BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.78

164 beoordelingen
9.89 / 10

Communicatie

9.93 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Wouter 15/06/2019
Positieve punten
Gezellige winkel, leuke en fijne sfeer, personeel heeft veel kennis van bier en zijn zeer klantvriendelijk. Altijd tijd voor een persoonlijk praatje en hebben vaak nog iets een extra bijzonder biertje voor je. Ga vooral zo door!
Verbeterpunten of tips
In de winkel soms onhandig dat er geen prijskaartje bij de schappen staat.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart 15/06/2019
Positieve punten
krijgt altijd een update van wat er van nieuw bier binnen komt. optijd je bestelling laten bezorgen. heletijd nieuwe bier in de aanbieding.
Verbeterpunten of tips
nvt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gerben 14/06/2019
Positieve punten
Retegoede service met een persoonlijk tintje. Super selectie aan kwalitatief hoge bieren. Ik bestelde voorheen bier bij diverse webshops, maar nu niet meer. Ik hop alleen nog maar. 🍻
Verbeterpunten of tips
Nog meer bier?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Brigita 14/06/2019
Positieve punten
Groot assortiment bieren Snelle levering Stickers en pm waren ook erg leuk Zal zeker nog een keer bestellen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
rene 14/06/2019
Positieve punten
Altijd lekker biertjes
Verbeterpunten of tips
Geen persoonlijke tekst bij mijn laatste bestelling ;-(
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gijs 14/06/2019
Positieve punten
Makkelijk bereikbaar voor vragen. Snelle levering. Mooi assortiment. Toffe gasten die het voornamelijk uit passie doen. Erg belangrijk: Buy local!
Verbeterpunten of tips
Haal bieren die niet op voorraad zijn, uit de webshop.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 14/06/2019
Positieve punten
Hele leuke marketing Goede overzichtelijke website Persoonlijk
Verbeterpunten of tips
Zoekfunctionaliteit werkt niet heel goed - probeer maar eens op Tripel Karmeliet te zoeken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Margriet 14/06/2019
Positieve punten
Goede beschrijving Snelle levering Goede verpakking Leuk, zo'n persoonlijke boodschap bij de bestelling.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk geen. Vooral doorgaan met waar jullie mee bezig zijn.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Etienne 14/06/2019
Positieve punten
Groot assortiment Snelle levering Persoonlijke berichten bij levering Vaak korting bij mailinglist
Verbeterpunten of tips
Kan zo niks bedenken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 13/06/2019
Positieve punten
-Mooie sortering bieren. -Geen overdreven prijzen. -Goede website. -Snelle service. Kortom;Ik ho(o)p nog lang van jullie service gebruik te kunnen maken.
Verbeterpunten of tips
De enige tip die ik kan geven is vooral zo doorgaan.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tom 13/06/2019
Positieve punten
Ruime keuze. Persoonlijke boodschap bij een bestelling. Koppeling met untappd. Snelle levertijd.
Verbeterpunten of tips
-
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
hendrik 13/06/2019
Positieve punten
Verpakking
Verbeterpunten of tips
Levering niet goed verlopen wel uitleg gekregen daarna
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marco 13/06/2019
Positieve punten
Ruime keuze! Steeds meer nieuwe
Verbeterpunten of tips
Zo door blijven gaan!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 13/06/2019
Positieve punten
Snelle service en veel keuze qua smaak
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Linda 13/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, altijd goed verpakt en leuke berichtjes. Goede branding qua looks!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
6.0
Jeffrey 13/06/2019
Positieve punten
Goede website, snelle bezorging, breed assortiment
Verbeterpunten of tips
De prijzen zijn vrij hoog
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bas 13/06/2019
Positieve punten
Ruim aanbod, snelle levering, lollig merk
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sander 13/06/2019
Positieve punten
Ruime keus, snelle verzending!
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Sam 13/06/2019
Positieve punten
Persoonlijk briefje bij de bestelling Gratis levering
Verbeterpunten of tips
Lagere prijzen Een gatis bier bij bestelling
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dave 13/06/2019
Positieve punten
Alleen maar positief. Je hebt een vaste klant erbij!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Suzanne 13/06/2019
Positieve punten
Snelle service, netjes verpakt.
Verbeterpunten of tips
-
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
David 13/06/2019
Positieve punten
Mr. Hop is een fijne leverancier van mijn speciaalbiertjes. Door het gevarieerde aanbod, de snelle bezorgservice, de persoonlijke noot en de aanbevelingen bestel ik hier graag.
