BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.82

2223 beoordelingen
9.85 / 10

Communicatie

9.83 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Robin 20/09/2020
Positieve punten
Geweldige service. Hele fijne site en makkelijk te gebruiken. Leuke verpakkingen en netjes verpakt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Erik 20/09/2020
Positieve punten
- Zeer groot aanbod, met nuttige informatie. - Goede communicatie - Prima levertijd
Verbeterpunten of tips
- Kan geen slechte punten bedenken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Nascha 20/09/2020
Positieve punten
Snelle levering, super leuke verpakking!
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Edwin 20/09/2020
Positieve punten
leuk en uitgebreid assortiment! ook haandig zoeken met je untapped link
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kitty 19/09/2020
Positieve punten
Geweldige service. Nadat er iets mis ging in de communicatie over de levering is het pakket persoonlijk bezorgd. Hoeveel service wil je nog meer.....
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
arnoud 18/09/2020
Positieve punten
snelle levering,mooi assortiment bieren en altijd een persoonlijke boodschap bij je bestelling
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
DH 18/09/2020
Positieve punten
mooi assortiment snel geleverd
Verbeterpunten of tips
niet té joviaal worden hè?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Keukenatelier 18/09/2020
Positieve punten
leuke sfeer op de website, goed contact en advies. leuke verpakking,
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jeroen 17/09/2020
Positieve punten
Aanbod, snelle levering en personal touch.
Verbeterpunten of tips
jammer dat jullie je menu op untappd niet meer bijhouden. Zou helpen om makkelijker de niche en verborgen parels te vinden.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Eline 17/09/2020
Positieve punten
Super snelle levering, vriendelijk personeel. Zelfs als je een probleem hebt met je bestelling doen ze er alles aan om je te helpen en het op te lossen 💪🏻
Verbeterpunten of tips
Misschien een optie maken dat je kan kiezen voor welke bieren je een uitleg wilt hebben in het pdf bestand. Dat is makkelijk voor bij een bierproeverij als je niet alle bieren die je besteld hebt op gaat drinken bij de proeverij
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Herjan 17/09/2020
Positieve punten
Ga zo doorrrrrrr
Verbeterpunten of tips
Tip: hou beginner Bierbrouwerij Tanklokaal in de gaten. Laatst zijn eerste biertje in de verkoop gedaan, was zeer lekker! Brouwer Davo uit Deventer warderen zijn vakmanschap.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Roel 17/09/2020
Positieve punten
snel geleverd, goed verpakt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Theo 16/09/2020
Positieve punten
Veel keus, goed verpakt met een persoonlijk bericht. Overzichtelijke website gekoppeld aan untappd zodat je altijd weer een uniek biertje kunt uitkiezen die je nog niet kent. Toppie!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Leon 16/09/2020
Positieve punten
Overzichtelijke website Uitgebreid aanbod Snelle service Integratie met UnTapped
Verbeterpunten of tips
Er is al een uitgebreid aanbod, maar een nog groter aanbod is altijd mooi. Untapped informatie gebruiken om suggesties te doen op basis van scoring van de check-ins.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sam 16/09/2020
Positieve punten
Prijzen, gratis verzending
Verbeterpunten of tips
Groter en exclusiever aanbod
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mike 16/09/2020
Positieve punten
Veel Biersoorten Leuke verpakking waarin de bestelling wordt geleverd Persoonlijke benadering
Verbeterpunten of tips
Ik zou graag een soort van wizard willen zien die biersoorten aanraad op voorkeuren. Wellicht ook iets gekoppeld aan je bestellingen. Met 1500 soorten kom je er niet super snel doorgeen ;)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sjaco 15/09/2020
Positieve punten
Mooi aanbod Gebruiksvriendelijke website Snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Stanley 15/09/2020
Positieve punten
Goede service, snel bezorgd, top!
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
peter 15/09/2020
Positieve punten
Ruime keuze Steeds nieuwe ipa's Snelle levering
Verbeterpunten of tips
Pakket wordt via post.nl meestal een paar uur vroeger geleverd dan aangekondigd, wat op zich positief is maar wel vervelend indien er niemand thuis is. Meer new england ipa's.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gijs 15/09/2020
Positieve punten
Snelle levering, leuke stickers en lekker veel verkrijgbaar
Verbeterpunten of tips
Nog meer biersoorten!
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Ben 15/09/2020
Positieve punten
Goed website, zeer overzichtelijk. Bestelling gaat vlot en zeer snelle levering.
Verbeterpunten of tips
Ik had graag gezien dat de voorraad van stadsbrouwerij Eindhoven iets uitgebreider zou zijn.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bas 15/09/2020
Positieve punten
Vriendelijke mensen, mooi bier, goede service
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Linda 14/09/2020
Positieve punten
Duidelijke website, veel keus. Verrassend leuke verpakking en leuke note erbij!
Verbeterpunten of tips
Ipv de stickers een scoreformulier voor het bier. Voor een leuke avond en het verzamelen vak de eigen recencies.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ronald 14/09/2020
Positieve punten
Snelle levering Persoonlijk kaartje erbij Veel keus
Verbeterpunten of tips
Met keus in glazen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Amy 14/09/2020
Positieve punten
Sneller dan snel! Top bieren en leuke service!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
Bekijk meer beoordelingen

Officieel beoordeeld en getest

door 2223 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Stanley 15/09/2020
Positieve punten
Goede service, snel bezorgd, top!
Verbeterpunten of tips
Geen
Bekijk alle 2223 beoordelingen