MR. HOP BIERWINKEL VENRAY

Wist je ook dat ik een eigen winkel heb? 

Gezien de huidige omstandigheden met betrekking tot het coronavirus gelden aangepaste openingstijden. 


Openingstijden Winkel:

Veiligheid voor alles = Mr. Hop shop gesloten ⁠
Maar afhalen blijft mogelijk!⁠⁠

Woon je in omgeving Venray? Blijf vooral online bestellen en kies voor bestelling ophalen tijdens het afrekenen dan zetten wij de bestelling voor je klaar. Dit scheelt ons heel wat extra werk en verzendkosten ⁠
Voor ons is het erg belangrijk dat onze bierbazen en daarnaast al onze trouwe klanten gezond blijven. We hebben na goed overleg besloten om de winkel tijdens de lockdown (19 januari) daarom niet meer open te doen. We volgen daarmee vele andere winkels en retailers die de winkel verplicht moeten sluiten. ⁠Winkelen is dus niet meer mogelijk maar afhalen geen probleem (graag zelfs).
De aankomende weken zijn de weken waar wij als team naar uitkijken. Iedereen voorzien van mooie cadeau's, advies geven over de beste bieren voor bij het kerstdiner en een speciale selectie maken van de pareltjes onder de bieren om het nieuwe jaar in te luiden. ⁠Helaas dit jaar iets minder persoonlijk.
Natuurlijk staan we via de chat, telefoon of email voor jullie klaar om alle vragen te beantwoorden. 


Afhalen van je bestelling kan op:

Afhalen van je online bestelling blijft gewoon mogelijk op onderstaande tijden. Voor het afhalen van je bestelling dien je vooraf een online order te plaatsen. Bij verzending kies je voor "Afhalen". Je ontvangt daarna een e-mail als deze klaar staat ter afhaling. 

Maandag    10:00 - 18:00
Dinsdag      10:00 - 18:00
Woensdag  10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag        10:00 - 21:00
Zaterdag    10:00 - 17:00
Zondag       Gesloten

Wil je mijn verzameling eens in het echt zien? Kom dan langs bij mijn winkel op het onderstaand adres:
Mr Hop
Raadhuisstraat 36-A
5801MA Venray
Nederland