Verbeterpunten of tips
Bestelling blijft niet staan als je je telefoon uitzet of de volgende dag zou willen bestellen. Dat zou wel prettig zijn.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jan 13/06/2019
Positieve punten
De verzending is echt top! Supersnel. Ook leuk dat er soms een uniek flesje bij staat wat andere sites niet hebben. Dit zal ik wel meer willen zien ;-)
Verbeterpunten of tips
Bij het scrollen tussen de bieren op mijn mobiel, beland ik vaak op het "help" gezicht. Misschien is er een manier om hem weg te schuiven o.i.d? Ook zou het fijn zijn als je direct de untappd score bij het bier ziet.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
John 13/06/2019
Positieve punten
Klantvriendelijk en goede communicatie, ruim en snel wisselend assortiment.
Verbeterpunten of tips
Prijzen zijn wat aan de hoge kant.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart Janssen 13/06/2019
Positieve punten
De persoonlijke touch in de vorm van een handgeschreven kaartje (vaak met een grappige kwinkslag)
Verbeterpunten of tips
Ik mis op de website een filter om de producten te filteren op fles/blik
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Stephan 13/06/2019
Positieve punten
klant gerichtheid en behulpzaam, steeds bereid om een alternatief te geven wanneer er wat fout loopt. wat niet veel voor komt
Verbeterpunten of tips
assortiment Belgische microbrouwerijen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ken 13/06/2019
Positieve punten
Super nice dat bij een perongeluk verwisseld biertje van een bestelling, deze supersnel wordt nageleverd en je beide biertjes mag opdrinken. Daarnaast vind ik de persoonlijke touch van de bijgevoegde kaartjes leuk. Ook de Untappd koppeling heeft voor mij veel meerwaarde.
Verbeterpunten of tips
Waar ik tegen aan loop bij veel webshops is dat ik niet kan zien hoe vers de IPA's zijn. Vooral bij de wat prijzigere varianten is dit wel een dingetje waardoor ik vaak naar een fysieke winkel ga. Zou top zijn als de canning dates bij bepaalde bieren zouden staan.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Henk 13/06/2019
Positieve punten
Goede verpakking en leuke extra's
Verbeterpunten of tips
Voor webshop soms te prijzig
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wouter 13/06/2019
Positieve punten
Mooie bieren die niet overal kan vinden. Snelle levering, goed op de hoogte waar je pakketje zit.
Verbeterpunten of tips
Soms snel uitverkocht (moeten ze maar niet zo goed zijn)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maikel 13/06/2019
Positieve punten
Mooie afwiseling vd voorraad. Veel unieke ( limited edition) biertjes.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
maikel 13/06/2019
Positieve punten
Veel biertjes op voorraad. ( ook limited editions) En je hebt een grote afwisseling van de voorraad.
Verbeterpunten of tips
Prijstechnisch niet altijd goedkoop ten opzichte van andere biershops.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Aldwin 13/06/2019
Positieve punten
Gewoon goed!! Top Hop !! Altijd een persoonlijk berichje, zeker goed bij het drinken en bestellen 😉 Gewoon zo door gaan!!
Verbeterpunten of tips
Altijd een snelle afwikkeling van de bestelling en bezorging is ook prima op tijd. Verpakking is ook perfect
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Lizette 13/06/2019
Positieve punten
Goede en leuke communicatie. Bij de levering zat een leuk persoonlijk bericht en grappige stickers. Ik heb het bier netjes op tijd en in een goede en originele verpakking ontvangen. Top!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Pauline 13/06/2019
Positieve punten
Goed assortiment!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Martijn 13/06/2019
Positieve punten
Persoonlijke en vriendelijke service en afhandeling
Verbeterpunten of tips
Verander vooral niet
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Richard 13/06/2019
Positieve punten
Snelle levering Niet te duur
Verbeterpunten of tips
Voorraad sneller aanvullen Alle brewdog IPA in het assortiment nemen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Don 13/06/2019
Positieve punten
Bestelproces erg leuk ingericht en komt over als sympathiek bedrijf
Verbeterpunten of tips
Weinig, loopt prima! Blijven ontwikkelen met nieuwe (top) bieren.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul Stellingwerf 13/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, Mooie bieren en een persoonlijke boodschap! Ga zo door...
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen de Graaf 13/06/2019
Positieve punten
Goeie service en snelle levering.
Verbeterpunten of tips
Geen minpunten
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Gerrit 13/06/2019
Positieve punten
Duidelijk en groot en wisselend aanbod. Untapped integratie is top.
Verbeterpunten of tips
Niet altijd de exacte bestelling in de doos teruggevonden, dus als daar nog wat extra aandacht naar toe kan, wordt het 5 sterren.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mark 13/06/2019
Positieve punten
Super service! Wortgrapjes worden zeer gewaardeerd, zoals het bedrankt kaartje en je bent een t(h)opper :).
Verbeterpunten of tips
Groter assortiment? Veel biertjes elders moeten bestellen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jelco 13/06/2019
Positieve punten
Snelle levering. Zeer uitgebreid aanbod. Persoonlijke stempel bij de bestelling. Producten netjes en in sterk materiaal verpakt.
