BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.81

325 beoordelingen
9.9 / 10

Communicatie

9.86 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Rutger 14/08/2019
Positieve punten
Top service en snelle verzending.
Verbeterpunten of tips
----
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 13/08/2019
Positieve punten
Grote diversiteit aan bieren en altijd wat nieuws te proberen. Een persoonlijk kaartje en de stickers met analogieën op muziek en gezegden worden ook gewaardeerd.
Verbeterpunten of tips
Een iets uitgebreider aanbod van eigen bodem zou ik een pré vinden. Mochten jullie interesse hebben draag ik hier graag aan bij middels de bieren van PAAP, waaronder een medaille winnaar bij de DBC 2019 (www.paapbeer.com). Maar ook zonder onze eigen bieren zou ik een groter lokaal (NL) aanbod zeker waarderen :)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Killian 12/08/2019
Positieve punten
Ondertussen al veel besteld bij Mr. Hop, en dat zal ook zo blijven :) Eerste keer ging niet helemaal in één keer goed, maar heel netjes en snel opgelost. Ook bij verzoeken om te leveren op een specifieke datum gaat het helemaal goed!
Verbeterpunten of tips
Geen verbeterpunten, blijf vooral zo doorgaan!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jamie 12/08/2019
Positieve punten
Snelle levering, Leuke variatie aan bieren in de IPA box. Genoeg minder voor de hand liggende bieren.
Verbeterpunten of tips
Geen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jorik 11/08/2019
Positieve punten
Zeer brede keuze uit verschillende bieren en veel kennis. Verder zeer snel geleverd en zonder problemen
Verbeterpunten of tips
Geen verbeter punten
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Lydia 11/08/2019
Positieve punten
Snelle levering! Super leuk verpakt ook. Het kaartje hangt aan mijn muur met een stickertje
Verbeterpunten of tips
Ik kreeg bij de bestelling het bericht dat het pakketje verzonden was. Uiteindelijk kreeg ik 3 dagen later pas een indicatie via track and trace dat hij verzonden was via post NL. Tip is dan: vermeld dat het tussen de 1-4 (of Hoelang dan ook) dagen kan duren voor post nl ermee aan de gang gaat.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jaap 11/08/2019
Positieve punten
een ruime keus en een mooie prijs
Verbeterpunten of tips
ik zou niets veranderen houden zo
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ramon 11/08/2019
Positieve punten
Snel bezorgt super
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Geert 10/08/2019
Positieve punten
Mooie overzichtelijke website
Verbeterpunten of tips
Gratis levering zou vanaf €20.00 zorgen voor meer verkoop.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Martin 08/08/2019
Positieve punten
Snelheid levering Breed assortiment
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ruud 08/08/2019
Positieve punten
Snelle en vlotte levering. Altijd een hand geschreven briefje.
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 08/08/2019
Positieve punten
Veel keuze, goede attente communicatie.
Verbeterpunten of tips
Meer blond bier en weizen ;)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Niek 08/08/2019
Positieve punten
Geweldige webshop, snelle levering en een ruim aanbod. De persoonlijke touch vind ik ook erg leuk
Verbeterpunten of tips
Ik zou het echt heel gaaf vinden als ik mijn bestelling als untappd list op kan slaan ;)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Joram 07/08/2019
Positieve punten
Overzicht alle bieren Chat Persoonlijk kaartje bij bestelling
Verbeterpunten of tips
Wellicht filter toepassing. BV keuze in bitter / fruit / zoet Eigen / gedane bestellingen zien bij je account
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
arjan 07/08/2019
Positieve punten
Assortiment, service, communicatie.
Verbeterpunten of tips
Graag nog meer bieren uit verschillende landen of zeldzame stijlen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Pieter 07/08/2019
Positieve punten
uitgebreid assortiment snelle levering redelijke prijs
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jennifer 06/08/2019
Positieve punten
Het kaartje wat er bij zit, is persoonlijk :)
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk geen, levering super snel, goed ingepakt, nog een bier kaart erbij. Geen verbeterpunten
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Toon 05/08/2019
Positieve punten
Super vriendelijk! lekker bier! veel op voorraad
Verbeterpunten of tips
telefoon opnemen / terugbelln
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Thijs 05/08/2019
Positieve punten
- Leuke persoonlijke boodschappen bij de bestelling. - Snelle levering. - Zoals een webwinkel hoort te wezen.
Verbeterpunten of tips
- Webshop loopt zoals het hoort. Geen negatieve of verbeterpunten aan mijn kant.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Karl 05/08/2019
Positieve punten
Aanbod heel goed Heel vlotte website Zeer goed verpakt
Verbeterpunten of tips
Vrij recente limiet-instelling is niet leuk in mijn geval !
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mark 05/08/2019
Positieve punten
Breed assortiment
Verbeterpunten of tips
Bierstylen op de website op basis van de untappd indeling/categorien. (Dus niet alleen ipa maar, ipa double black, ipa milkshake etc)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Luuk 05/08/2019
Positieve punten
Aanbod en gebruiksvriendelijkheid icm Untappd zijn uniek in Nederland. Bezorging was snel en via een ophaalpunt, wat ideaal is als je ook weleens niet thuis je bier aan het drinken bent.
Verbeterpunten of tips
Ik merkte dat het zoeken op brouwers nog wel eens niet alle resultaten gaf qua wat er is aan aanbod. Vooral wanneer het gaat om een samenwerking tussen brouwerijen. Persoonlijk zou ik het ook zeer waarderen als er eens in de zoveel tijd echt zeldzame bieren uit de VS verkrijgbaar zouden zijn. Als het dan voor 15 euro per blik is; geen probleem. Denk dan aan Tree House, Other Half, Hudson Valley.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeanine 05/08/2019
Positieve punten
Snelle service, veel keuze, keurige verpakking (jammer dat je t niet kunt hergebruiken voor n volgende zending)
Verbeterpunten of tips
1. Herhaalbestellingen niet snel te doen - je moet alles opnieuw zoeken en in de mand doen. 2. Van lekkere bieren niet helder waarom ze niet op voorraad zijn of wanneer dat weer gepland is (wordt t bier niet meer gemaakt? Is t alleen in n bepaald seizoen te koop? Bestaat t nog wel maar kopen jullie t niet meer in?) 3. Ik zou jullie best met n zoek/inkoop opdracht willen wegsturen (welk trillium bier kun je krijgen voor me) , dat kan nu niet...
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Tony 05/08/2019
Positieve punten
Assortiment en persoonlijke tpuch
Verbeterpunten of tips
duidelijker bij bestelling wanneer levering zal zijn om zo te kiezen of thuis of afleverpunt te gebruiken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Erik-Jan 04/08/2019
Positieve punten
Bier wat je wil bestellen altijd aanwezig en zo niet wordt dit snel gemeld en er prima suggesties gegeven ter vervanging van.
Verbeterpunten of tips
Het assortiment kan natuurlijk nooit groot genoeg :) En assortiment bier uit vreemde landen evt verder uitbreiden.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
renier 03/08/2019
Positieve punten
Top
Verbeterpunten of tips
Houden zo
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wilmer 03/08/2019
Positieve punten
Overzichtelijk, snelle levering , goede informatie, fijn verpakt en kwalitatief goede produkten
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jelle 03/08/2019
Positieve punten
voldoende aanbod en wisseling, daarnaast makkelijk te filteren als je in categorien of prijs wil zoeken. Het handgeschreven kaartje is top!
Verbeterpunten of tips
Ik zou een bezorgdag van tevoren willen kiezen. Handig ook als je een pakketje cadeau wil geven.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Ronald 03/08/2019
Positieve punten
Leuk assortiment. Prijs nog wel vrij stevig.
Verbeterpunten of tips
Nog iets meer “overseas” assortiment. En af en toe een leuke aanbieding zou wel goed zijn. Dus ook de premium biertjes eens een korting van pak ‘m beet 20-25%. Of bijvoorbeeld een kortingsactie van 20-25% op biertjes uit een bepaald land.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tony 02/08/2019
Positieve punten
stipte levering goed verpakt lekker
Verbeterpunten of tips
alles is opperbest verlopen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Evert Jan 02/08/2019
Positieve punten
Persoonlijke touch. Instagram foto’s en filmpjes erg leuk en professioneel. Lekkere biertjes.
Verbeterpunten of tips
Nog meer barrell aged biertjes. Op basis van untapped profiel en scores aanbevelingen doen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
A.M. 02/08/2019
Positieve punten
Snel geleverd en netjes verpakt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Joep 01/08/2019
Positieve punten
Altijd snelle levering, en er staat altijd een leuk berichtje bij een bestelling!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Johan 01/08/2019
Positieve punten
Groot assortiment
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 01/08/2019
Positieve punten
Overzichtelijke site, Untappd link (wel/niet gedronken) Snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Martijn 01/08/2019
Positieve punten
GIGANTISCH assortiment Goede website Goede humor Goede stickers
Verbeterpunten of tips
Ik mis de Top 10 van bieren met een biggetje op het label
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Raymond 01/08/2019
Positieve punten
Ik verheug me, naast de mooie (verse) bieren uit het assortiment, altijd op de persoonlijke boodschap bij de levering.
