BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.82

3999 beoordelingen
9.84 / 10

Communicatie

9.82 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Remco 07/05/2021
Positieve punten
Altijd helemaal top! Lekkere bieren, niet belachelijk duur, snelle levering, groot assortiment.
Verbeterpunten of tips
het keer op keer toevoegen van viltjes hoeft van mij niet ;)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Miranda 07/05/2021
Positieve punten
Fijne website, veel vernieuwing in het assortiment, mooie bieren, slechte grappen, helemaal thop.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tim 07/05/2021
Positieve punten
Snelle en vriendelijke service
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Arend 06/05/2021
Positieve punten
Snelle levering Leuk voor cadeau of probeersel voor nieuwe smaken heb het als een cadeau aan me vader gegeven en was er heel blij mee ga zo door !!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Frank 06/05/2021
Positieve punten
Snelle levering en 2 leuke boxen die voor ieder wat wils bevatten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dennis 06/05/2021
Positieve punten
Koppeling met untapped Systeem van bierpakketten
Verbeterpunten of tips
Untapped rating zichtbaar maken bij beschrijving van bieren
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Tommy 05/05/2021
Positieve punten
Prima service Snelle levering Goeie keuze
Verbeterpunten of tips
Leveringskosten en prijs
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sven 05/05/2021
Positieve punten
Duidelijke omschrijvingen, en vooral een echt goede selectie bieren. Ik kom erg vaak tegen (vooral met kleine homebrewers) dat de eerste smaak goed zit, maar er geen dieptegang is aan het bier, geen nasmaak in de keel.... dit was bij geen van de bieren het geval! Ben hier heel tevreden mee!
Verbeterpunten of tips
Ik hou van foodparing, dus alle extra info daarover is altijd een pluspunt. De selectie is gekocht om een kleine paring te organiseren in familie, dus wanneer deze gedaan wordt (5/6) stuur ik jullie de bevindingen en een paar foto's.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kevin 05/05/2021
Positieve punten
Snelle levering, top bier.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Jur 05/05/2021
Positieve punten
Helder en makkelijk bestel proces. Prima prijzen en asortiment
Verbeterpunten of tips
Meer Duidelijkheid waneer pakket verstuurd ging worden (uiteindelijk sneller dan ik verwachte)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Emir 04/05/2021
Positieve punten
Wat een toffe service! Snel geleverd en een super gave extra, de cheat-sheet! Voor een beginner met speciaal bier betekent dat een ideale start!
Verbeterpunten of tips
Ga zo door!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Brian 04/05/2021
Positieve punten
De doos was al een feest ,f*ckwine ! Leuk bedankaartje erbij helemaal top
Verbeterpunten of tips
Misschien een bierfiltje ipv sticker
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Arjen 04/05/2021
Positieve punten
Ongetwijfeld zit er veel slimme logica achter de website, dat merk je in het resultaat (de bestelling), maar niet in de bediening. Gebruiksgemak is erg goed en zeker een aanrader. (Ik bestel geen individuele bieren maar mn de bierpakketten).
Verbeterpunten of tips
De mr Hop stickers zijn heel vet; een ander tekstje zou wel eens leuk zijn voor de verandering (of hebben jullie maar 2 tekstjes) 😁. Misschien een leuk idee om prullaria van de brouwerijen mee te sturen, denk aan stickers, bierviltjes of ander klein spul.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rob 04/05/2021
Positieve punten
Snelle levering, leuk kaartje en super stickers voor op de bierkoelkast 👍
Verbeterpunten of tips
Ga zo door
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Leendert 04/05/2021
Positieve punten
Goede service. Mooie, bijzondere bieren en een leuke persoonlijke touch bij elke bestelling. Kortom helemaal top!
Verbeterpunten of tips
Ik heb weinig op jullie aan te merken en bestel graag bij jullie! Mijn vriendin houd erg van amber biertjes en daar zit nog niet zoveel variatie in. Misschien wel leuk om bij een "grote" bestelling een leuk presentje toe te voegen (glas oid).
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Arend 04/05/2021
Positieve punten
Fijne, joviale benadering en enthousiaste, professionele insteek! Bier is in goede orde aangekomen!
Verbeterpunten of tips
De zending kwam precies 1 dag te laat aan.. Ik moest een alternatief verzinnen (Engels bierpakket van de Lidl in de aanbieding, niet van hoge kwaliteit maar bij wijze van alternatief drinkbaar..) Mogelijk had je dit hebben kunnen zien aankomen en mij tijdig kunnen waarschuwen...
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Christoph 04/05/2021
Positieve punten
Snelle levering Zéér kwalitatief aanbod Bijzonder grote keuze aan zeer hoge kwaliteitsbieren
Verbeterpunten of tips
Sommige bieren lijken eerder prijzig in vergelijking met prijzen in grote fysieke bierwinkels.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Anton 04/05/2021
Positieve punten
Groot assortiment én snelle levering.
Verbeterpunten of tips
Nog geen ontdekt,
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kim 04/05/2021
Positieve punten
- altijd leuke stickers bij de bestelling - persoonlijke touch met een handgeschreven briefje erbij. - groot assortiment
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Niek 04/05/2021
Positieve punten
Snelle Levering en een mooie diverse mix van een voor mij grotendeels onbekende bieren.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Harm 03/05/2021
Positieve punten
Fantastische collectie. Probeer mijn bestellingen in de hand te houden, maar voor je het weet klik je een hele winkelmand vol met interessante biertjes die geproefd MOETEN worden.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Henk 02/05/2021
Positieve punten
Uitstekende service!
Verbeterpunten of tips
Geen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Petra 02/05/2021
Positieve punten
Ruime keuze met diverse prijzen. Snelle levering. Super leuk dat de boodschap handgeschreven is!!
Verbeterpunten of tips
Jammer is het als je iets besteld voor een verjaardag dat het nog spannend wordt of het op de goede dag bezorgd wordt. Maar ja dat komt mede door POST NL.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Y 02/05/2021
Positieve punten
Je hebt veel prachtig biertjes.
Verbeterpunten of tips
Elke tijd heb ik hetzelfde stickers:)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Michael 02/05/2021
Positieve punten
Goede service, behulpzaam
Verbeterpunten of tips
Doorgaan waar jullie mee bezig zijn!
Communicatie

Snelheid / levertijd
Bekijk meer beoordelingen

Officieel beoordeeld en getest

door 3999 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Rob 04/05/2021
Positieve punten
Snelle levering, leuk kaartje en super stickers voor op de bierkoelkast 👍
Verbeterpunten of tips
Ga zo door
Bekijk alle 3999 beoordelingen