BINTANG

Verfrissend pils uit Indonesië...

Frank Bierbaas

Bintang bier 


Bintang is een erg populair bier in de categorie pils. Bij velen zal dit vooral mooie herinneringen oproepen aan een geweldige vakantie in Indonesië. Bintang is begonnen als een bier wat werd geproduceerd door Heineken. Het heeft sinds 1957 tien jaar onder nationaal bewind gestaan, maar wordt nu geproduceerd door Multi Bintang Indonesia. 

Ontdek Bintang en andere vakantiebieren

Bintang is een heerlijk verfrissend pils. De overige bieren die je in dit overzicht ziet doen je wellicht terugdenken aan mooie vakanties. Pak dat fotoboek er dus nog maar eens bij en geniet van jouw favoriete vakantiebier. 


Bintang
Bintang Pils 4,7%
5.9
€2,60
33CL
4,7%
5.9
Asahi
Asahi Pils 5.0%
6.1
€1,95   €1,50
33CL
5.0%
6.1
Tiger
Tiger Pils 5.0%
5.9
€1,85   €1,67
33CL
5.0%
5.9
Olympic Brewery Mythos
Olympic Brewery Mythos Pils 4,7%
6.0
€1,85
33CL
4,7%
6.0

Bintang, prijswinnend bier

In 2011 won Bintang een prijs voor beste bier in zijn categorie, dit bier deed mee in de categorie 3,8 tot 4,7% alcohol. Bintang is qua smaak toegankelijk en verfrissend, past daarbij ook goed bij pittige aziatische gerechten. 

Bier in Indonesië

Waar bier voorheen ook in de kleine supermarkten verkrijgbaar is, is de verkoop nu wat beperkter. In grote delen van Indonesië kun je alleen nog Bintang verkrijgen bij een aantal horeca-zaken. Wees dus niet bang, ook in Indonesië kun je op de meeste plekken gewoon nog genieten van jouw favoriete pilsner, soms moet je er alleen iets meer moeite voor doen. 

Bekijk hieronder het overzicht van vakantiebieren:


Vakantiebieren, een verlangen naar die mooie tijd


Ben jij nog op zoek naar jouw ideale vakantiebier maar hebben we deze niet in het assortiment, vraag één van mijn kompanen om raad en wie weet kunnen we je toch helpen.