BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.82

6780 Beoordelingen
9.85 / 10

Communicatie

9.83 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Wolfgang 05/05/2024
Positieve punten
Snelle levering, bedankt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Stefanie 05/05/2024
Positieve punten
Ik ben erg blij met bijna alles. Zeer mooie ondersteuning en goede selectie bier.
Verbeterpunten of tips
technische verbetering als ik iets uit Duitsland wil bestellen voor mijn vriendin in Nederland. Is alleen mogelijk als gast, het komt niet van de homepage in Duitsland of die in Nederland. Ondersteuning kon ook niet helpen. Lagere verzendkosten zouden ook geweldig zijn.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Karin 05/05/2024
Positieve punten
Zeer uitgebreide collectie bier! Duidelijke website en een snelle levering! Ofwel top!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Franco 05/05/2024
Positieve punten
Snelle levering en top bieren
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Piotrowski 05/05/2024
Positieve punten
Gigantische selectie. Ik heb eindelijk een dealer voor een alcoholvrij bier dat ik in Engeland heb gedronken. De levering was snel en de startpagina en e-mails werden mooi gepresenteerd. Bedankt ooit.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Karlheinz 04/05/2024
Positieve punten
Ik heb veel tapbiertjes geprobeerd. Het gele label Gulden Draak is zo'n beetje het beste. Meer een likeur dan een bier. Je kunt er optimaal van genieten in het bijzondere kleine glaasje van Mr. Hop. Van een klein flesje 0,33 heb ik genoeg om een ​​hele avond van te genieten.
Verbeterpunten of tips
Vertalingen tijdens het bestelproces zijn nog steeds een beetje hobbelig. Maar voor mij als internationaal support engineer geen probleem.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Theo 02/05/2024
Positieve punten
Snelle levering in een goed en nette verpakking
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart 01/05/2024
Positieve punten
groot assortiment snelle levering goed verpakt regelmatig kortingen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Maarten 30/04/2024
Positieve punten
Goede website, leuke optie is dat je een pakket kan laten samenstellen op basis van smaak.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Vincent 30/04/2024
Positieve punten
Makkelijke site en optijd geleverd.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Marvin 30/04/2024
Positieve punten
Snelle levering Veel keus Koppelen met Untappd account
Verbeterpunten of tips
'F*ck wine' mag best van de doos. Ik snap de grap maar het is ook ergens wat gênant als de doos bij de buren wordt bezorgd;)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jos 30/04/2024
Positieve punten
Snelle verzending, goede communicatie.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Robert 29/04/2024
Positieve punten
Gewoon top!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bas 28/04/2024
Positieve punten
Snel en professioneel. Vooral de verpakking was echt super leuk. Bedankt. Biervriend.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ronald 28/04/2024
Positieve punten
Snelle levering uit groot assortiment speciaalbier. Top dat je je untappd account kan koppelen.
Verbeterpunten of tips
Ik mis dat je meerdere untappd accounts kan selecteren bij het uitzoeken van speciaalbier, zodat je wanneer je een proeverij organiseert je bier kunt uitzoeken wat nog niemand heeft ingecheckt.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
J.A. 25/04/2024
Positieve punten
Er zat ongevraagd een leuk ,gratis,proefglaasje bij de bestelling. Ook waren de etiketten op de geleverde flesjes puntgaaf (op speciaal verzoek)
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sharon 25/04/2024
Positieve punten
Goede service, snel en duidelijk
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Wim 25/04/2024
Positieve punten
Prima volgens afspraak lekker biertje geleverd met de post, zonder problemen
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Rienk 23/04/2024
Positieve punten
Top Groot keuze aanbod Goede koppeling met Whatsapp Goede levering Nu alleen nog een spaar/bonus programma 😁
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Erwin 23/04/2024
Positieve punten
Lekkere biertjes met voldoende afwisseling.
Verbeterpunten of tips
Mag wel wat meer stout in het pakket als prijs het toestaat
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Roland 23/04/2024
Positieve punten
Volke punten voor Mr. Hop...en duimen omhoog...zeer snelle en ongecompliceerde verwerking...verzending arriveerde zeer snel...de heerlijke inhoud zoals beschreven...Ik zal het hier vaker proberen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Frank 23/04/2024
Positieve punten
Snelle levering, goede prijzen. Een zeer prettige site met een goed en wisselend aanbod.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Thomas 23/04/2024
Positieve punten
Niks negatiefs
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sietze 22/04/2024
Positieve punten
Heerlijk bier en ruime keuze!
Verbeterpunten of tips
Ga zo door!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Elbér 22/04/2024
Positieve punten
Altijd goede variatie, snel geleverd en de Untapped API is uiteraard een briljante business move.
Verbeterpunten of tips
Kleinere doosjes passend bij de bestelling. Ik krijg nu soms, zeker als ik exclusieve biertjes koop, half lege dozen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
Bekijk meer beoordelingen

Officieel beoordeeld en getest

door 6780 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Stefan 18/06/2024
Positieve punten
Alles is goed
Verbeterpunten of tips
Fijn & snel
Bekijk alle 6780 beoordelingen