BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.84

2004 beoordelingen
9.87 / 10

Communicatie

9.84 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Martijn 12/06/2019
Positieve punten
Mooi assortiment, snelle levering
Verbeterpunten of tips
Ik kan zo 1,2,3 niets bedenken
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Yves 12/06/2019
Positieve punten
-Snel -makkelijk -ruime selectie aan bieren -stiekem vind ik die persoonlijke messages bij de bestelling ook gewoon leuk
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jorma 12/06/2019
Positieve punten
Heel veel verschillende soorten bier voor een goede prijs. Netjes geleverd.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk ..... geen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Anouk 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, bestelling kwam heelhuids aan
Verbeterpunten of tips
(Nog) geen verbeterpunten :)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Zeer uitgebreid en wisselend aanbod van bieren. Ook de wat onbekendere merken komen ruimschoots aan bod. De koppeling met de bierapp van untappd is erg handig om de selectie te maken of je bieren wilt zie die je nog niet of juist wel hebt gedronken. Het instellen van de gewenste marge in te betalen prijs is ook heel fijn.
Verbeterpunten of tips
De selectie van wel of niet gedronken bieren op basis van de koppeling met untappd wekt niet altijd vlekkeloos. Tevens werkt de optie om via de bankierenapp va de telefoon te betalen niet altijd.
Communicatie

Snelheid / levertijd
6.0
Bryan 12/06/2019
Positieve punten
Goede keuze, nette levering, leuk persoonlijk bericht of attentie.
Verbeterpunten of tips
De webshop is te duur. Ik bestel voor 100 tot 150 euro aan bier per maand en bij andere webshops met een ongeveer gelijk assortiment heb ik dan 2 a 3 goede bieren meer in mijn bestelling. Ik laat de 5% korting ook aan me voorbij gaan want gemiddeld zijn jullie 10% duurder. De koppeling met untappd is handig, maar toch heb ik al bieren besteld die ik dan al had gedronken, terwijl het filter zegt van niet. Hopelijk kan ik in de toekomst weer eens bestellen als jullie scherper geprijsd zijn.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Erg gezellig en leuk om bier bij jullie te kopen al tijd goed advies
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jean-Paul 12/06/2019
Positieve punten
* Mogelijkheid om met Untappd te koppelen! * Snelle nette levering. * Eventuele probelemen netjes oplossen.
Verbeterpunten of tips
* Filteren in zoeken soms traag (vooral op mobiel lijkt het) * Mogelijkheid om te filteren op hoofd- en sub categorie in soort zou fijn zijn. (bv hoofdcategorie Stout, subcategorie Imperial, Russian, etc of IPA en dan alle soorten daaronder) * Soort van spaarsysteem.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Richard 12/06/2019
Positieve punten
Goed bier aanbod en altijd goed en op tijd geleverd. Verder tof dat je Untappd kunt koppelen.
Verbeterpunten of tips
Untappd koppeling werkt niet altijd even vlekkeloos
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Jan 12/06/2019
Positieve punten
Goed gevarieerd aanbod. Leuke persoonlijke touch met de briefjes. Koppeling met Untappd en de beoordelingen bij de bieren zorgen voor een goed overzicht.
Verbeterpunten of tips
Een soort vergelijking met andere bieren. Stel biertje A vond je heel lekker, en je bent op zoek naar iets soortgelijks, dan zouden wat suggesties daarbij mooi staan.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Super website, niet normaal dat assortiment. Ben echt blij met jullie
Verbeterpunten of tips
Kan zo niks bedenken. Altijd top.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
thierry 12/06/2019
Positieve punten
Mooie keuze Snel Gebruiksvriendelijk
Verbeterpunten of tips
Professionele transacties mogelijk (zonder BTW)? Zou mooi zijn moest factuur erbij zitten. Korting voor vaste klanten?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Robert 12/06/2019
Positieve punten
Ruime keuze, snelle levering en leuke bedankbriefjes
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Karen 12/06/2019
Positieve punten
Heel mooi aanbod van hele goede IPAs en ook lekkere donkere bieren tegen de beste webshop prijzen in NL en dan ook nog eens gratis verzenden vanaf 50 euro. En heel fijn dat echte beergeeks extra korting krijgen ;-)
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Rick 12/06/2019
Positieve punten
Snelle levering, groot aanbod en een handige goedwerkende website
Verbeterpunten of tips
Prijzen zijn vaak aan de hoge kant (in vergelijking met andere bierwinkel)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rutger 12/06/2019
Positieve punten
Veel keuze, zowel fijne webshop als een hele mooi winkel in Venray. En altijd een leuk berichtje bij de online bestelling
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 12/06/2019
Positieve punten
Gewoon helemaal geweldig. Niets op aan te merken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent Lamain 12/06/2019
Positieve punten
Leuk persoonlijk bericht bij het bestelde bier!
Verbeterpunten of tips
Geen tips
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Cas 12/06/2019
Positieve punten
Goede levering, mooie bieren
Verbeterpunten of tips
Geeb
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
N.E.M. 12/06/2019
Positieve punten
Ik ben over alles zeer tevreden, en heb jullie site aanbevolen bij vele bierliefhebbers.
Verbeterpunten of tips
Eigenlijk geen: ga zo door!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Friso 12/06/2019
Positieve punten
Zeer enthousiast bedrijf. Goede filmpjes, hartelijk mailverkeer en ook nog een prachtige hoeveelheid aan bier!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jelle 12/06/2019
Positieve punten
Persoonlijke service
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Micha Peute 12/06/2019
Positieve punten
Mooie bieren en goede service. Leuke uitstraling van de shop en het feit dat mijn untappd ingelezen wordt top, weliswaar niet altijd 100% correct.
Verbeterpunten of tips
Winkelwagen heeft erg lang nodig met laden en actualiseren. Niet erg overzichtelijk. Moeite vaker gehad met afrekenen waardoor ik de bestelling afgebroken heb. Ook vind ik het vervelend dat ten alle tijden de items in de winkelwagen onthouden worden.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jacc 12/06/2019
Positieve punten
Ruim aanbod speciale bieren; snelle levering en alles wordt goed verpakt. Leuke acties
Verbeterpunten of tips
Gewoon zo door gaan !
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Mitch Reemers 12/06/2019
Positieve punten
-Super bier -Veel keuze -Snelle levering -Veel kortingsacties -Leuke pm's
Communicatie

Snelheid / levertijd
Bekijk meer beoordelingen

Officieel beoordeeld en getest

door 2004 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.84
10.0
Sander 31/07/2020
Positieve punten
-Snelle verzending -Top assortiment -Leuke details (biervriendelijk, f*ck wine etc)
Verbeterpunten of tips
Wat ik van de concullega's Beerwulf wel tof vond, was dat ze een kaart aanbieden bij de bestelde bieren waarop dan een korte beschrijving van die bieren staat (is leuk/handig bij proeverijtjes en/of bieren die je niet kent)
Bekijk alle 2004 beoordelingen