BEOORDELINGEN

Mr. Hop scoort een 9.84

2004 beoordelingen
9.87 / 10

Communicatie

9.84 / 10

Snelheid / levertijd

10.0
Dirk 09/07/2020
Positieve punten
- Breed assortiment - Snelle levering - Overzichtelijke website - Professioneel - Klantvriendelijk - Producten worden uitstekend verpakt Je merkt aan alles dat de eigenaren vol passie voor hun bedrijf werken, continu opzoek naar verbetering.
Verbeterpunten of tips
Niet echt verbeterpunten, maar eerder een tip. Wellicht dat het aantrekkelijk is voor de kopers als ze bulkkorting krijgen. Bijvoorbeeld koop er zes en betaal er 5.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Job 09/07/2020
Positieve punten
Supergoede service! Snelle service, ongelooflijk veel keuze uit bieren. Heel handig ook dat je kan zien hoeveel flesjes er nog van op voorraad zijn en dat je kan aangeven het te willen horen wanneer biertjes weer op voorraad zijn als ze tijdelijk niet op voorraad zijn. De bijgeleverde stickers in de doos met de persoonlijke boodschap van Mr. Hop geeft ook net dat beetje extra
Verbeterpunten of tips
Ik heb nog wel wat tips wat betreft speciaalbieren die (nog) niet bij Mr. Hop in het aanbod zitten maar we echt heel erg lekker zijn. Ik bestelde eerst namelijk altijd bij Beerwulf (sorry ik kende jullie nog niet haha) en die hebben een aantal favoriete biertjes van me die Mr Hop niet heeft. Grote nadeel aan Beerwulf is dat enorm veel bieren al heel lang 'tijdelijk niet beschikbaar' zijn. De volgende bieren kan jij als bierfan misschien eens een kans geven: - veel biertjes van Schneider Weisse zijn super zoals: Aventinus Eisbock (12%), Meine Hopfenweisse Tap5 (8,2%), Fest Weisse Tap4 (6,2%) en zeer waarschijnlijk alle anderen ook. - Weihenstephaner Vitus (7,7%) die is echt ongelooflijk lekker - Brasserie de Sutter heeft veel leuke bieren met als hoogtepunt de Zin Zin Blonde Quadruple (10,5%). - Gebrouwen door Vrouwen: je hebt daar al paar biertjes van maar ze hebben nog veel meer hele leuke. Het aanbod is echt al superbreed en enorm uitgebreid, maar wie weet kan je één van bovenstaande nog toevoegen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Stefan 09/07/2020
Positieve punten
Prettige website, snelle levering, met een geschreven briefje! Erg leuk!
Verbeterpunten of tips
Geen verbeterpunten.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Chantal 09/07/2020
Positieve punten
Enkel maar positief groot assorti voordeel is dat je untappt kan koppelen snelle levering en alles netjes verpakt
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Kevin 08/07/2020
Positieve punten
Goed verpakt, lekker pilsjes, snel geleverd
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Richard 08/07/2020
Positieve punten
Goede keuze van verschillende bieren. Werkt heel goed als de klant (ik dus) iets doms doet (denken dat de shop in Amsterdam zit bijvoorbeeld) door twee orders te combineren en alsnog te verzenden.
Verbeterpunten of tips
Sommige bieren zijn elders goedkoper te krijgen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Ronald 08/07/2020
Positieve punten
Snelle levering koppeling untapp'd ideaal
Verbeterpunten of tips
Nog meer bieren
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rob 08/07/2020
Positieve punten
Heerlijk bier, ruime keus, super op tijd geleverd! Wat vooral fijn is, is de persoonlijke benadering, alsof ik al jaren klant ben, top!
Verbeterpunten of tips
Geen!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sander 08/07/2020
Positieve punten
Ruime keuze speciaalbier, zeer klantvriendelijk en snelle bezorging
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Sander 08/07/2020
Positieve punten
Super leuke site om bier te bestellen, aanbod is ook groot (en lekker😉). Ik ga zeker vaker bestellen via jullie site.
Verbeterpunten of tips
Geen!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Paul 08/07/2020
Positieve punten
Heldere website en eerlijke prijzen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Remco 08/07/2020
Positieve punten
Geweldig assortiment en leuke manier van communiceren.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
darrell 07/07/2020
Positieve punten
Uitstekende service en voldoende keuze
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Jan 07/07/2020
Positieve punten
Leike emails, snelle verzending, ontzettend attente handgeschreven kaart bij de biertjes.
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Rik 07/07/2020
Positieve punten
Zeer ruim assortiment met veel bijzondere bieren van kleine brouwerijen.
Verbeterpunten of tips
Het aanbod kan altijd groter, leuk als jullie nog meer kleine brouwerijen zouden kunnen toevoegen :)
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
thierry 07/07/2020
Positieve punten
Heel vlotte service, veel updates in de bierlijst. Snelle levering naar België! Goede communicatie. Jullie mogen terecht trots zijn.
Verbeterpunten of tips
Enige kans op Cloudwater, Trillium, Other Half, Tree House, Angry Chair?
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Pascal 07/07/2020
Positieve punten
Ruime keuze uit jullie bieren keurig afgeleverd ik ga zeker nog bij jullie bestellen
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Remon 07/07/2020
Positieve punten
Snelle levering,groot aanbod
Verbeterpunten of tips
Ga zo door!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
B 07/07/2020
Positieve punten
Ruim assortiment, overzichtelijke site en snelle levering
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Daan 07/07/2020
Positieve punten
Handig systeem met de link naar Untappd, genoeg keuze, snelle levertijd, leuk concept en goede uitvoering ervan. Als jullie ooit een saleskanon in het westen van het land zoeken hoor ik dat graag.
Verbeterpunten of tips
/
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Henri 06/07/2020
Positieve punten
Hele snelle levering, persoonlijke tekst maakt het leuk!
Communicatie

Snelheid / levertijd
8.0
Andor 06/07/2020
Positieve punten
Ik ben erg te spreken over jullie manier van communicatie. Elke keer een persoonlijk schrijven is top! De doos is hilarisch
Verbeterpunten of tips
Proefglazen zijn al een tijdje uitverkocht dat is wel jammer. Veel IPA's (niet mijn smaak) wat minder tripel en blond
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Henk 06/07/2020
Positieve punten
Bestellen via de website ging gemakkelijk en op maandag lag het pakket bij PostNL. Helaas bleef ie daar 4 dagen liggen en dreigde de bierproeverij in het water te vallen. Maar Mr. Hop redde de dag door met een alternatief te komen en een buitengewone service te verlenen! Perfect! Bedankt!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
karin 06/07/2020
Positieve punten
heel snel mijn lekker biertje geleverd! netjes ingepakt. feest kan beginne!!!!!
Communicatie

Snelheid / levertijd
10.0
Daan 06/07/2020
Positieve punten
Snelle levering en de biertjes zijn handig verpakt waardoor schade voorkomen wordt! Er zat zelfs een persoonlijke boodschap bij.
Verbeterpunten of tips
Geen.
Communicatie

Snelheid / levertijd
Bekijk meer beoordelingen

Officieel beoordeeld en getest

door 2004 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.84
10.0
Dominiek 28/07/2020
Positieve punten
Bier
Verbeterpunten of tips
Neuh
Bekijk alle 2004 beoordelingen