Verbeterpunten of tips
Het zou misschien leuk zijn als jullie voor geselecteerde bierproeverijtjes aanbieden. Op deze manier ontdek je toch net wat meer biersoorten, dan wanneer je zelf de selectie maakt. Als je zelf de selectie maakt ben ik in ieder geval ertoe geneigd om bieren te kiezen waarvan ik zeker weet dat ik ze lekker vind.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Michel 13/06/2019
Positieve punten
Mooi Assortiment, goede verzendservice
Verbeterpunten of tips
ik zou graag op prijs van hoog naar laag willen kunnen zoeken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
john 13/06/2019
Positieve punten
De keer dat er problemen waren met de levering (fout van post NL) hebben jullie het super aangepakt. Ik kreeg onmiddelijk een nieuw pakket aangeboden en hoefde alleen het verdwenen pakket terug te sturen mocht het alsnog op duiken. toen ik dit persoonlijk kwam terug brenegen werd ik beloond met een paar presentjes. Super gedaan.
Verbeterpunten of tips
Ik zou niet echt een verbeter punt weten. Wel zou het leuk zijn (ik weet niet of jullie dit al doen) om eens een beer tasting of een beer tasting festival te doen en daar bv een aantal brouwers uit te nodigen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
jw 13/06/2019
Positieve punten
-enorme keuze -vaak nieuw bier -snelle levering -goed verpakt
Verbeterpunten of tips
-soms wil je ook een paar wat goedkopere onbekende buitenlandse bieren, die zijn er niet echt.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sandra 13/06/2019
Positieve punten
Top! Overzichtelijk, uitgebreid en lekker straight to the piont!
Verbeterpunten of tips
Vooral zo doorgaan!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 12/06/2019
Positieve punten
1. Snelle levering 2. Mooi assortiment 3. Goede stevige verpakking 4. Persoonlijke PM's
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mac 12/06/2019
Positieve punten
Goed bier:) Snelle levering, leuk kaartje met persoonlijk berichtje bij je bestelling.
Verbeterpunten of tips
Flesjes kunnen niet overal worden ingeleverd ivm statiegeld.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Inge 12/06/2019
Positieve punten
Veel goeie soorten bier, met leuke bijzondere namen. Vriendelijk.personeel en leuk contact. Bij onze bestelling zat een leuk persoonlijk en grappig briefje omdat ik Hop heet. De moeite waard!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Harrie 12/06/2019
Positieve punten
Snelle gratis levering, met dat extra gratis crazy biertje erbij, dat vergeet ik nooit.
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Patrick 12/06/2019
Positieve punten
Goede communicatie, persoonlijk contact wordt gewaardeerd
Verbeterpunten of tips
Persoonlijk geschreven berichtje was erg leuk. Blijf dit soort dingen doen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 12/06/2019
Positieve punten
Hele goede klantenservice. Persoonlijke boodschap bij de bestelling word ik altijd erg blij van. Ruim assortiment. Untappd-koppeling is prettig.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk niet. Probeer de prijzen zo scherp mogelijk te houden.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kevin 12/06/2019
Positieve punten
- Fijne website, gebruiksvriendelijk en goede responsetijd. - De nieuwsbrieven zijn netjes opgemaakt. niet te veel tekst en leuke animaties - Bestelling die ik eerder heb geplaatst was netjes ingepakt, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en de flesjes zijn goed verpakt.
Verbeterpunten of tips
Tot op heden geen verbeterpunten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rene 12/06/2019
Positieve punten
- Wisselende voorraad zodat er altijd wat nieuws te proeven is. - service als er wat misgegaan is met de bestelling
Verbeterpunten of tips
- als er wat besteld is komt het regelmatig voor dat een bepaald bier toch niet voorradig is. Dit wordt overigens wel goed gecompenseerd door goede alternatieven aan te bieden :)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Theo 12/06/2019
Positieve punten
Leuke persoonlijke tekst bij elke levering Snelle levering Leuk aanbod
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wesley 12/06/2019
Positieve punten
Altijd genoeg aanbod, goede en duidelijke communicatie en altijd een persoonlijke boodschap
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk kan ik er geen bedenken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Andre 12/06/2019
Positieve punten
Correcte bezorging Als er een bier niet op voorraad is wordt je vrij snel gebeld
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Anne-Marie 12/06/2019
Positieve punten
Overzichtige site, duidelijke info per bier, makkelijk en snel besteld en geleverd.
Verbeterpunten of tips
Ik zou het zo niet weten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bas 12/06/2019
Positieve punten
- makkelijk bestel proces - overzichtelijke site
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maarten 12/06/2019
Positieve punten
Groot assortiment Snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Giddy_Hop 12/06/2019
Positieve punten
Prachtig assortiment! Niet alleen de Ipa’s en Stouts. Ook mooie gerijpte bieren.
