PALE ALE BIER

Helder van kleur, vol van smaak! Laat je niet voor de gek houden door zijn bescheiden kleur. Een Pale Ale bevat veel meer smaak dan je vooraf zou verwachten.

Pale Ale, genieten van diversiteit

Een Ale is de aanduiding voor bier zoals men dat kent in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De ingrediënten en het brouwproces lijken ontzettend veel op die van Pils. Een Pale Ale is een Ale waarbij overwegend bleke mout gebruikt wordt. De Pale Ale’s zie je tegenwoordig in vele varianten die zowel qua smaak als in alcoholpercentage veel van elkaar verschillen. Ontdek mooie fruitige pale ale’s is of ga voor de traditionele smaak met een mooi bittertje. 

Veel te ontdekken..

Binnen de categorie Pale Ale is veel te ontdekken. De smaken zijn namelijk erg divers en verschillen van fris en toegankelijk zoals bijvoorbeeld Mama van Oedipus naar varianten die erg fruitig zijn zoals de Brewski Mangohallonfeber of Peach Squeezer van Rock City Brewing. 


Officieel beoordeeld en getest

door 2429 Mr. Hop-fans gemiddeld 9.82
10.0
Michelle 22/10/2020
Positieve punten
Altijd snelle antwoorden bij vragen, ook als iets niet leverbaar is komt er een mooie oplossing! En snelle levering dus nooit lang wachten op je bier.
Bekijk alle 2429 beoordelingen