BROUWERIJ VANDESTREEK

VandeStreek twee broers die van hun hobby een nog grotere hobby maakten. En daar succesvol in werden.
0 vandeStreek bier bieren

VandeStreek


Sander en Ronald, twee broers uit Utrecht met een gezamenlijke hobby; bier brouwen. Sander brouwde al vanaf zijn 14e met moutextracten en dat groeide uit tot een hobby waarvan zijn vrienden en familie flink konden genieten. Zijn broer Ronald, hielp hem regelmatig en voor Sanders dertigste verjaardag werd door zijn vriendin een crowdfundingactie gehouden om zo commercieel te kunnen gaan. Dit was het begin van VandeStreek bier. Met zeven bieren hebben ze een uitgebreid kernassortiment met daarnaast enkele seizoensbieren en regelmatig nieuwe specials.

Het assortiment van VandeStreek Bier bestaat uit diverse uitgesproken bieren in allerlei stijlen. Zo heb je bijvoorbeeld het blond bier wat niet geheel toevallig Broeders heet. Deep Dive die letterlijk de sprong in het diepe vertegenwoordigd in de wereld van vatgerijpte bieren, Zonnesteek, een Blond bier wat direct zin laat krijgen in rokjesdag en de ziltige Tripel Turf 'n Surf.

VandeStreek Playground Non-alcoholic IPA


Waar wij als Nederlanders erg trots op mogen zijn, is dat een Nederlandse brouwerij al VandeStreek een van ‘s werelds beste alcoholvrije IPA’s ontwikkeld heeft. Helaas is dit nog nergens officieel vastgelegd, maar de recensies en beoordelingen liegen er niet om. De Playground Non-alcoholic IPA met <0,5% alcohol heeft een erg vol mondgevoel en een lekkere hopbitterheid door het gebruik van de drie hopsoorten mosaïc, cascade en citra.

Officieel beoordeeld en getest

door 6709 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Aldona 23/05/2024
Positieve punten
*****
Bekijk alle 6709 beoordelingen