Verbeterpunten of tips
Nog meer gerijpte versies zoals de Zundert van laatst.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze
Verbeterpunten of tips
Toch wel wat prijzig, misschien wat meer interessante deals per 6 of per 12. Misschien slim om de supermarkt eruit te drukken!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
GJ 12/06/2019
Positieve punten
- Ruime keuze. -Goeie bieren. - Uitstekende service (incl pm bij de bestelling) - Koppeling met Untappd (rating)
Verbeterpunten of tips
- Zorg dat de rating van Untappd nog klopt. Nu wordt, wanneer er een beoordeling op jullie site wordt gegeven, de rating kunstmatig opgeschroefd. De rating klopt dan niet meer.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Nik 12/06/2019
Positieve punten
Leuk aanbod, persoonlijk bericht.
Verbeterpunten of tips
Geen echt super.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent 12/06/2019
Positieve punten
Fijne filters op de website waardoor je snel je favo's vind. Goede prijzen en kortingen. Goede verzenden, netjes, safe en snel.
Verbeterpunten of tips
Meer kleine oplagen, limiteds of van microbrouwerijen. Misschien gerelateerde producten zoals glazen, openers of vilten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jan 12/06/2019
Positieve punten
Snel én goede bieren goede service
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Judith 12/06/2019
Positieve punten
Alles netjes en op tijd geleverd 👍🏻En lekker bier
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
petur 12/06/2019
Positieve punten
- mooi aanbod van bieren die je vaak elders moeilijk kan vinden - correcte prijs - in mijn doos zat een handgeschreven briefje met een leuke opmerking over mijn keuze/bestelling. Top
Verbeterpunten of tips
Hoewel alles goed aankwam, zou ik de verpakking nog verbeteren: de flesjes stonden gewoon rechtop in de doos, met de onderkant direct op de wand. Aan de bovenkant zat wel een extra karton buffer. Ik zou zowel boven als onder zo een buffer voorzien.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 12/06/2019
Positieve punten
Leuke bieren, snelle levering en leuke persoonlijke berichten bij de bestelling
Verbeterpunten of tips
De verwachting van steeds betere persoonlijke berichten word helaas niet altijd waargemaakt.... Of ben ik te verwend?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Olivier 12/06/2019
Positieve punten
Snel geleverd en goed verpakt. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit. Dat maakt het persoonlijk!
Verbeterpunten of tips
Niet. Goed bezig!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bert 12/06/2019
Positieve punten
Het brede assortiment
Verbeterpunten of tips
Prijzen zijn niet echt concurrerend en vaak ruim boven de winkelprijs.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tamara 12/06/2019
Positieve punten
Veel keus. Duidelijke beschrijvingen. Duidelijke verdeling in soorten.
Verbeterpunten of tips
Sommige prijzen verschillen flink met de prijzen in de supermarkt. Dat mag iets dichter bij elkaar liggen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart 12/06/2019
Positieve punten
Snelle en uitstekende service!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Johan 12/06/2019
Positieve punten
5 5 5
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeltjo 12/06/2019
Positieve punten
Fijne site, werkt goed Overzichtelijke product info. Mooie untappd koppeling functie
Verbeterpunten of tips
Jullie zijn meestal net iets duurder dan andere beer sites. Groter assortiment is altijd welkom Meer glazen (bijv die van cloudwater)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rob 12/06/2019
Positieve punten
Veel soorten bier, Untappd koppeling, goede uitleg, duidelijke winkelwagen overzicht, prima aftersales service!
Verbeterpunten of tips
Er gaat wel vaak iets mis met de bestelling. Of ik heb gewoon erg veel pech! ;)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Koen 12/06/2019
Positieve punten
Bieren, site en "sfeer"
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Goede communicatie. Niet alleen snel, maar je wordt ook up to date gehouden bij alle stappen na de bestelling. Ook op e-mails wordt tijdig gereageerd. Snelle levering in stevige verpakking. Het kiezen van bieren wordt gemakkelijk gemaakt door de koppeling waarvoor je kunt kiezen met je Untappd account. Voor mij een belangrijke optie. Regelmatig aanbiedingen en acties. Leuke en frisse website waar bestellen en zoeken eenvoudig is. Groot assortiment met vele biersoorten en merken. Regelmatig nieuwe bieren in het assortiment.
Verbeterpunten of tips
Tot nu toe geen negatieve ervaringen. Houden zo!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent 12/06/2019
Positieve punten
Vertrouwd, altijd levering volgens aangegeven tijd, persoonlijk bericht is altijd leuk om te krijgen. Makkelijke website.
Verbeterpunten of tips
Kan zo 1 2 3 niks bedenken. Dikke prima zo
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Remon 12/06/2019
Positieve punten
Snelle en prima service.. en een superaanbod altijd
Verbeterpunten of tips
Niets eigenlijk
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
W.M.J.K. 12/06/2019
Positieve punten
Snelle en vriendelijke service. Leuke PM bij elke levering. (maakt het toch net even iets persoonlijker)
Verbeterpunten of tips
Niet van toepassing
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Luc 12/06/2019
Positieve punten
Lekkere bieren die je nergens anders kan krijgen... Prijzen zijn niet overdreven aan de dure kant. Prijs/kwaliteit!
