BROUWERIJ KAAPSE BROUWERS

Kaapse Brouwers heeft naar eigen zeggen maar een doel; ‘’Het beste Rotterdamse bier van de wereld brouwen’’. 
5 Kaapse Brouwers bieren

Kaapse Brouwers, waar hard gewerkt wordt, wordt hard genoten.

Kaapse brouwers mag zich met recht de brouwerij noemen die de craftbeer-revolutie naar Rotterdam heeft gehaald. En met hun opstandige brouwers en bijbehorende eigenwijze bieren presenteren ze met trots hun stad Rotterdam aan de rest van de wereld. Gevestigd op Katendrecht (Oftewel de Kaap) doen ze oude tijden van bonkige zeelui en Jazz herleven.

Brouwinstallaties

Kaapse Brouwers is in 2014 begonnen met brouwen op de oude brouwinstallaties van Brouwerij de Molen uit Bodegraven en is in sneltreinvaart uitgegroeid tot een van de kwalitatief betere brouwerijen van Nederland. 
 

Harrie en Carrie

Met namen zoals Harrie (Saison), Carrie (Strong IPA), Bea (RIPA), Gozer (Oatmeal Stout) of James (Imperial Saison) geeft Kaapse Brouwers ieder van hun bieren een eigen karakter en smoel. Dit maakt hun bieren herkenbaar en wie weet brengt het vanzelf een innige vriendschap. 

Ouderwetse recepten in een nieuw Rotterdams jasje

 Een echte Rotterdammer is voor niemand bang, dus gaat Kaapse Brouwers altijd voor een de meeste gedurfde recepten en controversiële smaak innovaties. Vaak ook in samenwerking met ander brouwes
 

Trots op hun stad

Als onderdeel van de Fenix Food Factory: een verzameling culinaire ondernemers met een voorliefde voor ambachtelijke en eerlijke producten. Laten de Kaapse Brouwers zien dat ze trots zijn op hun stad en bijbehorende lokale producten. Samen staan ze voor een Rotterdamse smaakrevolutie en laten ze zien dat je ver kan komen als je samen de schouders er onder zet.


Officieel beoordeeld en getest

door 6831 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Erik 12/07/2024
Positieve punten
Top snel en genoeg keuze
Bekijk alle 6831 beoordelingen