THE GARDEN BREWERY

Maak kennis met The Garden Brewery uit Zagreb, Kroatië. Een indrukwekkende brouwerij die in korte tijd razend populair is geworden. En dat is niet voor niks... 
0 The Garden Brewery bieren

De kracht van The Garden Brewery

Deze relatief jonge brouwerij uit Kroatië is opgericht in 2016 en verovert in korte tijd Europa. In eerste instantie is deze brouwerij begonnen met het brouwen voor bieren voor een muziekfestival aan de Adriatische kust. Vaak worden brouwerijen geroemd omdat ze erg goed zijn in het brouwen van één bepaalde bierstijl, de Garden Brewery heeft echter bewezen het brouwen van meerdere bierstlijlen machtig te zijn. Dit is ook terug te zien in de Untappd Ratings die deze bieren ontvangen. Van stouts, tot milkshake ipa’s tot fruitige sours. Bij The Garden Brewery zit je goed. 

Kwaliteit en consistentie door testen, testen en nog eens testen

The Garden Brewery beschikt over een zeer moderne brouwinstallatie, welke lokaal en volledig op maat is geproduceerd. De drie brouwtanks hebben een totale capaciteit 64.000 liter. Om de kwaliteit van de bieren hoog en consistent te houden is er een uitgebreid test-programma. Hierbij wordt elke stap afzonderlijk getest en gedocumenteerd. Dit alles onder leiding van een biotechnoloog. 

Onder het vergrootglas: The Garden Brewery - Milkshake IPA

Liefhebber van zoet? Dan zit je goed met deze milkshake IPA van the Garden Brewery. Deze Milkshake IPA combineert de subtiele tonen van passievrucht, mango aardbei met de zoete smaak van vanille. Door het gebruik van extra lactose is dit een zoete tropische smaakbom. Voor de laboranten onder ons; Dit bier is vergist op de unieke White Labs London Fog-gist.

Onder het vergrootglas: The Garden Brewery - Imperial Hazelnut & Toffee Stout

Wat een smaakbom! Een imperial stout met een zeer intense smaakbeleving. De smaak van hazelnoot komt duidelijk naar voren. In de afdronk zit de zachte zoete smaak van Toffee. Een must-try voor de liefhebbers van stout bieren. 

Op vakantie in Zagreb? Bezoek The Garden Brewery Taproom

Ben je op vakantie in Kroatië in de buurt van Zagreb, dan is de Taproom gelegen aan de brouwerij inclusief grote biertuin een bezoekje waard. Hier kun je het volledige assortiment proeven. Daarnaast worden er in de tuin geregeld muziekevenementen georganiseerd of speelt er een live-dj. En als bovenstaande niet genoeg is om je te overtuigen, dan kun je ook nog genieten van heerlijke Gourmet-Burgers. Officieel beoordeeld en getest

door 6547 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Jacco 20/02/2024
Positieve punten
Leuke bierpakketjes, en je kan ook een abbo nemen bij hun, dan krijg je iedere maand een verrassings pakket! Altijd leuk! daarbij hebben ze echt ieder biertje, dus voor ieder wat wils.
Bekijk alle 6547 beoordelingen