Verbeterpunten of tips
Don't stop
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Geert 01/08/2019
Positieve punten
Grote voorraad Fatsoenlijk geprijsd Snelle en betrouwbare levering
Verbeterpunten of tips
De volgende keer voor het schrijven van het persoonlijke kaartje even kijken naar welke persoon het wordt gestuurd in plaats van het afleveradres (mijn voornaam in niet "Gamma" ;P )
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maurits 31/07/2019
Positieve punten
Uptappd link, duidelijke communicatie, goede website, gewoon top
Verbeterpunten of tips
Het zou toch helemaal top zijn als mr. Hop op basis van je persoonlijke untappd ratings een aanbeveling kan doen voor goede bieren?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jan-Willem 30/07/2019
Positieve punten
Overzichtelijke website. Groot aanbod. Goede verzendkosten. Leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling zit!
Verbeterpunten of tips
Als ik dan iets mag noemen is dat de naam op het persoonlijke kaartje niet klopte. Op de pakbon staat het afhaal adres en niet zo zeer de naam van de klant. Vandaar dit kleine foutje waarschijnlijk :)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Joris 29/07/2019
Positieve punten
Goed assortiment, goed verpakt, snelle makkelijke webshop
Verbeterpunten of tips
Meer bier!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 29/07/2019
Positieve punten
Persoonlijke tekst Goed assortiment aan bier En natuurlijk hard werkende bierliefhebbers die een mooie zaak hebben
Verbeterpunten of tips
Als je bieren in je winkelmand doet zijn ze de dag erna eruit, zou fijn zijn als ze bleven staan.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mark 29/07/2019
Positieve punten
Echt speciaal bier aanwezig ipv bier dat overal te krijgen is. Ik vond dat het mooiste aan de bierhoeder altijd toen willem-jan die nog had in Oss en nu dat daar weg is moest ik ergens anders de juweeltjes vandaan halen. En de limited’s vind ik tof. Laat die Willem-jan nu hier begonnen zijn 😜 succes in je nieuwe baan en blijven laten komen die juweeltjes! Gr Mark
Verbeterpunten of tips
Meer limited editions en een nieuws letter om specials uit te lichten. Naar persoonlijke voorkeur misschien zelfs. En meer specials van de molen (de echte specials die normaal alleen in de molen winkel te koop zijn.) < molen stout fan 😁
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Frank 28/07/2019
Positieve punten
Grote keuze, snelle levering, persoonlijke aandacht. Alles goed en netjes verpakt met altijd een leuke attentie.
Verbeterpunten of tips
Geen idee; nog meer bier ?? Dragonfly van Arundel importeren ?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jan 26/07/2019
Positieve punten
Mooie bieren en vandaag besteld, morgen ECHT in huis. Dat is wat velen beloven, maar weinigen nakomen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jelle 25/07/2019
Positieve punten
Snelle levering, duidelijke communicatie. Top!
Verbeterpunten of tips
Heb ik voor deze bestelling niet.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Arie 25/07/2019
Positieve punten
Goed ingepakt. Leuk briefje erbij. Breed assortiment
Verbeterpunten of tips
Houdbaarheidsdatum / Productiedatum van de bieren op de site erbij vermelden.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Alex 24/07/2019
Positieve punten
Veelzijdig assortiment. Leuke handgeschreven briefjes.
Verbeterpunten of tips
Tijd voor een tweede vestiging. Bij mij om de hoek zoek prettig zijn. Blijf de handgeschreven briefjes origineel houden, anders verliest het zijn waarde.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Lieve 24/07/2019
Positieve punten
Heel snel. Prima communicatie. Fijne sfeer t.a.v. cliënt.
Verbeterpunten of tips
De niet levering lag niet aan jullie, maar aan Post Nl, vermoed ik. Dank jullie wel voor de efficiënte communicatie en oplossing. Ik hoop de cadeaubon - verjaardagsgeschenk voor mijn zoon - binnenkort te mogen ontvangen. Vriendelijke groeten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Tom 24/07/2019
Positieve punten
Snelle service, bieren zijn goed geprijsd en altijd een persoonlijk noot bij je bestelling.
Verbeterpunten of tips
Sommige stijlen zijn lastig te vinden op de website. Denk bijvoorbeeld aan NEIPA's binnen de IPA's.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Huub 23/07/2019
Positieve punten
Veel variatie in biersoorten 👌
Verbeterpunten of tips
Kan ik niet bedenken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Remco 23/07/2019
Positieve punten
Snelle levering. Goede kennis van bier. Goed verpakt. Altijd een leuk briefje
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Cliff 22/07/2019
Positieve punten
Snelle en correcte service Persoonlijke aanpak Zeer ruim assortiment
Verbeterpunten of tips
Op dit moment ziet alles er op-en-top uit! Keep up the good work!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
peter 22/07/2019
Positieve punten
snelle, correcte levering
Verbeterpunten of tips
zou niet weten
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeffrey 22/07/2019
Positieve punten
Groot assortiment
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mark 22/07/2019
Positieve punten
Goede en snelle service
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marcel 22/07/2019
Positieve punten
Prima service voor een prima alcoholvrij biertje (Erdinger). Goede verpakking, 20 flessen plus een glas :)
Verbeterpunten of tips
Postnl liet een paar steken vallen. Ze bezorgen niet op maandag plus het pakket was beschadigd, zodat het retour moest, waardoor de levertijd onnodig werd verlengd. DHL zou beter zijn.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dag 22/07/2019
Positieve punten
Lekkere biertjes!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mark 22/07/2019
Positieve punten
veel keuze in speciaalbier, snelle levering, leuke communicatie
Verbeterpunten of tips
geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Lars 21/07/2019
Positieve punten
Assortiment, prijs, verzending en manier van verpakking.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk geen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sjoerd 21/07/2019
Positieve punten
Zeer ruime keus!
Verbeterpunten of tips
Een filter maken om te filteren op verpakking. Fles, blik etc
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mendel 21/07/2019
Positieve punten
Top shop, vriendelijk, altijd een geinige tekst op het kaartje bij de bestelling 👌
Verbeterpunten of tips
Meer promo's op mijn lievelings Craft Beer Leffe! Leffe meer promoten in de filmpjes en reclame.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tim 20/07/2019
Positieve punten
Snelle levering. Duidelijke communicatie.
Verbeterpunten of tips
De prijs ;)
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Ralph 20/07/2019
Positieve punten
Heel veel verschillende biertjes! Netjes afgeleverd en heel erg leuk het persoonlijke kaartje die erbij zat!
Verbeterpunten of tips
Had vrijdag voor 18.00 besteld. Jammer dat het pakketje pas maandag geleverd werd. Ik had de stille hoop zaterdag van de biertjes te kunnen genieten. Verder top!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mgr Dirk 19/07/2019
Positieve punten
Snelle service.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Koen 19/07/2019
Positieve punten
Mooi assortiment, snelle en goede service en goede verzending!
Verbeterpunten of tips
Voor nu niet:)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ferry 19/07/2019
Positieve punten
Overzichtelijke site. Ujntappd scores te zien.
Verbeterpunten of tips
Meer acties voor gratis verzending. Dat houdt mij vaak tegen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Coen 19/07/2019
Positieve punten
Leuke huisstijl, site werkt goed / leuke UX, snel bezorgd, persoonlijke aanpak, groot assortiment, leuke tone-of-voice, untappd koppeling
Verbeterpunten of tips
Nog meer betaalbare stouts :)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
W.M.J.K 19/07/2019
Positieve punten
Snelle en correcte afhandeling van de bestellingen. Zeer klantvriendelijk en altijd een leuke PM bij elke bestelling.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mathijs 18/07/2019
Positieve punten
Mooie selectie. Snelle en goede levering. Untappd-toevoeging is briljant.
Verbeterpunten of tips
N.v.t.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
KEES 18/07/2019
Positieve punten
Heel leuk. Helemaal Top!
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Maarten 18/07/2019
Positieve punten
Service Aanbod
Verbeterpunten of tips
Meer interactie met untappd
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
André 17/07/2019
Positieve punten
goede uitgebreide sortering makkelijk online te bestellen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gabor 17/07/2019
Positieve punten
Bijzondere bieren , goed verpakt en snel verzonden
Verbeterpunten of tips
Nog niks
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jean 17/07/2019
Positieve punten
Goed verpakt en snelle levering. De biertjes, die ik heb besteld zijn allen ok. Lekker fruitig met een bittertje, top biertjes voor de zomer.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk geen verbeter punten. Ik heb pas voor de eerste keer besteld. Zoals het nu uitziet, niet de laatste keer. Ga zo door.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Aad 17/07/2019
Positieve punten
Altijd weer iets nieuws te ontdekken 👍
Verbeterpunten of tips
Zou effe niet weten
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Theo 16/07/2019
Positieve punten
Ik beoordeel mr.Hop zeker met 5 sterren. Ook fijn dat je je untappd account kunt koppelen aan mr Hop. Fijne site. Super!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Piet 15/07/2019
Positieve punten
Veel soorten en snelle levering. Ook als iets op is, goed contact voor alternatief
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gerard 15/07/2019
Positieve punten
Klant vriendelijk.
