PALE ALE BIER

Helder van kleur, vol van smaak! Laat je niet voor de gek houden door zijn bescheiden kleur. Een Pale Ale bevat veel meer smaak dan je vooraf zou verwachten.

Pale Ale, genieten van diversiteit

Een Ale is de aanduiding voor bier zoals men dat kent in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De ingrediënten en het brouwproces lijken ontzettend veel op die van Pils. Een Pale Ale is een Ale waarbij overwegend bleke mout gebruikt wordt. De Pale Ale’s zie je tegenwoordig in vele varianten die zowel qua smaak als in alcoholpercentage veel van elkaar verschillen. Ontdek mooie fruitige pale ale’s is of ga voor de traditionele smaak met een mooi bittertje. 

Veel te ontdekken..

Binnen de categorie Pale Ale is veel te ontdekken. De smaken zijn namelijk erg divers en verschillen van fris en toegankelijk zoals bijvoorbeeld Mama van Oedipus naar varianten die erg fruitig zijn zoals de Brewski Mangohallonfeber of Peach Squeezer van Rock City Brewing. 


Officieel beoordeeld en getest

door 3287 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Mandy 24/01/2021
Positieve punten
- veel keuze - makkelijk te vinden - leuke verpakking / doos - snel thuis - positieve berichten / reacties vanuit jullie
Verbeterpunten of tips
- ik had voor mijn vriend een cadeau pakket besteld. Ik had hem de doos gegeven en daarin stond: Mandy veel plezier met je vieren. <— zo ongeveer.. maar dat was dus gek toen hij hem opende. Misschien leuk om iets extra’s toe te voegen dat je kunt zeggen voor wie met een persoonlijke tekst. Verder zijn jullie toppers!!!
Bekijk alle 3287 beoordelingen