BIER BESTELLEN

Bier bestellen omdat de koelkast leeg raakt of er een feest aan zit te komen

Frank Bierbaas

Bier bestellen bij Mr. Hop 


Soms is het gewoon handiger om online bier te bestellen. Je kunt bij Mister Hop in een oogopslag het gehele assortiment bekijken, op stijl of brouwerij zoeken, een keuze maken en gemakkelijk je bestelling wijzigen. Per bier vind je een uitgebreide smaakomschrijving en weet je ook nog eens supersnel wat het totaalbedrag is wat je gaat bestellen. En dat alles vanuit je luie stoel! 

Bier bestellen bij Mr. Hop

Bier bestellen bij Mr. Hop moet je gelukkig maken, en daarom doe ik er alles aan om het assortiment spannend en innovatief te houden. Hulp nodig bij het uitzoeken? Vraag mijn kompanen om hulp
Kaapse Gozer
Kaapse Gozer Stout 9,8%
7.4
€5,40
33CL
9,8%
7.4
Wilderen Tripel Kanunnik
Wilderen Tripel Kanunnik Tripel 8.2%
7.3
€2,30
33CL
8.2%
7.3
Yankee & Kraut Octo No.2 Double Neipa
33CL
9%
7.4
Brugse Zot Blond
Brugse Zot Blond Blond 6%
7.4
€2,20
33CL
6%
7.4
De Prael Weizen
De Prael Weizen Weizen 5,4%
6.7
€2,35
33CL
5,4%
6.7
Lowlander White Ale
Lowlander White Ale Wit 5.0%
7.0
€2,95
33CL
5.0%
7.0
Limited
Bell's Kalamazoo Stout
Bell's Kalamazoo Stout Stout 6%
7.5
€6,65
35,5CL
6%
7.5

Assortiment van 1500 speciaalbieren

Bier bestellen bij Mister Hop levert een keuze op uit een assortiment met meer dan 1500 verschillende bieren. Met zo’n groot assortiment weet je zeker dat je altijd iets gaat vinden. Naast alle bekende brouwerijen is er bij Mr. Hop ook extra aandacht voor kleine brouwerijen en bijzondere bieren uit het buitenland. Iedere week zijn er weer veel nieuwe bieren te ontdekken.

Bekijk alle bieren                                   Bekijk alle IPA's

Bekijk Trappisten                                    Bekijk top 10's

Om je keuze eenvoudiger te maken kun je je laten inspireren door de top 10's. Hier zie je per categorie en per biersoort welke bieren het populairst zijn onder mijn biervrienden. Op zoek naar de meest populaire bieren? Bekijk de top 10 meest verkocht

Unieke speciaalbierpakketten bestellen Persoonlijk advies

Voor persoonlijk advies bij het bier bestellen zitten mijn ervaren kompanen op werkdagen klaar om je van 10-18 wegwijs te maken in het assortiment, alternatieven aan te bieden of te helpen met het samenstellen van de ideale thuisproeverij. Ook voor vragen over leveringen en betalingen kun je bij ze terecht. Maak het ze niet te makkelijk.

Bier bestellen en leveren

Bier bestellen bij Mister Hop is zowel vanuit Nederland als België mogelijk. Vanaf 50,- is de levering gratis en voor 18.00 besteld is het de volgende dag al in huis! Op deze manier hoef je dus nooit lang dorst te hebben.