Verbeterpunten of tips
Bij de vorige bestelling was een bier dat ik gekozen had, niet in voorraad en is èèntje tussen gestoken die echt niet lekker was + ik kon niet gebruik maken van de ALLES 10 korting die nochtans nog geldig was en waarvoor ik nog een mailtje heb gestuurd, maar spijtig genoeg geen antwoord heb over gehad! Klant is wel koning! Niet slecht bedoeld 😅
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kim 12/06/2019
Positieve punten
Mooi assortiment en erg snelle levering. Een feestje om te ontvangen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dennis 12/06/2019
Positieve punten
Meedenken indien product niet op voorraad Snelle reactietijd
Verbeterpunten of tips
Een nog breder aanbod stouts en porters please :-)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ivo 12/06/2019
Positieve punten
Uitstekend aanbod met heel maar dan ook echt heel veel merken en soorten bier. Snelle levering en uitstekend verpakt zodat je bestelling heel aan komt. Ook erg leuk het handgeschreven bedankbriefje dat in de doos zat. Zal zeker regelmatig nog bestellen.
Verbeterpunten of tips
Blijf zoeken naar nieuwe biertjes want er is nog zoveel meer te ontdekken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Lies 12/06/2019
Positieve punten
Snelle reactie bij vragen, vlotte levering en wat het afmaakt: bierviltje met een bedank tekst!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tom 12/06/2019
Positieve punten
Super service, en het persoonlijke kaartje erbij is ook echt een leuke verrassing. Doe zo voort!
Verbeterpunten of tips
Geen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Niels 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering en zeker als je online besteld zit er altijd iets leuks in de doos. Zeker de handgeschreven briefjes zijn erg leuk en door al de stickers is mijn koffer goed herkenbaar 🤪
Verbeterpunten of tips
Lokaal gebrouwen bier van de kleine brouwers is maar beperkt verkrijgbaar dat is zonden. In die bieren ligt voor mij juist de lol om te proeven.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dick 12/06/2019
Positieve punten
Persoonlijk Goed verpakt Prima acties
Verbeterpunten of tips
Kan alleen bedenken om nog meer keus uit bieren te krijgen in het assortiment. Verder ben ik groot fan en een zeer tevreden klant!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Frans 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze aan leuke en lekkere biertjes Snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Alex 12/06/2019
Positieve punten
Leuke informatieve site voor héél veel lekkers, hop je rot!
Verbeterpunten of tips
Kan ff niks verzinnen, sorry.....
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Rogier 12/06/2019
Positieve punten
Mooi en goed verpakt Ruim assortiment Snel verstuurd
Verbeterpunten of tips
Prijzen kunnen wat scherper in vergelijking met andere webshops
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maik 12/06/2019
Positieve punten
Goede, snelle en persoonlijke service. Mooie intergratie met untapped. Altijd voldoende nieuwe bieren en leuke kortingen!
Verbeterpunten of tips
Totnop mede ben ik niet tegen zaken aangelopen waarvan ik denk dat het anders zou moeten. Ga zo door!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
jonas 12/06/2019
Positieve punten
Zeer veel goeie en lekkere bieren. Goed overzicht. Zeer goeie info samen met untapped.
Verbeterpunten of tips
Misschien een handige tip: Dat je kan zien als je tussen de lekkere bieren scrolt,welke je al gehad hebt. Misschien aan de hand van een leuk symbooltje. Want ik probeer er zoveel mogelijk te proeven.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marco 12/06/2019
Positieve punten
De levering is goed, en veel.lekkere biertjes aanwezig.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Huub Schonenberg 12/06/2019
Positieve punten
Groot assortiment en leuke, persoonlijke communicatie!
Verbeterpunten of tips
Zou heel gaaf zijn als jullie op basis van de gekoppelde untappd gegevens aanbevelingen kunnen doen voor biertjes!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ariana 12/06/2019
Positieve punten
Bier wat ik zocht zit in jullie collectie, dus zo besteld. Afrekening gaat natuurlijk automatisch ;-) Levering ging snel, en hoewel ik een beetje bang was voor het glas, kwam de bestelling ongeschonden aan. Jarige job was er erg blij mee!
Verbeterpunten of tips
nvt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
J.A. van der Kaaij 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze in mooie bieren
Verbeterpunten of tips
De leckere black saxion schaars is niet meer op voorraad
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sylvia 12/06/2019
Positieve punten
Wij zijn heel positief over de producten en de levering Alles keurig verpakt HELEMAAL TOPPIE
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Michiel 12/06/2019
Positieve punten
- Snelle en correcte levering - Duidelijke website met goede omschrijvingen - Duidelijke communicatie - Groot assortiment
Verbeterpunten of tips
- Bieren zijn niet altijd op voorraad (maar dat is geen groot probleem met zo veel keuze).
