WINTERBIER

Bekijk het mooiste assortiment winter- en kerstbieren. Bieren die je winter door helpen met mooie kruidige smaken. Ontdek jouw favoriete winterbier. 
Hôrster Beer Brouwers Oavendzunke
Cervisiam Chocolate Salty Christmas Balls 2020
Rigters WNTR Speyside BA
Rigters WNTR Speyside BA Winterbier 9%
6.9
Delirium Christmas
Delirium Christmas Winterbier 10%
7.7
La Calavera Colossus
La Calavera Colossus Barley Wine 13,8%
8.2

Winterbieren van Mr. Hop

Bieren speciaal gebrouwen voor de koude wintermaanden. Steeds meer brouwers brouwen jaarlijks speciale en unieke winterbieren of brouwen een speciale wintereditie uit. Winterbieren zijn doorgaans ook erg geschikt voor rijping. Veel winterbieren worden ook uitgebracht in grotere flessen. In grotere flessen rijpt een bier net wat beter. Bieren die al een tijdje gerijpt hebben een zijn bijvoorbeeld de Rogue Santa's Private Reserve Ale 2014, Petrus Winter #9 2014, Corsendonk Christmas Ale 2014, Tongerlo Christmas 2015 en St. Feuillien Cuvee de Noel 0,75L 2013.

Kerstspecials

Geen mooiere tijd in het jaar dan Kerst, al zeg ik het zelf. Kerst staat voor velen in het teken van saamhorigheid. Vele kerstbieren zijn dan ook in een grotere fles te vinden, ideaal om te delen. Delen maakt het leven immers een stuk leuker, en dat gaat het best met een Mr. Hop proefglas. Maar ook in kleine fles zijn er hele mooie bieren te vinden. Wie maak je nu niet blij met een kerstsnol? Wist je overigens dat bier ontzettend goed combineert met eten. Verbluf je familie, vrienden en geliefden met een kerstdiner met bijpassende bieren. Wil je advies over goede bier- en spijscombinaties, vraag mijn kompanen om advies

Officieel beoordeeld en getest

door 3205 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Paul 12/01/2021
Positieve punten
Snel geregeld en geleverd,hoop arsenaal aan bier!en de bierpakketten zijn erg makkelijk
Verbeterpunten of tips
De normale pils zoals bv Jupiler,hertog Jan ,Grolsch er niet bij doen alleen speciaalbier
Bekijk alle 3205 beoordelingen