Verbeterpunten of tips
Verzend methode aanpassen, Post NL is het niet.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Roy 15/07/2019
Positieve punten
Snelle service, geen te grote verpakking!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Suzan 15/07/2019
Positieve punten
Persoonlijk verpakt, leuke tekst en stickers. Heerlijke biertjes, helemaal top!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sarah 13/07/2019
Positieve punten
groot assortiment, snelle levering, goede beschrijving van de bieren
Verbeterpunten of tips
geen, was perfect
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
HanZ 13/07/2019
Positieve punten
Duidelijke site Goede keuze, ook zeer onbekende bieren. Vlotte levering Goede, slimme verpakking Af te leveren bij een ophaalpunt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rob 12/07/2019
Positieve punten
Snelle levering Mooie selectie Verrassend aanbod Humor in afhandeling
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Huub 11/07/2019
Positieve punten
No worries ik zal zeker weer bij je bestellen want je hebt een leuk assortiment, goede prijzen, prima verpakking en je bent een van weinigen die een snelle levertijd waarmaakt. Leuke website ook.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Danny 11/07/2019
Positieve punten
Ruim assortiment en snelle levering
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
6.0
Cor 10/07/2019
Positieve punten
Uitgebreid aanbod. Snelle levering. Vriendelijk.
Verbeterpunten of tips
Meer bewaarbieren
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 10/07/2019
Positieve punten
Prima communicatie en snelle levering. Top
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sjaco 10/07/2019
Positieve punten
Mooie webshop. Geweldig assortiment. Super snelle levering!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Michel 10/07/2019
Positieve punten
Ik vind het echt heel tof dat je het flesje ook daadwerkelijk in het winkelmandje Ziet verdwijnen, subliem 👌🏽 Fijne beschrijvingen van de bieren. Netjes en goed verzonden. De persoonlijke boodschap vind ik ook mooi.
Verbeterpunten of tips
Als ik door alle bieren scrol Ziet ik steeds uwer hoofd en ik kijk dan toch liever tegen een lekker wijf aan, of helemaal nix is ook goed. Ik zou ook graag zien dat je van brouwerijen wat meer bieren op vrrd hebt, soms is er van 1 brouwerij maar 1 bier terwijl ze wel meerdere lekkere bieren hebben. Verders zou ik graag pagina s zien in plaats van 1 heeeeeeele laaange lijst. Ik ben dik tevreden met jullie hoor, ga lekker zo door.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Erik 10/07/2019
Positieve punten
Snelle levering, groot aanbod, link met untappd
Verbeterpunten of tips
Zet de untappd beoordeling bij de biertjes
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Eelco 09/07/2019
Positieve punten
Aanbod, persoonlijke attentie. Feel good site
Verbeterpunten of tips
Vooralsnog geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Neeltje 09/07/2019
Positieve punten
De fysieke winkel is prachtig met leuk en kundig personeel en de website daar word je pas echt vrolijk van als je bestelt!
Verbeterpunten of tips
Na bestelling kon ik in de mail of op factuur niet meer de persoonlijke tekst zien die ik had bijgevoegd... Ging dus bijna twijfelen of dat wel goed was gegaan. En bij cadeau is dat wel relevant!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wouter 09/07/2019
Positieve punten
Mooie keuze aan bieren, super snelle levering, per ongeluk verkeerde biertje ontvangen en ook dat is super goed en snel opgelost. GA ZO DOOR..
Verbeterpunten of tips
Vooral zo doorgaan 🤙🏽
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Martijn 08/07/2019
Positieve punten
Netjes verpakt Volgende dag in huis Persoonlijk berichtje maakt het af👌🏻
Verbeterpunten of tips
Mischien een letop waarschuwing melding als je fanatiek je winkelmand aan het vullen bent dat je al op bepaalt bedrag zit hahah😛
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent 08/07/2019
Positieve punten
Goede duidelijke site. Snelle levering. Alles is altijd goed verpakt geleverd. Ook leuk zo een persoonlijke note in het pakket.
Verbeterpunten of tips
Ik ben altijd op zoek naar exclusieve bieren met hele hoge Untappd scores. Dat lokt mij ook als eerste naar een bier webshop. En aankondigingen van dat soort bieren op social media houden geïnteresseerd in de webshop. Dus dat zou ik als tip willen geven om daar vooral mee door te gaan.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Brian 08/07/2019
Positieve punten
Veel keuze aan bieren. (Hoop ze allemaal te kunnen proeven!) Goede en snelle levering.
Verbeterpunten of tips
Geen tips kunnen bedenken. Ga zo door!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jim 08/07/2019
Positieve punten
Zeer grote keuze mogelijkheid uit heerlijke bieren Erg snelle en nette service (flesjes zijn keurig verpakt!) Af en toe de persoonlijke boodschap in de doos, geeft het een meer persoonlijke touch tussen jou en Mr Hop ipv het gevoel van massa productie en een nummertje te zijn.
Verbeterpunten of tips
Ga zo door ;-)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rebecca 07/07/2019
Positieve punten
Super service! Altijd bereikbaar als je iets wilt vragen, leuk persoonlijk berichtje bij het bierpakket.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bjorn 07/07/2019
Positieve punten
Ze reageren snel op vragen en als je het ordernummer stuurt met een vraag voor een speciale wens kwa bier (paix dieu) zorgen hun dat ze de lichting mee sturen die je graag zou willen hebben. Ook als het gaat om uitleg over bieren die ik besteld had krijg je een mooie mail met uitgebreide uitleg. Ook dat je jouw untappd account kunt koppelen op hun site is top
Verbeterpunten of tips
Ik zou er zo snel geen weten ze hebben al zoveel soorten bier
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rien 07/07/2019
Positieve punten
Snelle levering
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
LM 07/07/2019
Positieve punten
Snelle service, had cadeau check besteld 👍🏼 Netjes op tijd bezorgd! En keurig verzonden in envelop.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ryan 05/07/2019
Positieve punten
Aan jullie kant, goed snel geleverd. Helaas was PostNL niet zo snel deze keer ;-) Zelf kan ik geen sterren geven voor de communicatie. Ik heb niemand gesproken van jullie winkel.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marinus 05/07/2019
Positieve punten
Snel en goede service vriendelijke mensen als er een probleem is
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Niels 04/07/2019
Positieve punten
Genoeg bierkeuze voor elke liefhebber. Daarnaast is de persoonlijke aandacht voor de bestellingen een groot pluspunt. Site is overzichtelijk en de gewenste bieren zijn snel en makkelijk te vinden
Verbeterpunten of tips
Klinkt alsof ik er geen moeite voor heb gedaan, maar ik zie geen verbeterpunten. Oké, misschien een winkel dichterbij.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tom 04/07/2019
Positieve punten
Prima selectie en voor een schappelijke prijs!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maurice 04/07/2019
Positieve punten
Zeer klantvriendelijk en meedenkend bij uitdagingen die buiten Mr Hopt ontstaan!
Verbeterpunten of tips
Tip blijf zo door gaan!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sandra 04/07/2019
Positieve punten
Veel verschillende soorten bieren en snelle levering. En altijd een handgeschreven briefje erop top!
Verbeterpunten of tips
Geen punten
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Martin 04/07/2019
Positieve punten
Heel mooi assortiment en de link met untappd vind ik fantastisch.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Pieter 04/07/2019
Positieve punten
Handige, duidelijke en complete online winkel, met veel informatie! Geweldig assortiment.
Verbeterpunten of tips
Bonus of korting als je veel bier koopt, hoe groter de uitgave, groter de korting.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Edwin 03/07/2019
Positieve punten
Mooi aanbod. Snelle levering.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Maarten 03/07/2019
Positieve punten
Perfecte website, goede zoekfuncties. Top dat je Untappd kunt koppelen Goed voor elkaar, complimenten!
Verbeterpunten of tips
Vaste klanten vinden het fijn eens in de zoveel tijd een beloning te krijgen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Bart 03/07/2019
Positieve punten
Snelheid qua levering Veel keuze
Verbeterpunten of tips
Vind persoonlijk de filter functies niet heel makkelijk te bedienen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Terrence 03/07/2019
Positieve punten
Leuke persoonlijke service. Snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
John 03/07/2019
Positieve punten
*snelle levering; *veel keus; *duidelijke communicatie *leuk persoonlijk bericht bij de bestelling
Verbeterpunten of tips
een spaarsysteem inrichten waarmee je punten kunt inzetten voor gratis bier of glazen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kieran 03/07/2019
Positieve punten
Grote selectie, versturing van bestellingen snel, flesjes goed beschermd onderweg, leuke stickertjes erbij, en al helemaal niet te vergeten, een persoonlijk bericht.
Verbeterpunten of tips
Misschien een kleinere doos voor iets kleinere bestellingen maar ik weet niet hoe dat bij jullie in werking gaat dus over het algemeen geen minpunten of tips
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Daan 02/07/2019
Positieve punten
Duidelijk contact en snelle levering. Goed verpakt en een persoonlijke notitie. Top!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Koen 02/07/2019
Positieve punten
Grote keuze, goede communicatie, snelle verzending, goed ingepakt, top!
Verbeterpunten of tips
-
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 02/07/2019
Positieve punten
Leuk de persoonlijke benadering door er een handgeschreven kaartje bij te doen. Ook de Mr. Hop Proefglaasjes zijn perfect
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mike 01/07/2019
Positieve punten
Veel keus en ideaal dat mijn account gekoppeld kan worden aan Untappd!👍
Verbeterpunten of tips
Geen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maarten 30/06/2019
Positieve punten
Ik heb al veel bieren gedronken, maar de selectie van Mr. Hop is zelfs dan nog indrukwekkend! Mega fijne integratie met Untappd ook waardoor ik precies weet wat nog echt nieuw is. En dan met gratis verzending en persoonlijke boodschap bij levering: echt top!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Irene 30/06/2019
Positieve punten
Goede communicatie met betrekking tot de distributie. Het pakket is goed ingepakt en netjes bezorgd. Leuke persoonlijke note bij het pakket
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
G.J 27/06/2019
Positieve punten
fijne webwinkel om lekker rond te neuzen.Telkens weer een verassing. Bij bestelling een hand geschreven kaartje of briefje!!zelfs een leuke sticker en natuurlijk het goed verpakte bier. en daarna het genot om het te drinken!!
