BIER ONLINE

Bestellen vanuit je luie stoel...

1300 bieren online


Wat is er nu mooier in het leven dan bier online? Wat dacht je van meer dan 1300 bieren online. 
Mr. Hop is de specialist op het gebied van speciaalbier. Kies uit één van de zorgvuldig samengestelde bierpakketten of maak een geheel eigen selectie uit mijn ruime privécollectie speciaalbieren

Uniek assortiment

Bekende toppers, unieke bieren, vatgerijpte bieren en limiteds. Niets is mij te gek, ik vind het vooral belangrijk lekker mezelf te zijn. Wekelijks ga ik op zoek naar de nieuwe pareltjes onder de bieren. Zoek je iets bijzonders? Vraag mijn kompanen om advies. 
Tripel Karmeliet
Tripel Karmeliet Tripel 8.0%
9.1
€1,95
33CL
8.0%
9.1
Rock City Brewing Swag Session IPA
33CL
3%
33CL
9%
7.9
Evil Twin Even More Pecan Pie Jesus
Evil Twin Even More Pecan Pie Jesus Blikbier 12%
7.8
€8,90
47,3CL
12%
7.8
Prairie Birthday Bomb!
Prairie Birthday Bomb! Stout 13%
8.7
€12,80
35,5CL
13%
8.7
Founders All Day IPA (Blik)
Founders All Day IPA (Blik) Blikbier 4,7%
7.5
€3,00
35,5CL
4,7%
7.5
Oersoep / Rock City Miami Weiß
Oersoep / Rock City Miami Weiß Zuurbier 3,9%
6.8
€3,70
33CL
3,9%
6.8

Bier online bestellen 

Vergeet het sjouwen met zware dozen vol speciaalbier. Bestel eenvoudig bier online bij Mr. Hop. Met een privécollectie van meer dan 1300 bieren verdeeld over 22 biercategorieën is er voor iedereen een geweldig  bier te vinden. Kom je er niet uit? Vraag dan één van mijn kompanen om advies, en maak het ze niet te makkelijk! 

Bijzondere bieren online

Bij Mr. Hop vind je geen gewoon bier online maar wel heerlijke speciaalbieren. Naast de heerlijke blonde, donkere en fruitige bieren heb ik ook een unieke verzameling vatgerijpte bieren of limited edities. Wekelijks wordt mijn privécollectie aangevuld met toppers vanuit de hele wereld. 

Ontdek je nieuwe favorieten 

Online bier bestellen moet leuk zijn en daarom heb ik je het leven makkelijker gemaakt. Filter eenvoudig naar jouw nieuwe favorieten. Je hebt namelijk de mogelijkheid om te filteren op biercategorie, bierland, alcoholpercentage, prijs en inhoud. Maak het jezelf dus niet te moeilijk en filter naar jouw nieuwe favoriete speciaalbier. 

Bieren delen 

Niets mooier dan een bier delen met een goede vriend, familielid of geliefde. Een bier delen doe je het best met twee Mr. Hop proefglaasjes. Deel je liever alleen met jezelf, dan schenk je je bier uit in het grote Mr. Hop glas.

Mijn privécollectie in het echt bewonderen?

Mijn bieren vind je niet alleen online, maar zijn ook in het echt te bewonderen. Je vindt mijn bierwinkel in Venray. Bekijk mijn adres en contactgegevens hier