BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.84

2004 beoordelingen
9.87 / 10

Communicatie

9.84 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Marjan 15/07/2020
Positieve punten
Bezorging is altijd snel. Zeer tevreden.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Steef 15/07/2020
Positieve punten
Veel verschillende soorten bier. Genoeg keuze om heerlijke bieren te drinken. Ik heb ook echt het gevoel betrokken te worden bij het proces als ik een bestelling doen, alles voelt veel persoonlijker aan, en zeker met zo'n handgeschreven briefje bij je bestelling. Heb niks te klagen
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dirk 15/07/2020
Positieve punten
- Bierkeuze is enorm - Vriendelijk personeel - Snelle online levering in degelijke verpakking (incl stickers en leuke persoonlijke boodschap) - In de winkel goed bieradvies
Verbeterpunten of tips
Hopen dat de winkel weer snel permanent open gaat!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Joost 15/07/2020
Positieve punten
Gewoon het hele pakket zag en was super. Geen andere woorden voor.
Verbeterpunten of tips
Ik zou niet weten wat.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Suzan 15/07/2020
Positieve punten
Ruim assortiment met mooie speciaalbieren. Jullie laten me iedere keer weer verrassen.
Verbeterpunten of tips
Voor de echte liefhebber een wekelijks/maandelijks mailtje met voorgestelde bieren op wat je eerder gekocht of aangevinkt hebt als interesse.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Jordi 15/07/2020
Positieve punten
Snelle levering, goed verpakt. Heerlijke dag gehad met de biertjes!
Verbeterpunten of tips
beter koppeling met de biertjes die je al gedronken hebt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Michel 14/07/2020
Positieve punten
Zéér goed
Verbeterpunten of tips
Jammer dat de winkel veel dicht is.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Alwin 14/07/2020
Positieve punten
leuke bezorging, stevige doos met een persoonlijk kaartje
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Willem 14/07/2020
Positieve punten
Veel keuze en snelle levering. Alles was goed en veilig ingepakt dus geen beschadigde artikelen
Verbeterpunten of tips
geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Vincent 13/07/2020
Positieve punten
Website is erg toegankelijk, bezoring was netjes optijd.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Christof 13/07/2020
Positieve punten
Snelle levering. Er was wel 1 blik beschadigd maar dat zal wel aan het transport gelegen hebben.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tommaso 13/07/2020
Positieve punten
Super!
Communicatie

Snelheid / levertijd
6.0
Eric 13/07/2020
Positieve punten
Uitgebreid assortiment, mooie website, goede integratie untapped
Verbeterpunten of tips
Klantenservice. Verantwoordelijkheid nemen als er iets fout gaat.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Arjan 13/07/2020
Positieve punten
Super snelle levering en zeer goed verpakt. Leuk handgeschreven kaartje erbij met een vakblad over bieren.
Verbeterpunten of tips
Ga zo door..
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Melis 13/07/2020
Positieve punten
Voorraad was op zodra het binnen was kreeg ik een mail. Als ik het alsnog wou hebben en een dag later was het er. Wel beetje aan de dure kant inc verzendkosten verder een Top service
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
marco 13/07/2020
Positieve punten
Snelle levering, en handige koppeling met untappd
Verbeterpunten of tips
Wellicht pastry stout als filter optie :-)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Richard 13/07/2020
Positieve punten
Duidelijke webshop, snelle levering in stevige verpakking. Als er iets niet leverbaar is, word je netjes gebeld.
Verbeterpunten of tips
Ik denk dat de opdruk op de verzenddoos niet door iedereen gewaardeerd wordt.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Timo 12/07/2020
Positieve punten
Veel verschillende bieren en vooral veel die nog onbekend zijn voor mij. Daarnaast is het persoonlijke imago zeer fijn.
Verbeterpunten of tips
Is een app een idee? Als informatiepunt over bier en winkel.in één.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Linda 12/07/2020
Positieve punten
Mr Hop aan de top! Heel tevreden over de bestelling, de levering én het lekker bier ( tempelier)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Szilvia 12/07/2020
Positieve punten
Heeft alcoholvrij bier!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tom 12/07/2020
Positieve punten
Super goed! Als je de kartonnen verpakking open doet zit hij vol met verassingen zo leuk bedacht en zo persoonlijk!
Verbeterpunten of tips
Ik zeg niets meer aan doen 👌
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
René 09/07/2020
Positieve punten
Top geregeld 👌
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rick 09/07/2020
Positieve punten
Goede snelle levering. heb nu al aantal malen besteld, en het leuke vind ik dat iedere bestelling een met de hand geschreven bedankje bijzit.
Verbeterpunten of tips
Zijn die er?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tom 09/07/2020
Positieve punten
Veel varriatie
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rebecca 09/07/2020
Positieve punten
Heel veel assortiment. Altijd alles op voorraad. Gewoon weg lekker! Super snel in huis. Super goed en stevig verpakt. Altijd leuke attenties bij de levering.
Verbeterpunten of tips
Kan geen verbeterpunten bedenken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
Bekijk meer beoordelingen

Officieel beoordeeld en getest

door 2004 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.84
10.0
Sander 31/07/2020
Positieve punten
-Snelle verzending -Top assortiment -Leuke details (biervriendelijk, f*ck wine etc)
Verbeterpunten of tips
Wat ik van de concullega's Beerwulf wel tof vond, was dat ze een kaart aanbieden bij de bestelde bieren waarop dan een korte beschrijving van die bieren staat (is leuk/handig bij proeverijtjes en/of bieren die je niet kent)
Bekijk alle 2004 beoordelingen