Verbeterpunten of tips
gewoon zo doorgaan en blijf de speciale biertjes aanbieden en zoeken!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bas 27/06/2019
Positieve punten
Supersnel.
Verbeterpunten of tips
Zijn er niet.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tim 27/06/2019
Positieve punten
Snelle en goede communicatie Groot assortiment Goed verpakt
Verbeterpunten of tips
Soms een half euro duurder tov lokale bierwinkel.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
charles 26/06/2019
Positieve punten
alles perfect en ik was heel blij met het kaartje erbij
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Nico 26/06/2019
Positieve punten
Goede en snelle service. Zelfs en mailtje direct en snel antwoord + een oplossing. Personeel weet waar het over praat!
Verbeterpunten of tips
Verlangglijstfunctie wanneer je bent ingelogd. Dan weet je wat je lekker vindt om te bewaren voor de volgende keer.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Michel 26/06/2019
Positieve punten
Supersnelle levering Mooi en uitgebreid assortiment
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ellen 25/06/2019
Positieve punten
Groot assortiment en ook merken die je elders niet vindt. Er was een foutje met de houdsbaarheidsdatum (kan gebeuren) maar zo netjes en snel nieuwe flesjes gekregen. Hiervoor alleen maar respect en complimenten!
Verbeterpunten of tips
Misschien iets beter op de houdbaarheidsdatum op de flesjes letten en niet op die van de doos afgaan.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sandra 25/06/2019
Positieve punten
Snelle levering en heerlijk assortiment aan biertjes
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tinus van den Adel 24/06/2019
Positieve punten
Veel keuze. Makkelijke site. Prima verzending. Het hand geschreven briefje er bij is geweldig.
Verbeterpunten of tips
Nvt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Leon 24/06/2019
Positieve punten
Leuk contact, goede biertjes.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Danny 24/06/2019
Positieve punten
Veel keuze
Verbeterpunten of tips
Meer bier van Goose island❤️
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Eelke 24/06/2019
Positieve punten
De integratie met die Untappd app is echt perfect. Wanneer je een keer alleen ‘nieuwe’ bieren wil bestellen is dit binnen een paar minuten gedaan zonder zoekwerk. In mijn eerste bestelling was één beugel flesje open getikt ik de verpakking, dit is meteen opgelost door de heren van Mr. Hop! Ook voor de toekomst blijf ik zeker bier bestellen bij deze mannen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Evelyn 24/06/2019
Positieve punten
Super snelle verzending, veilig en stevig verpakt, super leuk om een handgeschreven kaartje erbij te krijgen
Verbeterpunten of tips
/
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wilfred 23/06/2019
Positieve punten
Prima verpakt. Snel verzonden en mooi assortiment.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Willem 23/06/2019
Positieve punten
Grote selectie, goede service en lekker bier!
Verbeterpunten of tips
Ik zou graag Mr. Hop willen taggen als aankoop locatie in Untappd . :)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maurice 23/06/2019
Positieve punten
-snelle levering -duidelijke communicatie -mooie overzichtelijke website -persoonlijke approach -gigantisch aanbod
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tom 23/06/2019
Positieve punten
Persoonlijk, groot aanbod, heldere informatie, zeer snel verzonden
Verbeterpunten of tips
geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marcel Kusters Zaerum 22/06/2019
Positieve punten
Alert, denken mee bieden alternatieven indien niet meer voorradig. Makkelijke en goede info over het bier op de Site.
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ron 21/06/2019
Positieve punten
Ruim assortiment Persoonlijk
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Marcel 20/06/2019
Positieve punten
Prima keuze in het assortiment en steeds een vrij snelle levering....Top !!
Verbeterpunten of tips
Gewoon de IPA uit de bieren schrappen. Niet best....dan nemen we wel een glaasje grapefruitsap ;-)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jan 20/06/2019
Positieve punten
Snel en accuraat
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Milos 20/06/2019
Positieve punten
Snelle levertijd en fantastisch aanbod.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ton 19/06/2019
Positieve punten
Goede website, breed assortiment, leuke PM
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeannette 19/06/2019
Positieve punten
Idee dat je persoonlijk contact hebt Eerlijk Hip Lekker bier
Verbeterpunten of tips
Ik kon het vaderdag pakket niet bestellen, dus ben van de site gegaan. Normaal bestel ik dan ergens anders wat, dat had voor jullie zonde geweest. ( manlief is zot op jullie biertjes, dus volgende dag toch maar weer geprobeerd 👍)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dave 19/06/2019
Positieve punten
Erg groot aanbod Koppelen aan untappd Snelle terugkoppeling
Verbeterpunten of tips
Soms niet aanwezig, zorgen voor een iets betere voorraad betrouwbaarheid, maar soms kleine vertraging is ook goed voor me gezondheid...;)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bonneke 18/06/2019
Positieve punten
Veel aanbod, snelle levering en persoonlijk berichtje bij de bestelling.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Gijs 18/06/2019
Positieve punten
Snelle levering en mijn biertje op voorraad :)
Verbeterpunten of tips
Iets stevigere doos, de onderkant zakte er onderuit waardoor er een flesje kapot viel . Misschien een extra laagje karton onderin.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Duncan 18/06/2019
Positieve punten
je Untappd gekoppeld aan je acount Persoonlijk gevoel in de webshop
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Daniel 18/06/2019
Positieve punten
prettig ogende website helder overzicht om te bestellen geniale filterkeuzes (Untappd filter :) ) Stevige verpakking
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Floris 18/06/2019
Positieve punten
Leuk persoonlijk bericht duidelijke levertijden veel aanbod !
Verbeterpunten of tips
Meer reclame maken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Romano 17/06/2019
Positieve punten
Heel veel keus, goede prijs. En de persoonlijke boodschap zijn leuk bedacht.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gijsbert 17/06/2019
Positieve punten
Goede service! Mooi assortiment. Tot nog toe altijd snel en op tijd bezorgd. De kadobonnen zijn ideaal om te vragen en te geven voor elke feestelijke gelegenheid.
Verbeterpunten of tips
(1) Zoek een manier om 'oude' bieren (zoals ipa's van meer dan 2 maanden oud) sneller kwijt te raken. Dat zal ongetwijfeld lastig zijn, maar doe jullie best :) (2) Kadobonnnen kosten 1 euro extra. Dat vind ik niet zo fraai. Het zou jullie sieren om deze 'boete' niet in rekening te brengen. Er zijn ook systemen (bijvoorbeeld bij Beerrepublic) waarbij de kadobonnen per e-mail verzonden worden (aan de gever zelf, of rechtstreeks aan de krijger).
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rene 16/06/2019
Positieve punten
Wisselend assortiment, veel nieuwe bieren. Persoonlijke service. Snelle reacties op mail, snelle reactie op bestelling als een biertje even niet voorradig meteen een goeie suggestie voor een vervangend biertje. Kortom dik tevreden klant
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Erwin 16/06/2019
Positieve punten
Persoonlijk aandacht bij de bestelling Assortiment goed
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sven 16/06/2019
Positieve punten
Super service!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Danielle 16/06/2019
Positieve punten
Vriendelijke mannen met humor die je erg goed helpen. Denken met je mee om voor iemand een pakket met speciale biertjes samen te stellen. tHoppers!
Verbeterpunten of tips
Nvt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jasper 16/06/2019
Positieve punten
Prima webshop. Goede service. Pas 1x besteld maar ga ik vaker doen. Ook nieuwe biertjes (ben vaak op zoek naar BA die vaak in beperkte voorraad beschikbaar is) Flauwe humor / die gifjes... Blijven doen! Geeft jullie een identiteit ipv een anonieme webshop.
Verbeterpunten of tips
Kon niet inloggen of wachtwoord resetten. Na even puzzelen bleek dat gebruikersnaam hoofdletter gevoelig is? Mijn foon vult automatisch m'n emailadres met een hoofdletter
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Wim 15/06/2019
Positieve punten
Degelijke verzend dozen Koppeling met Untapped zodat je helder ziet welke je al eens gedronken hebt. Snelle levering
Verbeterpunten of tips
Scherpere prijzen, wil nog wel eens ergens anders shoppen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Andre 15/06/2019
Positieve punten
Mooi afgewogen aanbod. Redelijke prijzen. Snelle levering in goede verpakking.
Verbeterpunten of tips
Vooralsnog niet.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wouter 15/06/2019
Positieve punten
Gezellige winkel, leuke en fijne sfeer, personeel heeft veel kennis van bier en zijn zeer klantvriendelijk. Altijd tijd voor een persoonlijk praatje en hebben vaak nog iets een extra bijzonder biertje voor je. Ga vooral zo door!
Verbeterpunten of tips
In de winkel soms onhandig dat er geen prijskaartje bij de schappen staat.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart 15/06/2019
Positieve punten
krijgt altijd een update van wat er van nieuw bier binnen komt. optijd je bestelling laten bezorgen. heletijd nieuwe bier in de aanbieding.
