THIRD BARREL BREWING

Een fusie tussen Stone Barrel en Third Circle...
0 Third Circle bieren

De bieren

Dit unieke concept werd geboren toen oude vrienden en brouwers, Stone Barrel Brewing en Third Circle Brewing, besloten om hun ervaring en liefde voor het brouwen met elkaar te delen in een super geavanceerde brouwerij.
Een greep uit het assortiment:

Stone Barrel

Zoals de meeste thuisbrouwers, droomden ze ervan op een dag een brouwerij te openen. Dus na veel planning, stress, bloed, zweet, tranen en knuffels zijn ze er. Ze hebben Stone Barrel in november 2013 gelanceerd met één eenvoudig doel, het brouwen van het soort ambachtelijke bieren dat we graag drinken.
Stone Barrel bieren:

Third Circle

Third Circle is een onafhankelijke Ierse microbrouwerij die zijn oorsprong heeft in Kilcoole, Co Wicklow, waar regisseur en brouwer Jon Grennan van Third Circle opgroeide. Net als veel ambachtelijke brouwers van Third Wave begon Jon's reis in de industrie met het thuisbrouwen, waar hij een fascinatie en liefde ontwikkelde voor de kunst en wetenschap van bier. 
Third Circle bieren:

Benieuwd naar meer Ierse bieren?

  •  Kijk op deze link naar onze top 10 uit Ierland.

Officieel beoordeeld en getest

door 4455 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Wout 16/09/2021
Positieve punten
Het grote assortiment en de mogelijkheid om te filteren via Untappd is een enorme meerwaarde. De snelle levering en de gepersonaliseerde berichtjes (waar ik gretig gebruik van maak) zijn fantastisch!
Verbeterpunten of tips
Ik ben een enorme fan van de bieren van Pühaste en hun silver series. Moest het eventueel mogelijk zijn om het aanbod hier van uit te breiden zou dat top zijn.
Bekijk alle 4455 beoordelingen