BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.81

3540 beoordelingen
9.84 / 10

Communicatie

9.82 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Wouter 25/02/2021
Positieve punten
Veel keuze, snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dennis 24/02/2021
Positieve punten
Persoonlijk handgeschreven kaartje bij de bestelling
Verbeterpunten of tips
ik zou het eerlijk niet weten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ruben 24/02/2021
Positieve punten
Super tevreden, het filteren obv untappd is heel handig en de levering was heel snel, het briefje een leuke persoonlijke noot. Ik kom van beerwulf maar ga nooit meer terug.
Verbeterpunten of tips
Volgens mij kun je niet filteren op wat je al eens gehad hebt in de box die jullie met suggesties vullen dus dan moet je alsnog untappd erbij houden, dat zou een mooie optie zijn, dat de box alleen gevuld wordt het suggesties die je nog niet gehad hebt (of ik heb er overheen gekeken). Op het infoblad is het misschien nog een idee om aan te geven welk glas je het beste kunt gebruiken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tim 24/02/2021
Positieve punten
Snelle levering en breed aanbod!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marente 24/02/2021
Positieve punten
Snel, duidelijk en overzichtelijk koopproces. Persoonlijke wensen worden gehoord en dat je je untapped profiel kunt koppelen is ideaaaal!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gertjan 24/02/2021
Positieve punten
Goede afhandeling en snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
H 23/02/2021
Positieve punten
Geen
Verbeterpunten of tips
Levering een dag na het verjaardagsfeest Geen reactie op e-mail bericht
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Laura 23/02/2021
Positieve punten
Snelle levering, persoonlijk berichtje bij de bestelling
Verbeterpunten of tips
Voorraad
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeffrey 23/02/2021
Positieve punten
Leuke positieve boodschap, snel geleverd, goed verpakt, lekker bier!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bram 23/02/2021
Positieve punten
Snelle service
Verbeterpunten of tips
Niet alle bieren voldoen aan type; denk aan kleur, geur en smaak.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jurre 23/02/2021
Positieve punten
Snelle en goede levering. Uitgebreide omschrijving van de diverse bieren. Meeste bieren uit mijn pakket waren lekker.
Verbeterpunten of tips
Zou graag meer Triple Ipa's en Neipa's zien.
Communicatie

Snelheid / levertijd
2.0
Niels 22/02/2021
Positieve punten
.
Verbeterpunten of tips
1 fles kapot geleverd en 3 blikken waren beschadigd.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Davey 22/02/2021
Positieve punten
Top!
Verbeterpunten of tips
Geen verbeter punten!
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Alex 22/02/2021
Positieve punten
Snelle en vooral nette levering. Groot assortiment met veel plezier!
Verbeterpunten of tips
-
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Yolanda 22/02/2021
Positieve punten
Super site. Zoveel keus. Ik ben zelf geen bierkenner maar alles wat ik bij Mr. Hop besteld heb voor de bierliefhebbers zijn dol enthousiast. Handig ook dat je op kleur en smaak kan selecteren.
Verbeterpunten of tips
En dat vragen jullie mij??? Super blij met jullie.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Lisa 22/02/2021
Positieve punten
Mn eerste bestelling bij jullie gedaan.Waaaauw wat een geweldig pakket ontvangen voor m'n man. In een super leuk doos! Ps er zullen vast nog wat bestellingen vanuit ons geplaats worden 🤭
Verbeterpunten of tips
Blijf vooral door gaan zoals je doet ❤
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Maarten 22/02/2021
Positieve punten
Snelheid met bezorgen en de diversiteit aan bier soorten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Laura 22/02/2021
Positieve punten
Snelle verzending, fijne website, lekkere biertjes én een handgeschreven briefje erbij! Het Valentijn pakket was makkelijk ik hoefde nergens over na te denken.
Verbeterpunten of tips
Meer pakketten? Vaderdag/kerst/medewerker van de maand etc. Of misschien een abonnement aanbieden? (Ik heb niet gekeken of jullie dat al hebben)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
M. 22/02/2021
Positieve punten
Fantastisch dat de Goose island bourbon county stout nog bij jullie te koop was. Waar vond je dat voor die prijs? Helemaal geweldig
Verbeterpunten of tips
Niks
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dianne 22/02/2021
Positieve punten
Supergoed bereikbare klantenservice, mooi pakket, oogt persoonlijk door de handgeschreven boodschap erbij.
Verbeterpunten of tips
De levering was 5 dagen verlaat, maar in deze tijd vrees ik dat dat meer aan PostNL lag...
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Thijs 21/02/2021
Positieve punten
Koppeling met Untappd zorgt voor perfecte bierpakketten!
Verbeterpunten of tips
Meer lokale (hobby)brouwerijen toevoegen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Cor 21/02/2021
Positieve punten
De kaartjes die er bij zitten daar wordt je vrolijk van
Verbeterpunten of tips
Dat zou ik niet weten ben nog niet heel bekent met deze website, meschien iets meer barrel aged biertjes maar dat is om dat ik er zelf gek op ben
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Angela van Dijk 21/02/2021
Positieve punten
Goede service en heerlijk bier! Wat wil een man nog meer!
Verbeterpunten of tips
Kortingcodes voor terugkerende klanten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bram 21/02/2021
Positieve punten
Keuze uit ontzettend veel biertjes, waaronder een aantal die ik echt nergens anders heb gezien! Super snelle levering! Wordt als compleet en mooi pakket opgestuurd, inclusief leuke doos!
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Rudolph 21/02/2021
Positieve punten
Netjes verpakt lekker bier etc
Verbeterpunten of tips
Als je een pakket wilt bestellen met behulp van untapped en je wilt een biertje wisselen blijf je wel een beetje binnen een beperkt aantal soorten hangen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
Bekijk meer beoordelingen

Officieel beoordeeld en getest

door 3540 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.81
10.0
Jeffrey 23/02/2021
Positieve punten
Leuke positieve boodschap, snel geleverd, goed verpakt, lekker bier!
Bekijk alle 3540 beoordelingen