Verbeterpunten of tips
nvt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gerben 14/06/2019
Positieve punten
Retegoede service met een persoonlijk tintje. Super selectie aan kwalitatief hoge bieren. Ik bestelde voorheen bier bij diverse webshops, maar nu niet meer. Ik hop alleen nog maar. 🍻
Verbeterpunten of tips
Nog meer bier?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Brigita 14/06/2019
Positieve punten
Groot assortiment bieren Snelle levering Stickers en pm waren ook erg leuk Zal zeker nog een keer bestellen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
rene 14/06/2019
Positieve punten
Altijd lekker biertjes
Verbeterpunten of tips
Geen persoonlijke tekst bij mijn laatste bestelling ;-(
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gijs 14/06/2019
Positieve punten
Makkelijk bereikbaar voor vragen. Snelle levering. Mooi assortiment. Toffe gasten die het voornamelijk uit passie doen. Erg belangrijk: Buy local!
Verbeterpunten of tips
Haal bieren die niet op voorraad zijn, uit de webshop.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 14/06/2019
Positieve punten
Hele leuke marketing Goede overzichtelijke website Persoonlijk
Verbeterpunten of tips
Zoekfunctionaliteit werkt niet heel goed - probeer maar eens op Tripel Karmeliet te zoeken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Margriet 14/06/2019
Positieve punten
Goede beschrijving Snelle levering Goede verpakking Leuk, zo'n persoonlijke boodschap bij de bestelling.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk geen. Vooral doorgaan met waar jullie mee bezig zijn.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Etienne 14/06/2019
Positieve punten
Groot assortiment Snelle levering Persoonlijke berichten bij levering Vaak korting bij mailinglist
Verbeterpunten of tips
Kan zo niks bedenken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 13/06/2019
Positieve punten
-Mooie sortering bieren. -Geen overdreven prijzen. -Goede website. -Snelle service. Kortom;Ik ho(o)p nog lang van jullie service gebruik te kunnen maken.
Verbeterpunten of tips
De enige tip die ik kan geven is vooral zo doorgaan.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tom 13/06/2019
Positieve punten
Ruime keuze. Persoonlijke boodschap bij een bestelling. Koppeling met untappd. Snelle levertijd.
Verbeterpunten of tips
-
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
hendrik 13/06/2019
Positieve punten
Verpakking
Verbeterpunten of tips
Levering niet goed verlopen wel uitleg gekregen daarna
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marco 13/06/2019
Positieve punten
Ruime keuze! Steeds meer nieuwe
Verbeterpunten of tips
Zo door blijven gaan!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 13/06/2019
Positieve punten
Snelle service en veel keuze qua smaak
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Linda 13/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, altijd goed verpakt en leuke berichtjes. Goede branding qua looks!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
6.0
Jeffrey 13/06/2019
Positieve punten
Goede website, snelle bezorging, breed assortiment
Verbeterpunten of tips
De prijzen zijn vrij hoog
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bas 13/06/2019
Positieve punten
Ruim aanbod, snelle levering, lollig merk
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sander 13/06/2019
Positieve punten
Ruime keus, snelle verzending!
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Sam 13/06/2019
Positieve punten
Persoonlijk briefje bij de bestelling Gratis levering
Verbeterpunten of tips
Lagere prijzen Een gatis bier bij bestelling
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dave 13/06/2019
Positieve punten
Alleen maar positief. Je hebt een vaste klant erbij!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Suzanne 13/06/2019
Positieve punten
Snelle service, netjes verpakt.
Verbeterpunten of tips
-
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
David 13/06/2019
Positieve punten
Mr. Hop is een fijne leverancier van mijn speciaalbiertjes. Door het gevarieerde aanbod, de snelle bezorgservice, de persoonlijke noot en de aanbevelingen bestel ik hier graag.
Verbeterpunten of tips
Bestelling blijft niet staan als je je telefoon uitzet of de volgende dag zou willen bestellen. Dat zou wel prettig zijn.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jan 13/06/2019
Positieve punten
De verzending is echt top! Supersnel. Ook leuk dat er soms een uniek flesje bij staat wat andere sites niet hebben. Dit zal ik wel meer willen zien ;-)
Verbeterpunten of tips
Bij het scrollen tussen de bieren op mijn mobiel, beland ik vaak op het "help" gezicht. Misschien is er een manier om hem weg te schuiven o.i.d? Ook zou het fijn zijn als je direct de untappd score bij het bier ziet.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
John 13/06/2019
Positieve punten
Klantvriendelijk en goede communicatie, ruim en snel wisselend assortiment.
Verbeterpunten of tips
Prijzen zijn wat aan de hoge kant.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart Janssen 13/06/2019
Positieve punten
De persoonlijke touch in de vorm van een handgeschreven kaartje (vaak met een grappige kwinkslag)
Verbeterpunten of tips
Ik mis op de website een filter om de producten te filteren op fles/blik
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Stephan 13/06/2019
Positieve punten
klant gerichtheid en behulpzaam, steeds bereid om een alternatief te geven wanneer er wat fout loopt. wat niet veel voor komt
Verbeterpunten of tips
assortiment Belgische microbrouwerijen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ken 13/06/2019
Positieve punten
Super nice dat bij een perongeluk verwisseld biertje van een bestelling, deze supersnel wordt nageleverd en je beide biertjes mag opdrinken. Daarnaast vind ik de persoonlijke touch van de bijgevoegde kaartjes leuk. Ook de Untappd koppeling heeft voor mij veel meerwaarde.
Verbeterpunten of tips
Waar ik tegen aan loop bij veel webshops is dat ik niet kan zien hoe vers de IPA's zijn. Vooral bij de wat prijzigere varianten is dit wel een dingetje waardoor ik vaak naar een fysieke winkel ga. Zou top zijn als de canning dates bij bepaalde bieren zouden staan.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Henk 13/06/2019
Positieve punten
Goede verpakking en leuke extra's
Verbeterpunten of tips
Voor webshop soms te prijzig
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wouter 13/06/2019
Positieve punten
Mooie bieren die niet overal kan vinden. Snelle levering, goed op de hoogte waar je pakketje zit.
Verbeterpunten of tips
Soms snel uitverkocht (moeten ze maar niet zo goed zijn)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maikel 13/06/2019
Positieve punten
Mooie afwiseling vd voorraad. Veel unieke ( limited edition) biertjes.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
maikel 13/06/2019
Positieve punten
Veel biertjes op voorraad. ( ook limited editions) En je hebt een grote afwisseling van de voorraad.
Verbeterpunten of tips
Prijstechnisch niet altijd goedkoop ten opzichte van andere biershops.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Aldwin 13/06/2019
Positieve punten
Gewoon goed!! Top Hop !! Altijd een persoonlijk berichje, zeker goed bij het drinken en bestellen 😉 Gewoon zo door gaan!!
Verbeterpunten of tips
Altijd een snelle afwikkeling van de bestelling en bezorging is ook prima op tijd. Verpakking is ook perfect
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Lizette 13/06/2019
Positieve punten
Goede en leuke communicatie. Bij de levering zat een leuk persoonlijk bericht en grappige stickers. Ik heb het bier netjes op tijd en in een goede en originele verpakking ontvangen. Top!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Pauline 13/06/2019
Positieve punten
Goed assortiment!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Martijn 13/06/2019
Positieve punten
Persoonlijke en vriendelijke service en afhandeling
Verbeterpunten of tips
Verander vooral niet
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Richard 13/06/2019
Positieve punten
Snelle levering Niet te duur
Verbeterpunten of tips
Voorraad sneller aanvullen Alle brewdog IPA in het assortiment nemen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Don 13/06/2019
Positieve punten
Bestelproces erg leuk ingericht en komt over als sympathiek bedrijf
Verbeterpunten of tips
Weinig, loopt prima! Blijven ontwikkelen met nieuwe (top) bieren.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul Stellingwerf 13/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, Mooie bieren en een persoonlijke boodschap! Ga zo door...
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen de Graaf 13/06/2019
Positieve punten
Goeie service en snelle levering.
Verbeterpunten of tips
Geen minpunten
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Gerrit 13/06/2019
Positieve punten
Duidelijk en groot en wisselend aanbod. Untapped integratie is top.
Verbeterpunten of tips
Niet altijd de exacte bestelling in de doos teruggevonden, dus als daar nog wat extra aandacht naar toe kan, wordt het 5 sterren.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mark 13/06/2019
Positieve punten
Super service! Wortgrapjes worden zeer gewaardeerd, zoals het bedrankt kaartje en je bent een t(h)opper :).
Verbeterpunten of tips
Groter assortiment? Veel biertjes elders moeten bestellen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jelco 13/06/2019
Positieve punten
Snelle levering. Zeer uitgebreid aanbod. Persoonlijke stempel bij de bestelling. Producten netjes en in sterk materiaal verpakt.
Verbeterpunten of tips
Het zou misschien leuk zijn als jullie voor geselecteerde bierproeverijtjes aanbieden. Op deze manier ontdek je toch net wat meer biersoorten, dan wanneer je zelf de selectie maakt. Als je zelf de selectie maakt ben ik in ieder geval ertoe geneigd om bieren te kiezen waarvan ik zeker weet dat ik ze lekker vind.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Michel 13/06/2019
Positieve punten
Mooi Assortiment, goede verzendservice
Verbeterpunten of tips
ik zou graag op prijs van hoog naar laag willen kunnen zoeken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
john 13/06/2019
Positieve punten
De keer dat er problemen waren met de levering (fout van post NL) hebben jullie het super aangepakt. Ik kreeg onmiddelijk een nieuw pakket aangeboden en hoefde alleen het verdwenen pakket terug te sturen mocht het alsnog op duiken. toen ik dit persoonlijk kwam terug brenegen werd ik beloond met een paar presentjes. Super gedaan.