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
joeri 12/06/2019
Positieve punten
Assortiment Ratio buiten/binnenlands zit goed Gratis verzending >50€
Verbeterpunten of tips
Sommige prijzen zitten een beetje hoog in vergelijking met dezelfde buitenlandse bieren in een fysieke winkel
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Erik 12/06/2019
Positieve punten
Persoonlijke aandacht
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Baraa 12/06/2019
Positieve punten
- De biertjes zijn meestal goed en lekker - De biertjes zijn altijd heel geleverd - De prijzen zijn redelijk voor wat je terug krijgt
Verbeterpunten of tips
Graag zou ik meer biertjes willen zien van brouwerij Amager Bryghus. Dit is een van mijn favorite brouwerijen en dus wil ik graag meer van dit brouwerij zien in jullie winkel/website. Hun biertjes in mijn mening zijn altijd goed vooral de IPA zoals Todd the Axe man en andere. Daarom wil ik meer biertjes van deze brouwerij zien en vooral de IPA
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Céline 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering en erg veel keus!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jorieke 12/06/2019
Positieve punten
De top 10 in allerlei categorieën maakt het als geen bierkenner erg makkelijk om een leuk cadeau uit te zoeken zonder er verstand van te hoeven hebben.
Verbeterpunten of tips
De winkelwagen geeft soms een error. Dan kan ik geen producten verwijderen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maarten 12/06/2019
Positieve punten
Alleen maar positief
Verbeterpunten of tips
Misschien meer merchandise
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
René 12/06/2019
Positieve punten
Speciale bieren.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Benne 12/06/2019
Positieve punten
Persoonlijke boodschap (met een woordspeling op mijn naam), waar ik erg om moest lachen.
Verbeterpunten of tips
Ik heb het als cadeau gekregen, dus ik kan niet oordelen over het bestel proces. Maar de biertjes, bezorging en het pakket/verpakking waren erg goed!.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Sabine 12/06/2019
Positieve punten
Veel bier Persoonlijk Snelle reacties
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Nikki 12/06/2019
Positieve punten
Heel goed verpakt, en leuk het handgeschreven kaartje erbij!
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kwint0n 12/06/2019
Positieve punten
Veeeeeeel bieren, vriendelijke sfeer, nette verzending/verpakking
Verbeterpunten of tips
Prijs ;) Een gewoon pilsje is ook lekker en die heb ik weleens gezocht om erbij te bestellen, zeg maar. Maar die hebben jullie niet. Zou ik best fijn vinden, maar ik kan me voorstellen dat de meer kwantiteit-gerichte producten niet passen bij jullie onderneming/businessmodel.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Jeroen Ledoux 12/06/2019
Positieve punten
Ik vind het aanbod waanzinnig en de koppeling met untappd super handig tijdens het shoppen.
Verbeterpunten of tips
Echte verbeterpunten heb ik niet, maar aangezien niemand perfect is en er via deze weg vast nog goede suggesties komen heb ik 4 sterren gegeven in plaats van 5.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mark 12/06/2019
Positieve punten
# Zeer snelle levering (met PostNL) # Altijd weer uitkijken naar de persoonlijke boodschap die er bij gedaan wordt. # Prima verpakking en dozen
Verbeterpunten of tips
# Het is zo’n takke eind rijden bij mij vandaan.....
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart 12/06/2019
Positieve punten
Ruim assortiment Snelle levering
Verbeterpunten of tips
Gratis Verzendkosten €50,- is redelijk hoog bedrag. Bij jullie concollega krijg je namelijk gratis verzenden bij een volle doos bier.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kai 12/06/2019
Positieve punten
Koppeling met Untappd, persoonlijke briefjes, mooi assortiment
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tim 12/06/2019
Positieve punten
☆ Website (mooie lay-out, makkelijk in winkelmandje plaatsen, koppeling Untappd). ☆ Levering (snel, persoonlijk, stevig verpakt). ☆ Assortiment (breed en diep). ☆ Service (klachten worden goed opgepakt).
Verbeterpunten of tips
☆ Prijzen bepaalde bieren te hoog. Heb €26,70 betaald voor de Tweak batch 4 van Avery. Bij Hopt is dit €15,90. Dit vind ik bizar... ☆ Untappd beoordelingen zichtbaar maken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Nick 12/06/2019
Positieve punten
Mooie variatie aan bieren en snelle, correcte levering
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mark 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, verpakkingsmateriaal is aandacht aan besteed en de biertjes komen altijd heel aan. Persoonlijke boodschap zorgt voor een glimlach, heel leuk!
