BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.82

5230 Untappd ratings
9.85 / 10

Communicatie

9.83 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Daniel 22/05/2022
Positieve punten
Coole selectie, goedkope prijzen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Gerrit 22/05/2022
Positieve punten
Veel soorten bier, snelle levering. Goede hulp bij vragen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bart 22/05/2022
Positieve punten
Er zijn behoorlijk veel biertjes om uit te kiezen. Je vindt altijd iets.
Verbeterpunten of tips
Er is een koppeling met Untappt. Ik geef hier duidelijk aan dat IPA's niet mijn favoriet zijn. Ik drink ze we. Toch zitten er steeds veel IPA's in mijn persoonlijk samengestelde pakketten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Robin 21/05/2022
Positieve punten
Snelle levering, goeie service en lekker bier
Verbeterpunten of tips
Wat meer van duitse weiss bieren zal top zijn!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bert 21/05/2022
Positieve punten
Goede keuze qua bieren. Snelle levering en alles goed verpakt. Al met al uitstekend
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Leo 20/05/2022
Positieve punten
Snelle levering Ruime keuze Site ziet er goed uit & is goed te navigeren
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sven 20/05/2022
Positieve punten
Snelle levering Ruim aanbod Top Team
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Margreet 19/05/2022
Positieve punten
Snelle levering en leuk dat ze een persoonlijke noot aan de bestelling geven.
Verbeterpunten of tips
Geen tips
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Roy 19/05/2022
Positieve punten
Veel soorten bier en mooi overzicht van elk bier soort. Snelle levering.
Verbeterpunten of tips
Geen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Bas 18/05/2022
Positieve punten
Snelle levering, goed verpakt
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
wendy 18/05/2022
Positieve punten
Makkelijk bestellen/betalen. Erg snel met de verzending, leuke en vriendelijke mails om je op de hoogte te houden van je bestelling. Ook nu weer 😉
Verbeterpunten of tips
Blijf zo!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Joost 18/05/2022
Positieve punten
- Snelle levering - Mogelijkheid de cheat-sheet met info te downloaden - Lol met de doos ontvangen ("f*ck wine") :) - Berichtje in de doos - Goed verpakt, zonder plastic :)
Verbeterpunten of tips
Als ik toch iets zou moeten verzinnen wellicht de cheat-sheet printen en in de doos doen. Printen (als je al een printer hebt..) vergeet je al snel en in dit geval op de bierproefavond zelf doe je dat niet meer.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Peter 18/05/2022
Positieve punten
Geweldig assortiment
Verbeterpunten of tips
Meer goodies!!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jolanda 17/05/2022
Positieve punten
Supersnelle service...heerlijk persoonlijk briefje erbij...geweldige doos (f... wijn)waarin bier goed verpakt zat...gewoon dik tevreden!!!
Verbeterpunten of tips
Zou niks kunnen verzinnen...vanaf moment van online bestellen tot levering en zelfs na levering nog klein berichtje, leverde constant glimlach op mijn/ onze gezicht...
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kenny 17/05/2022
Positieve punten
Zeer ruime keuze en snelle levering. Wat ik ook erg leuk vind is de sheets die je via de mail kunt downloaden met een mooie uitleg en eigenschappen van het bier erg leuk als je het juiste biertje bij het juiste gerecht wilt kiezen. En bij elke bestelling een persoonlijk kaartje top mannen!!
Verbeterpunten of tips
Sorry maar die kan ik zo 1,2,3 niet bedenken.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Kennard 17/05/2022
Positieve punten
Top website, waar ik altijd mijn bier bestel. Super makkelijk te filteren tussen de verschillende soorten biertjes. De Untappd koppeling is helemaal een uitvinding!
Verbeterpunten of tips
Ik miste de biersticker voor m’n bierkoelkast bij mijn laatste bestelling😋
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
renier 16/05/2022
Positieve punten
Super mooie website en goede snelle service
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Dylan 16/05/2022
Positieve punten
Fijne webshop En goed verpakt!
Verbeterpunten of tips
Gewoon geen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jan 16/05/2022
Positieve punten
Door het grote assortiment kon ik het biertje vinden welke ik wilde hebben. Op zaterdag besteld en op dinsdag alles al binnen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Christian 14/05/2022
Positieve punten
Ruim en overzichtelijk assortiment van de biersoorten. Alles zelf samen te stellen. Altijd iets nieuws te vinden.
Verbeterpunten of tips
1x voor gekomen dat ik een verkeerd pakket heb binnen gekregen. Nadat ik gemaild had , en er achteraan moest bellen is het keurig opgelost. Maar moest er wel zelf tijd in steken. Kan beter.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Fred 13/05/2022
Positieve punten
Goede snelle levering en lekkere biertjes
Verbeterpunten of tips
Geen idee
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Hanna 11/05/2022
Positieve punten
Fijn dat je een kado pakket kan samen stellen. Super handig! Zeker met de extra bier informatie pdf.
Verbeterpunten of tips
5 sterren als ik een tekst bij mijn bierpakket had mogen type, of mogelijkheid tot het toevoegen van een kaartje. Ik had hem namelijk direct doorgestuurd als kado (verwacht dat meerdere gebruik maken van de optie verzend/factuur adres) en nu wist 'ie niet van wie het afkomstig was!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Judith 10/05/2022
Positieve punten
Altijd snel antwoord, super vriendelijk en behulpzaam, goeie suggesties, snelle levering en persoonlijk.
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Cees 10/05/2022
Positieve punten
Goed en snel geleverd
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Tom 10/05/2022
Positieve punten
Veel keus, goed advies en klantvriendelijk
Verbeterpunten of tips
Ga zo door
Communicatie

Snelheid / levertijd
Bekijk meer beoordelingen

Officieel beoordeeld en getest

door 5230 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Ruud 28/06/2022
Positieve punten
De biertjes van mr hop zijn top
Bekijk alle 5230 beoordelingen