Verbeterpunten of tips
Ik zou niet echt een verbeter punt weten. Wel zou het leuk zijn (ik weet niet of jullie dit al doen) om eens een beer tasting of een beer tasting festival te doen en daar bv een aantal brouwers uit te nodigen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
jw 13/06/2019
Positieve punten
-enorme keuze -vaak nieuw bier -snelle levering -goed verpakt
Verbeterpunten of tips
-soms wil je ook een paar wat goedkopere onbekende buitenlandse bieren, die zijn er niet echt.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sandra 13/06/2019
Positieve punten
Top! Overzichtelijk, uitgebreid en lekker straight to the piont!
Verbeterpunten of tips
Vooral zo doorgaan!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 12/06/2019
Positieve punten
1. Snelle levering 2. Mooi assortiment 3. Goede stevige verpakking 4. Persoonlijke PM's
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mac 12/06/2019
Positieve punten
Goed bier:) Snelle levering, leuk kaartje met persoonlijk berichtje bij je bestelling.
Verbeterpunten of tips
Flesjes kunnen niet overal worden ingeleverd ivm statiegeld.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Inge 12/06/2019
Positieve punten
Veel goeie soorten bier, met leuke bijzondere namen. Vriendelijk.personeel en leuk contact. Bij onze bestelling zat een leuk persoonlijk en grappig briefje omdat ik Hop heet. De moeite waard!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Harrie 12/06/2019
Positieve punten
Snelle gratis levering, met dat extra gratis crazy biertje erbij, dat vergeet ik nooit.
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Patrick 12/06/2019
Positieve punten
Goede communicatie, persoonlijk contact wordt gewaardeerd
Verbeterpunten of tips
Persoonlijk geschreven berichtje was erg leuk. Blijf dit soort dingen doen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 12/06/2019
Positieve punten
Hele goede klantenservice. Persoonlijke boodschap bij de bestelling word ik altijd erg blij van. Ruim assortiment. Untappd-koppeling is prettig.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk niet. Probeer de prijzen zo scherp mogelijk te houden.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kevin 12/06/2019
Positieve punten
- Fijne website, gebruiksvriendelijk en goede responsetijd. - De nieuwsbrieven zijn netjes opgemaakt. niet te veel tekst en leuke animaties - Bestelling die ik eerder heb geplaatst was netjes ingepakt, je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en de flesjes zijn goed verpakt.
Verbeterpunten of tips
Tot op heden geen verbeterpunten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rene 12/06/2019
Positieve punten
- Wisselende voorraad zodat er altijd wat nieuws te proeven is. - service als er wat misgegaan is met de bestelling
Verbeterpunten of tips
- als er wat besteld is komt het regelmatig voor dat een bepaald bier toch niet voorradig is. Dit wordt overigens wel goed gecompenseerd door goede alternatieven aan te bieden :)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Theo 12/06/2019
Positieve punten
Leuke persoonlijke tekst bij elke levering Snelle levering Leuk aanbod
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wesley 12/06/2019
Positieve punten
Altijd genoeg aanbod, goede en duidelijke communicatie en altijd een persoonlijke boodschap
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk kan ik er geen bedenken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Andre 12/06/2019
Positieve punten
Correcte bezorging Als er een bier niet op voorraad is wordt je vrij snel gebeld
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Anne-Marie 12/06/2019
Positieve punten
Overzichtige site, duidelijke info per bier, makkelijk en snel besteld en geleverd.
Verbeterpunten of tips
Ik zou het zo niet weten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bas 12/06/2019
Positieve punten
- makkelijk bestel proces - overzichtelijke site
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maarten 12/06/2019
Positieve punten
Groot assortiment Snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Giddy_Hop 12/06/2019
Positieve punten
Prachtig assortiment! Niet alleen de Ipa’s en Stouts. Ook mooie gerijpte bieren.
Verbeterpunten of tips
Nog meer gerijpte versies zoals de Zundert van laatst.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze
Verbeterpunten of tips
Toch wel wat prijzig, misschien wat meer interessante deals per 6 of per 12. Misschien slim om de supermarkt eruit te drukken!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
GJ 12/06/2019
Positieve punten
- Ruime keuze. -Goeie bieren. - Uitstekende service (incl pm bij de bestelling) - Koppeling met Untappd (rating)
Verbeterpunten of tips
- Zorg dat de rating van Untappd nog klopt. Nu wordt, wanneer er een beoordeling op jullie site wordt gegeven, de rating kunstmatig opgeschroefd. De rating klopt dan niet meer.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Nik 12/06/2019
Positieve punten
Leuk aanbod, persoonlijk bericht.
Verbeterpunten of tips
Geen echt super.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent 12/06/2019
Positieve punten
Fijne filters op de website waardoor je snel je favo's vind. Goede prijzen en kortingen. Goede verzenden, netjes, safe en snel.
Verbeterpunten of tips
Meer kleine oplagen, limiteds of van microbrouwerijen. Misschien gerelateerde producten zoals glazen, openers of vilten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jan 12/06/2019
Positieve punten
Snel én goede bieren goede service
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Judith 12/06/2019
Positieve punten
Alles netjes en op tijd geleverd 👍🏻En lekker bier
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
petur 12/06/2019
Positieve punten
- mooi aanbod van bieren die je vaak elders moeilijk kan vinden - correcte prijs - in mijn doos zat een handgeschreven briefje met een leuke opmerking over mijn keuze/bestelling. Top
Verbeterpunten of tips
Hoewel alles goed aankwam, zou ik de verpakking nog verbeteren: de flesjes stonden gewoon rechtop in de doos, met de onderkant direct op de wand. Aan de bovenkant zat wel een extra karton buffer. Ik zou zowel boven als onder zo een buffer voorzien.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 12/06/2019
Positieve punten
Leuke bieren, snelle levering en leuke persoonlijke berichten bij de bestelling
Verbeterpunten of tips
De verwachting van steeds betere persoonlijke berichten word helaas niet altijd waargemaakt.... Of ben ik te verwend?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Olivier 12/06/2019
Positieve punten
Snel geleverd en goed verpakt. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit. Dat maakt het persoonlijk!
Verbeterpunten of tips
Niet. Goed bezig!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bert 12/06/2019
Positieve punten
Het brede assortiment
Verbeterpunten of tips
Prijzen zijn niet echt concurrerend en vaak ruim boven de winkelprijs.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tamara 12/06/2019
Positieve punten
Veel keus. Duidelijke beschrijvingen. Duidelijke verdeling in soorten.
Verbeterpunten of tips
Sommige prijzen verschillen flink met de prijzen in de supermarkt. Dat mag iets dichter bij elkaar liggen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart 12/06/2019
Positieve punten
Snelle en uitstekende service!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Johan 12/06/2019
Positieve punten
5 5 5
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeltjo 12/06/2019
Positieve punten
Fijne site, werkt goed Overzichtelijke product info. Mooie untappd koppeling functie
Verbeterpunten of tips
Jullie zijn meestal net iets duurder dan andere beer sites. Groter assortiment is altijd welkom Meer glazen (bijv die van cloudwater)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rob 12/06/2019
Positieve punten
Veel soorten bier, Untappd koppeling, goede uitleg, duidelijke winkelwagen overzicht, prima aftersales service!
Verbeterpunten of tips
Er gaat wel vaak iets mis met de bestelling. Of ik heb gewoon erg veel pech! ;)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Koen 12/06/2019
Positieve punten
Bieren, site en "sfeer"
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Goede communicatie. Niet alleen snel, maar je wordt ook up to date gehouden bij alle stappen na de bestelling. Ook op e-mails wordt tijdig gereageerd. Snelle levering in stevige verpakking. Het kiezen van bieren wordt gemakkelijk gemaakt door de koppeling waarvoor je kunt kiezen met je Untappd account. Voor mij een belangrijke optie. Regelmatig aanbiedingen en acties. Leuke en frisse website waar bestellen en zoeken eenvoudig is. Groot assortiment met vele biersoorten en merken. Regelmatig nieuwe bieren in het assortiment.
Verbeterpunten of tips
Tot nu toe geen negatieve ervaringen. Houden zo!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent 12/06/2019
Positieve punten
Vertrouwd, altijd levering volgens aangegeven tijd, persoonlijk bericht is altijd leuk om te krijgen. Makkelijke website.
Verbeterpunten of tips
Kan zo 1 2 3 niks bedenken. Dikke prima zo
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Remon 12/06/2019
Positieve punten
Snelle en prima service.. en een superaanbod altijd
Verbeterpunten of tips
Niets eigenlijk
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
W.M.J.K. 12/06/2019
Positieve punten
Snelle en vriendelijke service. Leuke PM bij elke levering. (maakt het toch net even iets persoonlijker)
Verbeterpunten of tips
Niet van toepassing
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Luc 12/06/2019
Positieve punten
Lekkere bieren die je nergens anders kan krijgen... Prijzen zijn niet overdreven aan de dure kant. Prijs/kwaliteit!
