammer dat je pas boven de 60 euro gratis verzending krijgt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bryan 01/08/2021
Positieve punten
Snel geleverd, mooi en stevig ingepakt en de hand geschreven brief is heel leuk als extra persoonlijk detail!
Verbeterpunten of tips
Het zou fijn zijn als je bij het afrekenen glazen kan toevoegen, ik zag eerder niet dat er glazen waren en deze had ik graag erbij willen kopen. En misschien voor het verjaardags pakket zou het leuk zijn als je voor een extratje een cadeau verpakking kan aanvinken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Stephan 01/08/2021
Positieve punten
Snelle bezorging, goed verpakt en een leuk persoonlijk bericht! Aanrader, hier ga ik zeker vaker bestellen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
loed 31/07/2021
Positieve punten
Relaxte en toegankelijk personeel! foutjes zijn er om gemaakt te worden kan gebeuren! maar heel fijn om te ervaren dat er geen enkel probleem is en je alsnog zo snel mogelijk je bier krijgt! super winkel! ze hebben alles voor een echte bierliefhebber! ga zo door
Verbeterpunten of tips
telefonische bereikbaarheid tot 17:00 winkel open tot 18:00 maak het beide 18:00
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Nick 30/07/2021
Positieve punten
Uitstekend. Groot aanbod, Untappd gekoppeld waardoor keuzes maken nog gemakkelijker wordt.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Martin 29/07/2021
Positieve punten
Overzichtelijke website
Verbeterpunten of tips
Assortiment mag ruimer
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ive 29/07/2021
Positieve punten
Alweer super moeilijk om een keuze te maken uit al de heerlijke biertjes. Maar wederom snelle service perfect verzonden en geleverd. Leuke webwinkel.
Verbeterpunten of tips
Verder doen zoals jullie bezig zijn TOP!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Wils 28/07/2021
Positieve punten
Zeer veel keuze aan mooie bieren en goede klantenservice
Verbeterpunten of tips
Levering (door PostNL) is matig. Verder als ik een bierpakket samenstel, dan krijg ik een aantal voorstellen. Als ik dan een ander wil, krijg ik vaak dezelfde te zien die ik al had doorgeschoven
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tim 28/07/2021
Positieve punten
Ruim assortiment Makkelijke website
Verbeterpunten of tips
Acties of speciale bieren uitlichten
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Harm 28/07/2021
Positieve punten
Ruim aanbod en snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Johan 28/07/2021
Positieve punten
overzichtelijke site, waarop vlot kan besteld worden. De levering is zoals steeds snel en korrekt.
Verbeterpunten of tips
Alles prima
Communicatie

Snelheid / levertijd
Bekijk meer beoordelingen

Officieel beoordeeld en getest

door 4345 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
8.0
Elie 02/08/2021
Positieve punten
Goeie beschrijving van de bieren! Super snelle en veilige levering!
Verbeterpunten of tips
Heel wat bieren zijn niet verkrijgbaar.
Bekijk alle 4345 beoordelingen