Verbeterpunten of tips
Spaarsysteem voor vaste klanten zou ik leuk vinden. Daarnaast ratings met een directe koppeling naar Untappd vind ik prettig.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Willem 12/06/2019
Positieve punten
Geweldige service, goeie stickers!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Suzan 12/06/2019
Positieve punten
Super service Volgende dag in huis En leuke biertjes
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Patrick 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze. Super!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marco 12/06/2019
Positieve punten
Duidelijke website / webshop, veel keuzen, goede service en snelle levering.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Floriane 12/06/2019
Positieve punten
Super! Persoonlijk bericht, goed verpakt en op tijd geleverd!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Raoul 12/06/2019
Positieve punten
Koppeling met Untappd is heel fijn, mooi aanbod bieren, goeie communicatie, leuk dat er bij elke verzending een handgeschreven kaartje zit! :D
Verbeterpunten of tips
Kan zo snel niets bedenken, maar: meer bier is meer beter
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Frido 12/06/2019
Positieve punten
Brede selectie, altijd verrassende bieren
Verbeterpunten of tips
Tips obv aankoopprofiel --> misschien vind je dit ook lekker of deze is vergelijkbaar met....
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dirk-Jan 12/06/2019
Positieve punten
Hele fijne winkel/beershop/web shop. Mooie en overzichtelijke site. Ideaal met de untappd link zodat je in kan zien wat je al hebt gehad en niet. Zeer ruime keuze wat een echte pre is. Ja en gewoon blij met jullie 👍🏻. Keep on the good work💪🏻
Verbeterpunten of tips
Weinig: misschien bieren van nog verder weg...😬. Maar ben ook gewoon blij met dit assortiment😊.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Niels 12/06/2019
Positieve punten
Ruim assortiment en zeer gebruiksvriendelijke overzichtelijke (zoek) website. Verder veel social media humor ;)
Verbeterpunten of tips
Sommige biertjes staan wel best lang op niet voorradig, zonde
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Piet 12/06/2019
Positieve punten
9
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
f 12/06/2019
Positieve punten
Snelle en super nette verpakking/levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mariska 12/06/2019
Positieve punten
Snel en goed geleverd
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
S.H.J. 12/06/2019
Positieve punten
Personelijke tekst bij je bestelling, erg top.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
kimberley 12/06/2019
Positieve punten
Altijd een breed assortiment aan leuke bieren, uitgebreide uitleg per bier, en kan ook nog eens gekoppeld worden aan untappd. Beste webshop die ik tot nu toe heb gevonden!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jaap 12/06/2019
Positieve punten
Top snel geleverd Redelijk keuze alcohol vrij super tof berichtje bij de levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Lize 12/06/2019
Positieve punten
Heel uitgebreide keuze in jullie assortiment! Ik vind het fijn dat er ratings bij de bieren staan en dat je kan vergelijken bij untappd. Super makkelijk! Jullie zijn zeer persoonlijk naar de klanten toe, heel fijn.
Verbeterpunten of tips
Misschien wat merchandise van de bieren zoals glazen, t-shirten, stickers, ...
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Niek 12/06/2019
Positieve punten
Mooie bieren ga zo door.
Verbeterpunten of tips
Ik zou het zo niet weten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Martijn 12/06/2019
Positieve punten
Mooi assortiment, snelle levering
Verbeterpunten of tips
Ik kan zo 1,2,3 niets bedenken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Yves 12/06/2019
Positieve punten
-Snel -makkelijk -ruime selectie aan bieren -stiekem vind ik die persoonlijke messages bij de bestelling ook gewoon leuk
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jorma 12/06/2019
Positieve punten
Heel veel verschillende soorten bier voor een goede prijs. Netjes geleverd.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk ..... geen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Anouk 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, bestelling kwam heelhuids aan
Verbeterpunten of tips
(Nog) geen verbeterpunten :)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Zeer uitgebreid en wisselend aanbod van bieren. Ook de wat onbekendere merken komen ruimschoots aan bod. De koppeling met de bierapp van untappd is erg handig om de selectie te maken of je bieren wilt zie die je nog niet of juist wel hebt gedronken. Het instellen van de gewenste marge in te betalen prijs is ook heel fijn.
Verbeterpunten of tips
De selectie van wel of niet gedronken bieren op basis van de koppeling met untappd wekt niet altijd vlekkeloos. Tevens werkt de optie om via de bankierenapp va de telefoon te betalen niet altijd.
Communicatie

Snelheid / levertijd
6.0
Bryan 12/06/2019
Positieve punten
Goede keuze, nette levering, leuk persoonlijk bericht of attentie.