Verbeterpunten of tips
Bij de vorige bestelling was een bier dat ik gekozen had, niet in voorraad en is èèntje tussen gestoken die echt niet lekker was + ik kon niet gebruik maken van de ALLES 10 korting die nochtans nog geldig was en waarvoor ik nog een mailtje heb gestuurd, maar spijtig genoeg geen antwoord heb over gehad! Klant is wel koning! Niet slecht bedoeld 😅
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kim 12/06/2019
Positieve punten
Mooi assortiment en erg snelle levering. Een feestje om te ontvangen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dennis 12/06/2019
Positieve punten
Meedenken indien product niet op voorraad Snelle reactietijd
Verbeterpunten of tips
Een nog breder aanbod stouts en porters please :-)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ivo 12/06/2019
Positieve punten
Uitstekend aanbod met heel maar dan ook echt heel veel merken en soorten bier. Snelle levering en uitstekend verpakt zodat je bestelling heel aan komt. Ook erg leuk het handgeschreven bedankbriefje dat in de doos zat. Zal zeker regelmatig nog bestellen.
Verbeterpunten of tips
Blijf zoeken naar nieuwe biertjes want er is nog zoveel meer te ontdekken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Lies 12/06/2019
Positieve punten
Snelle reactie bij vragen, vlotte levering en wat het afmaakt: bierviltje met een bedank tekst!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tom 12/06/2019
Positieve punten
Super service, en het persoonlijke kaartje erbij is ook echt een leuke verrassing. Doe zo voort!
Verbeterpunten of tips
Geen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Niels 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering en zeker als je online besteld zit er altijd iets leuks in de doos. Zeker de handgeschreven briefjes zijn erg leuk en door al de stickers is mijn koffer goed herkenbaar 🤪
Verbeterpunten of tips
Lokaal gebrouwen bier van de kleine brouwers is maar beperkt verkrijgbaar dat is zonden. In die bieren ligt voor mij juist de lol om te proeven.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dick 12/06/2019
Positieve punten
Persoonlijk Goed verpakt Prima acties
Verbeterpunten of tips
Kan alleen bedenken om nog meer keus uit bieren te krijgen in het assortiment. Verder ben ik groot fan en een zeer tevreden klant!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Frans 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze aan leuke en lekkere biertjes Snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Alex 12/06/2019
Positieve punten
Leuke informatieve site voor héél veel lekkers, hop je rot!
Verbeterpunten of tips
Kan ff niks verzinnen, sorry.....
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Rogier 12/06/2019
Positieve punten
Mooi en goed verpakt Ruim assortiment Snel verstuurd
Verbeterpunten of tips
Prijzen kunnen wat scherper in vergelijking met andere webshops
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maik 12/06/2019
Positieve punten
Goede, snelle en persoonlijke service. Mooie intergratie met untapped. Altijd voldoende nieuwe bieren en leuke kortingen!
Verbeterpunten of tips
Totnop mede ben ik niet tegen zaken aangelopen waarvan ik denk dat het anders zou moeten. Ga zo door!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
jonas 12/06/2019
Positieve punten
Zeer veel goeie en lekkere bieren. Goed overzicht. Zeer goeie info samen met untapped.
Verbeterpunten of tips
Misschien een handige tip: Dat je kan zien als je tussen de lekkere bieren scrolt,welke je al gehad hebt. Misschien aan de hand van een leuk symbooltje. Want ik probeer er zoveel mogelijk te proeven.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marco 12/06/2019
Positieve punten
De levering is goed, en veel.lekkere biertjes aanwezig.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Huub Schonenberg 12/06/2019
Positieve punten
Groot assortiment en leuke, persoonlijke communicatie!
Verbeterpunten of tips
Zou heel gaaf zijn als jullie op basis van de gekoppelde untappd gegevens aanbevelingen kunnen doen voor biertjes!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ariana 12/06/2019
Positieve punten
Bier wat ik zocht zit in jullie collectie, dus zo besteld. Afrekening gaat natuurlijk automatisch ;-) Levering ging snel, en hoewel ik een beetje bang was voor het glas, kwam de bestelling ongeschonden aan. Jarige job was er erg blij mee!
Verbeterpunten of tips
nvt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
J.A. van der Kaaij 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze in mooie bieren
Verbeterpunten of tips
De leckere black saxion schaars is niet meer op voorraad
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sylvia 12/06/2019
Positieve punten
Wij zijn heel positief over de producten en de levering Alles keurig verpakt HELEMAAL TOPPIE
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Michiel 12/06/2019
Positieve punten
- Snelle en correcte levering - Duidelijke website met goede omschrijvingen - Duidelijke communicatie - Groot assortiment
Verbeterpunten of tips
- Bieren zijn niet altijd op voorraad (maar dat is geen groot probleem met zo veel keuze).
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
joeri 12/06/2019
Positieve punten
Assortiment Ratio buiten/binnenlands zit goed Gratis verzending >50€
Verbeterpunten of tips
Sommige prijzen zitten een beetje hoog in vergelijking met dezelfde buitenlandse bieren in een fysieke winkel
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Erik 12/06/2019
Positieve punten
Persoonlijke aandacht
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Baraa 12/06/2019
Positieve punten
- De biertjes zijn meestal goed en lekker - De biertjes zijn altijd heel geleverd - De prijzen zijn redelijk voor wat je terug krijgt
Verbeterpunten of tips
Graag zou ik meer biertjes willen zien van brouwerij Amager Bryghus. Dit is een van mijn favorite brouwerijen en dus wil ik graag meer van dit brouwerij zien in jullie winkel/website. Hun biertjes in mijn mening zijn altijd goed vooral de IPA zoals Todd the Axe man en andere. Daarom wil ik meer biertjes van deze brouwerij zien en vooral de IPA
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Céline 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering en erg veel keus!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jorieke 12/06/2019
Positieve punten
De top 10 in allerlei categorieën maakt het als geen bierkenner erg makkelijk om een leuk cadeau uit te zoeken zonder er verstand van te hoeven hebben.
Verbeterpunten of tips
De winkelwagen geeft soms een error. Dan kan ik geen producten verwijderen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maarten 12/06/2019
Positieve punten
Alleen maar positief
Verbeterpunten of tips
Misschien meer merchandise
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
René 12/06/2019
Positieve punten
Speciale bieren.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Benne 12/06/2019
Positieve punten
Persoonlijke boodschap (met een woordspeling op mijn naam), waar ik erg om moest lachen.
Verbeterpunten of tips
Ik heb het als cadeau gekregen, dus ik kan niet oordelen over het bestel proces. Maar de biertjes, bezorging en het pakket/verpakking waren erg goed!.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Sabine 12/06/2019
Positieve punten
Veel bier Persoonlijk Snelle reacties
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Nikki 12/06/2019
Positieve punten
Heel goed verpakt, en leuk het handgeschreven kaartje erbij!
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kwint0n 12/06/2019
Positieve punten
Veeeeeeel bieren, vriendelijke sfeer, nette verzending/verpakking
Verbeterpunten of tips
Prijs ;) Een gewoon pilsje is ook lekker en die heb ik weleens gezocht om erbij te bestellen, zeg maar. Maar die hebben jullie niet. Zou ik best fijn vinden, maar ik kan me voorstellen dat de meer kwantiteit-gerichte producten niet passen bij jullie onderneming/businessmodel.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Jeroen Ledoux 12/06/2019
Positieve punten
Ik vind het aanbod waanzinnig en de koppeling met untappd super handig tijdens het shoppen.
Verbeterpunten of tips
Echte verbeterpunten heb ik niet, maar aangezien niemand perfect is en er via deze weg vast nog goede suggesties komen heb ik 4 sterren gegeven in plaats van 5.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mark 12/06/2019
Positieve punten
# Zeer snelle levering (met PostNL) # Altijd weer uitkijken naar de persoonlijke boodschap die er bij gedaan wordt. # Prima verpakking en dozen
Verbeterpunten of tips
# Het is zo’n takke eind rijden bij mij vandaan.....
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart 12/06/2019
Positieve punten
Ruim assortiment Snelle levering
Verbeterpunten of tips
Gratis Verzendkosten €50,- is redelijk hoog bedrag. Bij jullie concollega krijg je namelijk gratis verzenden bij een volle doos bier.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kai 12/06/2019
Positieve punten
Koppeling met Untappd, persoonlijke briefjes, mooi assortiment
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tim 12/06/2019
Positieve punten
☆ Website (mooie lay-out, makkelijk in winkelmandje plaatsen, koppeling Untappd). ☆ Levering (snel, persoonlijk, stevig verpakt). ☆ Assortiment (breed en diep). ☆ Service (klachten worden goed opgepakt).
Verbeterpunten of tips
☆ Prijzen bepaalde bieren te hoog. Heb €26,70 betaald voor de Tweak batch 4 van Avery. Bij Hopt is dit €15,90. Dit vind ik bizar... ☆ Untappd beoordelingen zichtbaar maken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Nick 12/06/2019
Positieve punten
Mooie variatie aan bieren en snelle, correcte levering
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mark 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, verpakkingsmateriaal is aandacht aan besteed en de biertjes komen altijd heel aan. Persoonlijke boodschap zorgt voor een glimlach, heel leuk!
