BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.82

2820 beoordelingen
9.86 / 10

Communicatie

9.84 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
G 04/12/2020
Positieve punten
Leuke mails. Goed klant gericht niet het gevoel een nummertje te zijn
Verbeterpunten of tips
Site bieren per land aangeven
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Esther 04/12/2020
Positieve punten
Snelle levering, mooie webwinkel, bier zat goed verpakt in leuke kadodoos, denk dat de ontvanger zeker blij gaat zijn (het is niet voor mezelf) omdat het niet alledaagse biertjes zijn.
Verbeterpunten of tips
Ik ben best wel kritisch en zou normaal vast wel wat opmerkingen en tips bedacht kunnen hebben, maar voor jullie winkel geef ik een 10! Alleen maar lof!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
John 04/12/2020
Positieve punten
Duidelijke site Snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Esther 04/12/2020
Positieve punten
Genoeg keus. Goede uitleg en snelle levering.
Verbeterpunten of tips
Nvt
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Gijs 04/12/2020
Positieve punten
Goed assortiment in verschillende bieren en snelle levering. Ook leuke persoonlijke handgeschreven boodschap.
Verbeterpunten of tips
Niet alle biertjes konden geleverd worden en bedrag van niet geleverde bier is nog niet terug gestort
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent 04/12/2020
Positieve punten
Koppeling met Untappd en de ruime keuze aan boeren.
Verbeterpunten of tips
Geen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Herman 04/12/2020
Positieve punten
Snelle en goede levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Robert 04/12/2020
Positieve punten
Snelle levering, duidelijke uitleg over de bieren. Leuk het persoonlijke briefje
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Stefan 04/12/2020
Positieve punten
Duidelijke omschrijving van de bieren Veel bieren op voorraad
Verbeterpunten of tips
Vinkje voor alleen flessen Punt blond en Kompaan Wannabee zijn lekker biertjes maar die kan je niet bestellen. Misschien een optie om erbij toe te voegen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Stefan 04/12/2020
Positieve punten
Snelle leveringen Goed verpakt Leuke stickers Koppeling met Untappd
Verbeterpunten of tips
Bier aangeraden voor jou op basis van Untappd score?
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Abraham 04/12/2020
Positieve punten
Goede klantenservice, erg persoonlijk dmv kaartje met handgeschreven tekst. Snelle levering. Groot assortiment
Verbeterpunten of tips
Toch altijd duurder dan andere webshops
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Patrick 04/12/2020
Positieve punten
Snelle reactie Leuke personal note Sticker haha Die doos haha
Verbeterpunten of tips
Meer pakketten Meer buitenlandse bieren
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rudy 03/12/2020
Positieve punten
Grote keuze, bestelgemak op de website, voorkeuren zijn gemakkelijk in te stellen, snelle verzending. En als meest bijzondere het handgeschreven kaartje in de doos.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Roy 03/12/2020
Positieve punten
Alles goed duidelijk.
Verbeterpunten of tips
Weet zo even niks
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart 03/12/2020
Positieve punten
Groot assortiment dus voor ieder wat pils.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wouter 03/12/2020
Positieve punten
Veel keuze en goede uitleg bij de bieren. Ook handig. De koppeling met Untappd.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ilze 03/12/2020
Positieve punten
Lekkere biertjes, veel keuze, snelle levering en hele vrolijke, blijmakende service-mailtjes (met foto/filmpjes)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marijn 03/12/2020
Positieve punten
Ik vind het leuk dat je kan koppelen aan untappd. Ook vind ik leuk dat het zo persoonlijk gemaakt wordt door het briefje in je pakketje.
Verbeterpunten of tips
Een spaar systeem bij elke bestelling Of suggesties als je vaker bestelt, die passen bij je bier smaak
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Joanne 03/12/2020
Positieve punten
Snel bezorgd, volgens verwachting!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wesley 03/12/2020
Positieve punten
De keuzes en voorstellen vanuit verschillende hoeken. Ook de persoonlijke noot en ludieke teksten (fuck wie) zijn erg leuk!
Verbeterpunten of tips
Ik vind het wel aan de prijzige kant, maar als bier liefhebber heb ik het er zo nu en dan voor over.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Pieter-jan 03/12/2020
Positieve punten
Klantvriendelijke Persoonlijke dankbaarheid naar klanten
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Joep 03/12/2020
Positieve punten
Goh,weer zo'n verzoek ... Ik bestel iets en ja , het komt aan 🥳 Moet ik dan iets wat normaal is gaan beoordelen met 5 sterren ???? In jullie woordgrapjes,ik begin dat een beetje ZAT te worden. Niets persoonlijks,maar dit was het 5e review vandaag
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Frits 03/12/2020
Positieve punten
Goede service Info over vertraging Prima zo
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent 03/12/2020
Positieve punten
Untapped koppeling Snelle serieuze reacties
Verbeterpunten of tips
Meer diversiteit in exclusieve bieren
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Remco 03/12/2020
Positieve punten
- Untappd koppeling - Aanbod - Goede website: oogt professioneel maar toch vanuit de liefhebber bekeken. Goed gedaan.
Verbeterpunten of tips
- De pulldown met brouwerijen is VEEL te lang. Dat navigeert beroerd. - Stop met het blije CoolBlue toontje. - Trappisten bieren zijn 2,6% en Abdij bieren zijn 3,2% van het totaal, waarom krijgen zij een prominent Kenmerk-icoontje? - Wishlist in het dashboard is niet interessant. Kerels klikken gewoon ter plekke aan. - Wat is het voordeel van een bierpakket? Koppel er iets van een korting aan om mensen over te halen meer te kopen. - Wil jullie doelgroep echt een "bierbaas" zijn? - stop met je bierglazen in deze vorm en start een lijn met bierglas per biersoort. Dat gaat meteen als de brandweer. Let maar op. Wellicht iets vriendelijker prijzen. Het is marketing en grote marge toch? - Untappd werkt met 0-5 sterren. Jullie Untappd schaal gaat tot 10. Vast x2 maar toch gek :P - De vraag is of de speciaalbier liefhebber echt bezig is met een 9.8 rating? Zou de headline focussen op de echte triggers: gratis levering, snelle levering, soepel betaal proces ook zonder account. - Bij aanklikken bier kom je op een veel en echt veel te drukke landingspagina. Houden: de vergelijkbare bieren. Toevoegen: het juiste Mr Hop glas (hebben jullie nog niet, voeg het toe en je loopt binnen) en laat de klant doorklikken naar de desbetreffende brouwer voor het aanvinken van de andere bieren daar. - Gerechten adviezen kunnen eruit. Dit is niet de Allerhande. - Verwijder alle blije koppen (sorry mooi opgebouwd dit, lekker doorgaan maar sta de vooruitgang niet in de weg) op de site en kies voor het Mr Hop imago en daarbij behorende uitingen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
Bekijk meer beoordelingen

Officieel beoordeeld en getest

door 2820 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Vincent 04/12/2020
Positieve punten
Koppeling met Untappd en de ruime keuze aan boeren.
Verbeterpunten of tips
Geen.
Bekijk alle 2820 beoordelingen