Verbeterpunten of tips
De webshop is te duur. Ik bestel voor 100 tot 150 euro aan bier per maand en bij andere webshops met een ongeveer gelijk assortiment heb ik dan 2 a 3 goede bieren meer in mijn bestelling. Ik laat de 5% korting ook aan me voorbij gaan want gemiddeld zijn jullie 10% duurder. De koppeling met untappd is handig, maar toch heb ik al bieren besteld die ik dan al had gedronken, terwijl het filter zegt van niet. Hopelijk kan ik in de toekomst weer eens bestellen als jullie scherper geprijsd zijn.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Erg gezellig en leuk om bier bij jullie te kopen al tijd goed advies
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jean-Paul 12/06/2019
Positieve punten
* Mogelijkheid om met Untappd te koppelen! * Snelle nette levering. * Eventuele probelemen netjes oplossen.
Verbeterpunten of tips
* Filteren in zoeken soms traag (vooral op mobiel lijkt het) * Mogelijkheid om te filteren op hoofd- en sub categorie in soort zou fijn zijn. (bv hoofdcategorie Stout, subcategorie Imperial, Russian, etc of IPA en dan alle soorten daaronder) * Soort van spaarsysteem.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Richard 12/06/2019
Positieve punten
Goed bier aanbod en altijd goed en op tijd geleverd. Verder tof dat je Untappd kunt koppelen.
Verbeterpunten of tips
Untappd koppeling werkt niet altijd even vlekkeloos
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Jan 12/06/2019
Positieve punten
Goed gevarieerd aanbod. Leuke persoonlijke touch met de briefjes. Koppeling met Untappd en de beoordelingen bij de bieren zorgen voor een goed overzicht.
Verbeterpunten of tips
Een soort vergelijking met andere bieren. Stel biertje A vond je heel lekker, en je bent op zoek naar iets soortgelijks, dan zouden wat suggesties daarbij mooi staan.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Super website, niet normaal dat assortiment. Ben echt blij met jullie
Verbeterpunten of tips
Kan zo niks bedenken. Altijd top.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
thierry 12/06/2019
Positieve punten
Mooie keuze Snel Gebruiksvriendelijk
Verbeterpunten of tips
Professionele transacties mogelijk (zonder BTW)? Zou mooi zijn moest factuur erbij zitten. Korting voor vaste klanten?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Robert 12/06/2019
Positieve punten
Ruime keuze, snelle levering en leuke bedankbriefjes
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Karen 12/06/2019
Positieve punten
Heel mooi aanbod van hele goede IPAs en ook lekkere donkere bieren tegen de beste webshop prijzen in NL en dan ook nog eens gratis verzenden vanaf 50 euro. En heel fijn dat echte beergeeks extra korting krijgen ;-)
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Rick 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, groot aanbod en een handige goedwerkende website
Verbeterpunten of tips
Prijzen zijn vaak aan de hoge kant (in vergelijking met andere bierwinkel)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rutger 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze, zowel fijne webshop als een hele mooi winkel in Venray. En altijd een leuk berichtje bij de online bestelling
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Gewoon helemaal geweldig. Niets op aan te merken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent Lamain 12/06/2019
Positieve punten
Leuk persoonlijk bericht bij het bestelde bier!
Verbeterpunten of tips
Geen tips
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Cas 12/06/2019
Positieve punten
Goede levering, mooie bieren
Verbeterpunten of tips
Geeb
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
N.E.M. 12/06/2019
Positieve punten
Ik ben over alles zeer tevreden, en heb jullie site aanbevolen bij vele bierliefhebbers.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk geen: ga zo door!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Friso 12/06/2019
Positieve punten
Zeer enthousiast bedrijf. Goede filmpjes, hartelijk mailverkeer en ook nog een prachtige hoeveelheid aan bier!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jelle 12/06/2019
Positieve punten
Persoonlijke service
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Micha Peute 12/06/2019
Positieve punten
Mooie bieren en goede service. Leuke uitstraling van de shop en het feit dat mijn untappd ingelezen wordt top, weliswaar niet altijd 100% correct.
Verbeterpunten of tips
Winkelwagen heeft erg lang nodig met laden en actualiseren. Niet erg overzichtelijk. Moeite vaker gehad met afrekenen waardoor ik de bestelling afgebroken heb. Ook vind ik het vervelend dat ten alle tijden de items in de winkelwagen onthouden worden.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jacc 12/06/2019
Positieve punten
Ruim aanbod speciale bieren; snelle levering en alles wordt goed verpakt. Leuke acties
Verbeterpunten of tips
Gewoon zo door gaan !
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mitch Reemers 12/06/2019
Positieve punten
-Super bier -Veel keuze -Snelle levering -Veel kortingsacties -Leuke pm's
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 12/06/2019
Positieve punten
Altijd weer mooi om te zien hoe bekwaam deze mannen zijn! Goed geholpen en passie voor de zaak :)
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marije 12/06/2019
Positieve punten
Veel keus Snelle levering Duidelijke omschrijvingen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bram 12/06/2019
Positieve punten
Deze webshop is echt fantastisch. Lekkere bieren en de bestelling is snel geleverd.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bram 04/09/2018
Positieve punten
Superpositief
Verbeterpunten of tips
Niks!
Communicatie

Snelheid / levertijd