LIMITED

Vaak is het als bierliefhebber een sport om de meeste bijzondere bieren in huis te halen. Helaas worden sommige bieren in beperkte oplagen uitgebracht of zijn ze zeer moeilijk te verkrijgen in Nederland. Mister Hop to the rescue om toch je hand te leggen op het mooiste wat de bierwereld te bieden heeft!

Dikke Amerikanen

Soms duurt het even, maar dan heb je ook wat. In het land van onbegrensde mogelijkheden komt het ene na het andere briljante bier van de bottellijn waar de gemiddelde Europese bierliefhebber enkel van kan dromen. Gelukkig krijg ik het met  enige regelmaat voor elkaar om gelimiteerd spul over te laten komen vanuit de US of A. Zoek je moddervette, dikke Imperial Stouts of fruitige New England IPA's, het is altijd verstandig om mijn gelimiteerde aanbod scherp in de gaten te houden. Voor je het weet zijn ze weer gevlogen.

Vrienden van Mister Hop

Of het nu dikke Amerikanen zijn, mooie gerijpte bieren óf specials van Nederlandse brouwerijen zoals De Molen of Jopen, sommige gelimiteerde bieren zijn het waard om van de daken te schreeuwen. Uiteraard breng ik mijn biervrienden graag als eerste op de hoogte. Dit doe ik dan ook graag op mijn besloten Facebookpagina 'Vrienden van Mister Hop'.

Officieel beoordeeld en getest

door 3205 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
roy 14/01/2021
Positieve punten
Heerlijke biertjes en supersnelle levering. En altijd een leuke persoonlijke boodschap. Super!
Bekijk alle 3205 beoordelingen