Verbeterpunten of tips
Spaarsysteem voor vaste klanten zou ik leuk vinden. Daarnaast ratings met een directe koppeling naar Untappd vind ik prettig.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Willem 12/06/2019
Positieve punten
Geweldige service, goeie stickers!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Suzan 12/06/2019
Positieve punten
Super service Volgende dag in huis En leuke biertjes
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Patrick 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze. Super!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marco 12/06/2019
Positieve punten
Duidelijke website / webshop, veel keuzen, goede service en snelle levering.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Floriane 12/06/2019
Positieve punten
Super! Persoonlijk bericht, goed verpakt en op tijd geleverd!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Raoul 12/06/2019
Positieve punten
Koppeling met Untappd is heel fijn, mooi aanbod bieren, goeie communicatie, leuk dat er bij elke verzending een handgeschreven kaartje zit! :D
Verbeterpunten of tips
Kan zo snel niets bedenken, maar: meer bier is meer beter
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Frido 12/06/2019
Positieve punten
Brede selectie, altijd verrassende bieren
Verbeterpunten of tips
Tips obv aankoopprofiel --> misschien vind je dit ook lekker of deze is vergelijkbaar met....
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dirk-Jan 12/06/2019
Positieve punten
Hele fijne winkel/beershop/web shop. Mooie en overzichtelijke site. Ideaal met de untappd link zodat je in kan zien wat je al hebt gehad en niet. Zeer ruime keuze wat een echte pre is. Ja en gewoon blij met jullie 👍🏻. Keep on the good work💪🏻
Verbeterpunten of tips
Weinig: misschien bieren van nog verder weg...😬. Maar ben ook gewoon blij met dit assortiment😊.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Niels 12/06/2019
Positieve punten
Ruim assortiment en zeer gebruiksvriendelijke overzichtelijke (zoek) website. Verder veel social media humor ;)
Verbeterpunten of tips
Sommige biertjes staan wel best lang op niet voorradig, zonde
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Piet 12/06/2019
Positieve punten
9
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
f 12/06/2019
Positieve punten
Snelle en super nette verpakking/levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mariska 12/06/2019
Positieve punten
Snel en goed geleverd
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
S.H.J. 12/06/2019
Positieve punten
Personelijke tekst bij je bestelling, erg top.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
kimberley 12/06/2019
Positieve punten
Altijd een breed assortiment aan leuke bieren, uitgebreide uitleg per bier, en kan ook nog eens gekoppeld worden aan untappd. Beste webshop die ik tot nu toe heb gevonden!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jaap 12/06/2019
Positieve punten
Top snel geleverd Redelijk keuze alcohol vrij super tof berichtje bij de levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Lize 12/06/2019
Positieve punten
Heel uitgebreide keuze in jullie assortiment! Ik vind het fijn dat er ratings bij de bieren staan en dat je kan vergelijken bij untappd. Super makkelijk! Jullie zijn zeer persoonlijk naar de klanten toe, heel fijn.
Verbeterpunten of tips
Misschien wat merchandise van de bieren zoals glazen, t-shirten, stickers, ...
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Niek 12/06/2019
Positieve punten
Mooie bieren ga zo door.
Verbeterpunten of tips
Ik zou het zo niet weten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Martijn 12/06/2019
Positieve punten
Mooi assortiment, snelle levering
Verbeterpunten of tips
Ik kan zo 1,2,3 niets bedenken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Yves 12/06/2019
Positieve punten
-Snel -makkelijk -ruime selectie aan bieren -stiekem vind ik die persoonlijke messages bij de bestelling ook gewoon leuk
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jorma 12/06/2019
Positieve punten
Heel veel verschillende soorten bier voor een goede prijs. Netjes geleverd.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk ..... geen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Anouk 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, bestelling kwam heelhuids aan
Verbeterpunten of tips
(Nog) geen verbeterpunten :)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Zeer uitgebreid en wisselend aanbod van bieren. Ook de wat onbekendere merken komen ruimschoots aan bod. De koppeling met de bierapp van untappd is erg handig om de selectie te maken of je bieren wilt zie die je nog niet of juist wel hebt gedronken. Het instellen van de gewenste marge in te betalen prijs is ook heel fijn.
Verbeterpunten of tips
De selectie van wel of niet gedronken bieren op basis van de koppeling met untappd wekt niet altijd vlekkeloos. Tevens werkt de optie om via de bankierenapp va de telefoon te betalen niet altijd.
Communicatie

Snelheid / levertijd
6.0
Bryan 12/06/2019
Positieve punten
Goede keuze, nette levering, leuk persoonlijk bericht of attentie.
Verbeterpunten of tips
De webshop is te duur. Ik bestel voor 100 tot 150 euro aan bier per maand en bij andere webshops met een ongeveer gelijk assortiment heb ik dan 2 a 3 goede bieren meer in mijn bestelling. Ik laat de 5% korting ook aan me voorbij gaan want gemiddeld zijn jullie 10% duurder. De koppeling met untappd is handig, maar toch heb ik al bieren besteld die ik dan al had gedronken, terwijl het filter zegt van niet. Hopelijk kan ik in de toekomst weer eens bestellen als jullie scherper geprijsd zijn.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Erg gezellig en leuk om bier bij jullie te kopen al tijd goed advies
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jean-Paul 12/06/2019
Positieve punten
* Mogelijkheid om met Untappd te koppelen! * Snelle nette levering. * Eventuele probelemen netjes oplossen.
Verbeterpunten of tips
* Filteren in zoeken soms traag (vooral op mobiel lijkt het) * Mogelijkheid om te filteren op hoofd- en sub categorie in soort zou fijn zijn. (bv hoofdcategorie Stout, subcategorie Imperial, Russian, etc of IPA en dan alle soorten daaronder) * Soort van spaarsysteem.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Richard 12/06/2019
Positieve punten
Goed bier aanbod en altijd goed en op tijd geleverd. Verder tof dat je Untappd kunt koppelen.
Verbeterpunten of tips
Untappd koppeling werkt niet altijd even vlekkeloos
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Jan 12/06/2019
Positieve punten
Goed gevarieerd aanbod. Leuke persoonlijke touch met de briefjes. Koppeling met Untappd en de beoordelingen bij de bieren zorgen voor een goed overzicht.
Verbeterpunten of tips
Een soort vergelijking met andere bieren. Stel biertje A vond je heel lekker, en je bent op zoek naar iets soortgelijks, dan zouden wat suggesties daarbij mooi staan.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Super website, niet normaal dat assortiment. Ben echt blij met jullie
Verbeterpunten of tips
Kan zo niks bedenken. Altijd top.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
thierry 12/06/2019
Positieve punten
Mooie keuze Snel Gebruiksvriendelijk
Verbeterpunten of tips
Professionele transacties mogelijk (zonder BTW)? Zou mooi zijn moest factuur erbij zitten. Korting voor vaste klanten?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Robert 12/06/2019
Positieve punten
Ruime keuze, snelle levering en leuke bedankbriefjes
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Karen 12/06/2019
Positieve punten
Heel mooi aanbod van hele goede IPAs en ook lekkere donkere bieren tegen de beste webshop prijzen in NL en dan ook nog eens gratis verzenden vanaf 50 euro. En heel fijn dat echte beergeeks extra korting krijgen ;-)
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Rick 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, groot aanbod en een handige goedwerkende website
Verbeterpunten of tips
Prijzen zijn vaak aan de hoge kant (in vergelijking met andere bierwinkel)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rutger 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze, zowel fijne webshop als een hele mooi winkel in Venray. En altijd een leuk berichtje bij de online bestelling
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Gewoon helemaal geweldig. Niets op aan te merken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent Lamain 12/06/2019
Positieve punten
Leuk persoonlijk bericht bij het bestelde bier!
Verbeterpunten of tips
Geen tips
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Cas 12/06/2019
Positieve punten
Goede levering, mooie bieren
Verbeterpunten of tips
Geeb
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
N.E.M. 12/06/2019
Positieve punten
Ik ben over alles zeer tevreden, en heb jullie site aanbevolen bij vele bierliefhebbers.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk geen: ga zo door!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Friso 12/06/2019
Positieve punten
Zeer enthousiast bedrijf. Goede filmpjes, hartelijk mailverkeer en ook nog een prachtige hoeveelheid aan bier!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jelle 12/06/2019
Positieve punten
Persoonlijke service
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Micha Peute 12/06/2019
Positieve punten
Mooie bieren en goede service. Leuke uitstraling van de shop en het feit dat mijn untappd ingelezen wordt top, weliswaar niet altijd 100% correct.
Verbeterpunten of tips
Winkelwagen heeft erg lang nodig met laden en actualiseren. Niet erg overzichtelijk. Moeite vaker gehad met afrekenen waardoor ik de bestelling afgebroken heb. Ook vind ik het vervelend dat ten alle tijden de items in de winkelwagen onthouden worden.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jacc 12/06/2019
Positieve punten
Ruim aanbod speciale bieren; snelle levering en alles wordt goed verpakt. Leuke acties
Verbeterpunten of tips
Gewoon zo door gaan !
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mitch Reemers 12/06/2019
Positieve punten
-Super bier -Veel keuze -Snelle levering -Veel kortingsacties -Leuke pm's
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 12/06/2019
Positieve punten
Altijd weer mooi om te zien hoe bekwaam deze mannen zijn! Goed geholpen en passie voor de zaak :)
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marije 12/06/2019
Positieve punten
Veel keus Snelle levering Duidelijke omschrijvingen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bram 12/06/2019
Positieve punten
Deze webshop is echt fantastisch. Lekkere bieren en de bestelling is snel geleverd.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bram 04/09/2018
Positieve punten
Superpositief
Verbeterpunten of tips
Niks!
Communicatie

Snelheid / levertijd